south_division написа:. Браво ей тва е нашта България само курви и педе...чета.
ти си най-голямата

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
south_division написа:. Браво ей тва е нашта България само курви и педе...чета.
megan fox написа:buffon написа:Добре бе разбирача изброи някое име кого трябваше да извика? Стига си цирикал грешна тактика грешни фуболисти разбрахме ти болката.
Ми първо се махат всички играчи 30+ от отбора!
И после да се обърне към "А" група и към младежкият отбор и да се вземе най-доброто, което да се обигравя и да се споява за следващите квалификации!
Примерно за така проблемната ни защита защо не се извикат Танко Дяков и Александър Александров от Черно Море?! Нима момчетата не се представиха добре срещу нападателите на ПСВ и Щутгарт?! И това е само пример! В така наречените аутсайдери и провинциални отбори като Берое, Черно Море, Пирин, Черноморец, Локо Пд и тн има играчи, които биха играли далеч по-сърцато, отколкото тия примадони, които се викат, но не им се дава шанс, защото нямат за мениджъри Лъжезар Танев, Емил Данчев, Йордан Лечков!!!!
south_division написа:Аз предлагам да натурализираме Руй Мигел, Акуаро, Тибони,Грило, Тиеро и т.н и целия отбор на цска да си играе и като нацонален. За треньор Тройчо и тогава работата спи, всяка година на световно , европейско ще мачкат на ред. Прасенцата ще са доволни и така.
От всичко прочетено до сега се уверих в едно , че на бедния пари можеш да дадеш , но на простия акъл никога. И аз ще чакам да стане някой треньор от цска и ще се моля всеки мач да пдаме , та да мога и аз да си излея яда тука във форума. Браво ей тва е нашта България само курви и педе...чета.
south_division написа: Браво ей тва е нашта България само курви и педе...чета.
zaqwsxd написа:Защо в тоя форум има 5-6 човека , с които можеш да си приказваш нещо смислено ?![]()
![]()
![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта