ЦСКА - Жребия!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Re: ЦСКА - Жребия!

Мнениеот Udoji90 » 27 авг 2010 15:39

soilwork написа:
Linky написа:Супер, ще мога да гледам Порто на живо - най-сетне, та даже няма да бият любимия ми отбор, ами 1 друг.

Оффф, и аз се радвам, че ще гледам Спортинг-отдавна им симпатизирам. Та даже ще бият и Левски-какво по-хубаво от това? :lol: :lol:

Аз пък не понасям нито Порто, нито Спортинг. Харесвам Бенфика, които сега са в групите на ШЛ. 8-)
Последна промяна от Udoji90 на 27 авг 2010 15:39, променено общо 1 път.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Koceto81
Контакти:

Мнениеот Koceto81 » 27 авг 2010 15:39

Дано първия мач ни е с Рапид в София!

Ако тръгнем с победа,друго ще е само чувствието вече!
Най-лошия вариянт е гостуване на Порто или фесовете...можем
да се сринем тотално при тежка загуба на старта!

И аз мисля 4-6 точки трябва да се вземат!Не гледайте моментното
състояние!Тези мачове са нещо различно!!!

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 27 авг 2010 15:39

POPCORN написа:абе срам ме от такива цскари като вас бе!какви глупости говорите тука бе.. със сигурност , ще сме последни ала бала.. ми като със сигурност ще сме последни ставайте от Левски и готово.. писна ми от вашето примиренческо поведение.и почнете идвате на мач , не само да ми пишете по форума и да ми давате съвети!

Няма примиренческо настроение, просто сме стъпили на земята, а не като едни други, които хвърчат в облаците и тръгват с голяма кошница "за да бият евроколоси". Какво според теб трябва да мислим и очакваме предвид състоянието на ЦСКА в момента ?

На всички ни е ясно, че от ЦСКА може да се очаква всичко, но трябва да бъдем реалисти - в момента отстъпваме и от трите отбора във всички показатели.

Потребителски аватар
VesMil
Контакти:

Мнениеот VesMil » 27 авг 2010 15:41

Koceto81 написа:Дано първия мач ни е с Рапид в София!

Ако тръгнем с победа,друго ще е само чувствието вече!
Най-лошия вариянт е гостуване на Порто или фесовете...можем
да се сринем тотално при тежка загуба на старта!

И аз мисля 4-6 точки трябва да се вземат!Не гледайте моментното
състояние!Тези мачове са нещо различно!!!

Забрави че Рапид ще ги биете или че ще вземете точка. Ще ви напълнят кошницата бъди сигурен в това.

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 27 авг 2010 15:41

Не видях чичо Митко на жребия :lol: Сигурно пак се беше запил някъде или е заспал в тоалетните :lol: Предполагам,затова ни се падна такава тежка група :mrgreen:

Потребителски аватар
florentin_petre
Контакти:

Мнениеот florentin_petre » 27 авг 2010 15:42

ЦСКА е отбора,
един единствен на света,
за него ще се боря
и няма да го предада.

Ало невярващите, забравихте ли какво пеете, и какво ще пеете дори след десет лиги европи и шампионски лиги, стига се излагахте, САМО ЦСКА
Кураж, Капитане!
HEAVY METAL IS MY RELIGION !
DIO IS MY GOD ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=KUXSTY9AW-s

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 27 авг 2010 15:42

Интересното е това, че миналата година ЦСКА и Левски срещнаха двата римски гранда, а тази година лисабонски...еххх, ако можехме нашия противник да е Спортинг щеше да е екстра, ама късмет...

blue_ power1
Контакти:

Мнениеот blue_ power1 » 27 авг 2010 15:42

Не ме интересува кой на кого симпатизира от чуждите лейки,тука и двата отбора да се мобилизирват на 100% и да няма срамни резултати,а другото каквото сабя покаже...Успех!!!

Потребителски аватар
mon1nho
Контакти:

Мнениеот mon1nho » 27 авг 2010 15:42

POPCORN написа:абе срам ме от такива цскари като вас бе!какви глупости говорите тука бе.. със сигурност , ще сме последни ала бала.. ми като със сигурност ще сме последни ставайте от Левски и готово.. писна ми от вашето примиренческо поведение.и почнете идвате на мач , не само да ми пишете по форума и да ми давате съвети!

Така е братле ама не трябва да тръгваме с голямата кошница. Миналата година Любо рече ще излизаме от групите, дойдоха фулъм без много много да се напрягат и ни взеха точка. после базел. после рома... и помниме какво стана. за т'ва нека малко по-умерено. тука всички пишат, че имаме само шансове с/у рапид. аз пък мисля, че най-големи шансове имаме с/у порто. първо ще ни подценят. второ нашите ще излязат на живот и смърт с/у тях за да ги забележи някой и да си уредят трансвер. с/у бешикташ в софия феновете ще помогнат. в това съм сигурен. и 20 000 да сме ще викаме като за 60 000. предполагам българските играчи са запознати с историята и ще искат да направят нещо запомнящо се с/у турците. особено спас ще изяде терена. а рапид те са надменни като динамо москва. ще берат ядове. естествено с уговорката, че редовно се плаща на футболистите, да решат че искат да играят за треньора, да няма контузени, и караджата да се научи да прави 2-3 крачки пред гол линията да лови топката.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 27 авг 2010 15:42

Гуу написа:

Няма примиренческо настроение, просто сме стъпили на земята, а не като едни други, които хвърчат в облаците и тръгват с голяма кошница "за да бият евроколоси". Какво според теб трябва да мислим и очакваме предвид състоянието на ЦСКА в момента ?

На всички ни е ясно, че от ЦСКА може да се очаква всичко, но трябва да бъдем реалисти - в момента отстъпваме и от трите отбора във всички показатели.

и кво като оастъпваме?А миналта година не остъпвахме ли?Голяма работа като сме последни. как го приемате все едно е края на света.не съм тръгнал за никъде аз!вие още не сте видели кой как играе и почнахте давате оценки..тоя ще ни жие ония , ще ни размаже.еми те и преди бешикаташ си бяха по-добри от нас ама за малко да ги остраниме нали..всички станахте голями ясновидци кой кога ще пада и ще бие!какво ми се тщфкате само..това е отиваме на мача и каквото стане...
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Върни се в “ЦСКА”