От кой отбор сте?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

GNRforever

Re: Кои са ви любимите отбори и кои не харесвате!

Мнениеот GNRforever » 10 мар 2011 14:31

Литекс роден съм в Ловеч,не мразя ЦСКА или Левски,но са ми противни феновете им които не мислят когато говорят за Литекс,за публика и така нататък
Реал М в Европа,не помня точно как станах фен но Роберто Карлуш има важна роля,винаги когато играех футбол като малак се правих на него или си представях че съм него и ритах с левият крак с който по принцип не мога :mrgreen: Барса не ги мразя,хората играят футбол,разбира се не ми е приятни като печелят НО това е положението
Интер ми е другият любим отбор в Европа,не харесвам Ювентус винаго са ми били антипатични
В Англия не съм за никой гледам мачовете за удоволствие,може би симпатиите са ми за Арсенал заради хубавият футбол
От другите държави не ме интересува никой 8-)
Последна промяна от GNRforever на 10 мар 2011 14:33, променено общо 1 път.
[wrapimg=choose left or right for float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Артилериста
Контакти:

Мнениеот Артилериста » 10 мар 2011 14:33

Лично аз съм правил такава тема преди 2-3 месеца и даже преди мен имаше,но все пак ЦСКА,Арсенал,Барса,Левъркузен и Юве от по-големите първенства.В другите първенства има отбори,които ме кефят,но нито 1 любим :!:
"ЦСКА-всичко започва и свършва така.Тези 4 букви са моят живот"

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 10 мар 2011 14:36

България - ЦСКА
Англия - Ман Ю
Испания,Германия и Италия нямам

Фен съм само на Ман Ю и ЦСКА това са отборите накоито съм фен и ги следя,другите ги гледам някой път

Потребителски аватар
haiobaio
Контакти:

Мнениеот haiobaio » 10 мар 2011 14:38

България:моят отбор е Локомотив София, противни са ми всички останали, с изключение на Спартак Варна.
Англия: всичките са ми гадни.
Шотландия: не симпатизирам на никой, следователно не мразя никой
Испания:Депортиво ла Коруня. Защото преди показваха страшен дух и се гавреха жестоко с Реал и Барса. Противен - Барселона. Дразнят ме вътрешно просто.
Италия: жабарите ги ненавиждам всичките
Германия: Айнтрахт Франкфурт Просто винаги са ми били симпатични, на никой отбор не се дразня.
Франция: Минети!
Португалия:не симпатизирам на никой, следователно не мразя никой
Турция:не симпатизирам на никой, следователно не мразя никой
Гърция: Малака!
Русия: не симпатизирам на никой, следователно не мразя никой
Украйна:не симпатизирам на никой, следователно не мразя никой
Холандия:не симпатизирам на никой, следователно не мразя никой
Белгия:не симпатизирам на никой, следователно не мразя никой
Аржентина:не се интересувам
Бразилия:не се интересувам

Потребителски аватар
NIKSANA
Контакти:

Мнениеот NIKSANA » 10 мар 2011 14:38

Любими (степенувани от най- много към най- малко) : Левски, Барселона, Интер, Нюкясъл, Херта
Не харесвам: Ювентус, Реал Мадрид, Ливърпул и напоследак Литекс. Държа да отбележа, че първите 3 отбора не ги харесвам най- вече поради факта, че в мен е останлао впечатлението за най- подкрепяни (съдийски) отбори в историята ...... литекс напоследак поради същото ме дразнят...
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives

Потребителски аватар
Angoff
Контакти:

Мнениеот Angoff » 10 мар 2011 14:38

smoothc написа:Определено Барселона-причините са много не е една или две -но най-вече ме дразни противният им стил на игра лично аз когато играе Барса предпочитам да гледам Болтън-Бирмингам примерно много по-голям кеф ми става просто ме зареждат по-емоционално! Но не отричам че Барса са най-добрите от към резултативност ефективност но за сметка на това те убиват интригата в мача със 100 си паса за 10 минути повеждат 4-0 и цял мач цък цък..тоест...правят другите отбори нищожни с този си стил на игра!
Само едно примерче ще дам за хората:Помните ли Ман Ю-Кроули-...който го е гледал дори и неутралния фен ще каже че имаше емоция в мача аматьорите бяха равни на Ман Ю дори можеха да изравнят--феновете които пътуваха знаеха че ще загубят но те винаги ще помнят този мач!! Но ето го джентълменското поведение -нима не мислите че Юнайтед не може за 1 полувреме да ги овършее с 5-0 и да приключи мача!!Замислете се....

Добре де , кой трезво мислещ човек ще напише подобна простотия ?!?!?!

Манчестър Юнайтед не били Кроули с повече от 1-0 щото били джентълмени :lol:
Извода от всичко това е ,че ако си по-добър вместо да се забавляваш и да печелиш по категоричен начин трябва да се съобразяваш с противника и ако той е слаб да го биеш с неповече от 1 гол :)
Колко вдървено и мазохистично мислене трябва да имаше за да предпочетеш дърварския футбол на Бирмингам-Болтън пред този на Барселона ?
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони

Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации

Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 10 мар 2011 14:39

Deluxx как се казваш? Аз съм Алекс видах те че пишеш във форума на Ман Ю много интересни неща! Поздравления!

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 10 мар 2011 14:42

smoothc написа:Deluxx как се казваш? Аз съм Алекс видах те че пишеш във форума на Ман Ю много интересни неща! Поздравления!

Денис се казвам :) Забравих да напиша където има БГ футболист съм за него :) Вила,Твенте,ПСВ :)

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 10 мар 2011 14:44

Пирин
Ман Юн
Барса
Лацио
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Върни се в “Футбол - Свят”