Фабиански от няколко мача насам е стабилен на вратата. Дано да продължи да се представя по същия начин.
Освен в защитата, както каза, очевидно сме били на ниво и в предни позиции - Насри и Сонг са играли доста добре, вкарали са и голове.
Сега погледнах програмата ни - предстоят много мачове. За 2 седмици се очертават 5 мача:
Сряда 27/10/10 Карлинг Къп Newcastle United - Arsenal
Събота 30/10/10 Висша лига Arsenal - West Ham United
Сряда 03/11/10 ШЛ Shakhtar Donetsk - Arsenal
Неделя 07/11/10 Висша лига Arsenal - Newcastle United
Сряда 10/11/10 Висша лига Wolverhampton - Arsenal
С оглед на съперниците трябва да постигнем максимален брой точки.
В ШЛ може да си позволим да загубим точки, но в лигата трябва да сме концентирани.
[24.10.10г.] Ман. Сити - Арсенал
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: [24.10.10г.] Ман. Сити - Арсенал
And it's Arsenal,
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!
-
Абсолютно заслужена победа за Арсенал !
Тия от Сити ми станаха страшно антипатични, от както изгониха Марто, и се опитват да бъдат като Реал М. с тези безмислени трансфери .... на уж "звезди"!
Освен това, винаги спират Челси на собствен терен ...
Снощи бях за "Атилеристите" въпреки, че са най сериозния конkурент на "Сините" от Лондон.
Бой по всичко що е от Манчестър ...
Тия от Сити ми станаха страшно антипатични, от както изгониха Марто, и се опитват да бъдат като Реал М. с тези безмислени трансфери .... на уж "звезди"!
Освен това, винаги спират Челси на собствен терен ...

Снощи бях за "Атилеристите" въпреки, че са най сериозния конkурент на "Сините" от Лондон.
Бой по всичко що е от Манчестър ...

- gunner4life
- Контакти:
Три гола, чиста мрежа, добра игра - просто красота
Браво и на Фабиански показва че има качества.

ARSENAL FC - the unbeatable - between 7 May 2003 and 16 October 2004
P49 W36 D13 L0 F112 A34
програмата е много удобна за последователни победи.. Дано спечелим всичките тези 5 мача.. Въпреки, че този срещу Шахтьор не е толкова важен и можем да си позволим да пуснем някой от резервите.

- gunner4life
- Контакти:
^
И аз мисля че момента е подходящ да скъсим малко от преднината на Челси или поне да я поддържаме
В шамп. лига всичко е ясно - вече на 90% продължаваме, но все пак е важно да сме първи в групата за да избягаме на испанците 
И аз мисля че момента е подходящ да скъсим малко от преднината на Челси или поне да я поддържаме

ARSENAL FC - the unbeatable - between 7 May 2003 and 16 October 2004
P49 W36 D13 L0 F112 A34
Прекрасна победа.Да поздравим и Фабиански.Дано е все така стабилен.
- fabregas_949
- Контакти:
ВЕДНАГА ЩОМ НАМЕРЯ ЗАПИС ОТ МАЧА ЩЕ ГО ГЛЕДАМ! Много ме е яд, че го изпуснах, но бях на път. Искам да поздравя един колега фен на Сити, който беше писал по-рано в темата:
ПОЗДРАВЛЕНИЯ КОЛЕГА!
ruash написа:Ще приемам поздравления, както след мача срещу Челси!
ПОЗДРАВЛЕНИЯ КОЛЕГА!

Трябваше да е дерби, но Арсенал разбиха на пух и прах прехвалената селекция на Манчини. Играят ли така и занапред може да очакваме и борба за титлата напролет. Съжалявам за мача с Челси, защото при равен тогава точките щяха да доста по-малко в полза на сините. Поздравявам Насри, който от началото на сезона е във върхова спортна форма и прави, каквото си иска с противниците. Заедно с Фабрегас и Уолкът ще бъдат средна линия мечта. Могат да дърпат отбора напред и при добър жребий и Шампионската лига няма да изглежда толкова далечна.