Кой от твоя отбор става за национал?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
kambata
Контакти:

Re: Кой от твоя отбор става за национал?

Мнениеот kambata » 09 сеп 2010 16:46

HardWork написа:------------------------------------------ Райс М'боли----------------------------------------------

Дъстли Мюлдер----------Александер Барт-----------Акуаро------------ Жереми Родригес

Том------------------------Сержиньо Гриин ----------- Маркиньос -------- Грегори Нелсон

-----------------------------Гара Дембеле ---------- Килиън Шеридън-----------------------

[offtopic]Утопия :lol: :lol: :lol:[/offtopic]

Оня Марко Тиаго от ЧМ сложи го и него :)

Потребителски аватар
anna_munda
Контакти:

Мнениеот anna_munda » 09 сеп 2010 16:48

От Берое , ако сте забелязали има едно изключително и кадърно момче , вратар , казва се Теодор Скорчев .... млад е и е перспективен ;) Спокойно може да се погледне към него ... друг от нашия тим , който може би заслужава внимание е Влади Златинов .

П.С. Иво Иванов от Левски би трябвало да бъде викнат .... много е стабилен , а и говедата да не си го приписват ... наше момче е ;)
Изображение

ZARAA
Контакти:

Мнениеот ZARAA » 09 сеп 2010 16:51

Скорчев наистина може да бъде един от тримата вратари,Иво си го броя и аз за наше момче,той също е за националния,Влади Златинов също заслужава шанс,сега едно младо момче Стефан Велев се утвърждава като титуляр в халфовата линия,той също има потенциал.

Потребителски аватар
infallible
Контакти:

Мнениеот infallible » 09 сеп 2010 16:55

Гонзо Президент написа:Според мен перфектните 11 са така

------------ГАРА------------
ГАРА------------ГАРА------------ГАРА------------ГАРА
ГАРА------------ГАРА------------ГАРА------------ГАРА
------------ГАРА------------ГАРА------------

Ти си малоумен.. тоя инвалид как може да сте толкова слепи.. вкара няколко гола и вече е най-добрия..
помна го още от локото че беше пълна скръб.. и в левски прави ебаси пропуските..
просто не е като Йовов да изпуска на празна врата.. малоумник.. то като гледам ника ти гонзо президент.. как да се очуда че Харесваш Дембеле.. и единия и другия вкарват само от 2 метра до вратата ако са..
Иначе по темата от ЦСКА в момента не мисла че има някой в такава форма че да става за националния.. надяваХ се преди да започне сезона че Спас Делев ше има огромен напредък през новия сезон но уви.. траа му още дооста зада стане завършен нападател
ЕДНА ЛЮБОВ!

Потребителски аватар
batbozho
Контакти:

Мнениеот batbozho » 09 сеп 2010 16:55

По принцип трябва да се предлагат играчи до 23-25 год. максимум.Защото този отбор ще се прави за след няколко год.Ако някой мисли,че като се съберат и ще почнат да мачкат е пълен идиот.Затова трябва чужденец които да успее да сглоби отбор за 2 год.
От наште май само Коцето Гаджалов може да се пробва.Сщо и Ицо Златински като опорен които поне със сигурност ако не е по-добър то поне не е по-слаб от широко коментирания Гаджев.
Инъче за мен има материал.Само добър треньор и търпение трябва.Има поне 4-5 вратари по-добри от Скалпирания.Има и поне 5-6 централни защитници за пробване,има и бекове доста.Има и избор от опорни халфове.Няма в България добър разиграващ халф тип Балъков,няма и много класни нападатели.
Лошото е че на тоя етап най-класните ни БГ играчи са Електричката,Т.Янчев и Кривия,ама пък с малко търпение може да изкочат някой друг.
Важен е селекционера.С такъв тип хасковски буфосинхронист никога няма да имаме и искрица надежда за по-силен отбор.Оставката му е единствения светъл лъч на хоризонта в момента.
"Футболистите на Локомотив Пловдив също както "Смърфовете" са еднакви на терена и точно като "Смърфовете" - накрая винаги печелят!"
Атанас Драмов

Потребителски аватар
malchev
Контакти:

Мнениеот malchev » 09 сеп 2010 16:55

anna_munda написа:От Берое , ако сте забелязали има едно изключително и кадърно момче , вратар , казва се Теодор Скорчев .... млад е и е перспективен ;) Спокойно може да се погледне към него ... друг от нашия тим , който може би заслужава внимание е Влади Златинов .

П.С. Иво Иванов от Левски би трябвало да бъде викнат .... много е стабилен , а и говедата да не си го приписват ... наше момче е ;)

По какъв начин до тук в темата някой те обиди, че ни наричаш "говеда"? :roll:
Никой не си е присвоил Иво Иванов..

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 09 сеп 2010 16:56

Нито един от играчите,изброени по-горе,не покрива изискванията за физическа подготовка даже за средностатистически европейски отбор!
Омръзна ми да гледам как 24-25-годишни футболисти след 70-тата минута си настъпват езиците!
Омръзна ми да слушам как 24-25-годишни футболисти след 5-я кръг ми обясняват как се била натрупала умора!
Омръзна ми да гледам как отлагаме поредния мач в шампионата,защото след 3 дни,видите ли,имаме мач за ЕКТ.
Омръзна ми да гледам как 24-25-годишни футболисти 30 кръга се разхождат,а когато дойде мач срещу Ливърпул ми обясняват,че това било мачът на годината!
Омръзна ми да гледам нашите хилави "джуджета",когато се ръкуват преди мач с "канарите" от Ред Бул или Базел!
В съвременния футбол,без перфектна физическа подготовка-забрави!А нито един от изброените не може да се похвали с кой знае какво.Може би ще компенсират с "невероятния" си талант?Може би ще компенсират с "изумителния" си "прочит" на играта?Може би ще компенсират с "желязната" си тактическа дисциплина?Въх,въх...

Потребителски аватар
rosen_1914

Мнениеот rosen_1914 » 09 сеп 2010 17:01

Защо мислите, че с недоразмунеия като Бодуров, Пиргов и Танко Дяков националния ще е по-силен?
Еклер да си братче, обида голяма. Еклер да си братче е срам.

Потребителски аватар
infallible
Контакти:

Мнениеот infallible » 09 сеп 2010 17:05

rosen_1914 написа:Защо мислите, че с недоразмунеия като Бодуров, Пиргов и Танко Дяков националния ще е по-силен?

Пиргов е много талантлив вратар за БГ..
Иначе мислеХ да включа като единствен от ЦСКА Тошко Янчев.. но той квото е дал е дал.. вярно че последните му 2 сезона са по силни от сичките му други.. но няма с какво кой знае колко да допринесе за националния.. стар е о_O
ЕДНА ЛЮБОВ!

p36o
Контакти:

Мнениеот p36o » 09 сеп 2010 17:51

От моя става Сашо Александров , но те не го викаха като беше млад .. сега е малко късничко
:roll:

Върни се в “Национален отбор”