Conan ,приятелю много си бесен че не са ни дали 15 картона-явно са ни пожалии, за такъв груб мач който сме изиграли

Просто гледай ситуацията с "фала" на Фернандес с/у Лазаров 20 пъти и погледни на къде отива топката, как Лазаров тича с "счупения" си крак (съдейки от превиването си), и как горкия се озърта ридаейки в ситуацията на земята..Тогава ми описвай ситуаци за спъване отзад и за разни директни картони за Дянков???

(пълна смехория) и т.н. Прочети внимателно предния ми пост и ми отговори защо за описаните нарушения на Локото не беше показани картони, и дали според теб заслужаваха..
И понякога се осъзнай с писанията си -много дразниш, ако не те кефи отбора и каквото и друго с него спести ни го, защото от теб нищо позитивно не съм прочел. Или те гони носталгията от близкото минало по зелния отбор- всичко беше супер с Нафтата, но нещата с паричките не бяха много по ралични от тези с Черноморец...И Порточанов не направи Нафтата шампион-въпреки парите..Само че Нафтата от съдий никога не си е патил, мачове с отбори като Прин, Берое и .т.н. започваха с дузпа от съблекалнята, никой не се напъваше.Спомни си ги тези неща и тогава дава квалификаций за Балъков и Събев..