JackPackage написа:bojkyy написа:JackPackage написа:ако бяхме взели и един класен централен полузащитник - тип Диего, Деко или нещо подобно щеше да е идеално, но и с тези ще караме...
Ако бяхте взели Диего, се превръщахте в реален конкурент за титлатаДаже неска се замислих каде е силата на Атлетико, напред Шимао, Форлан, Кун и Рейес, стигнах до централните халфове и не можах да се сетя нито един класен
Така си е...Един Рафа ван дер Ваарт също ще ни свърши идеална работа, но едва ли ще го продадете на градския враг (а и не знам дали Др. Кике Санчез Флорес "Хаус" иска такъв играч де)
![]()
Иначе с Луис Гарсия и Асунсао в центъра.... почти никаква импровизация от тях... освен това Шимао от Нова Година насам е изиграл точно 2-3 добри мача, много слаб втория полусезон.....
А цената на Диего беше колкото на Годин..... Серезо все отнякъде можеше да се бръкне за още 15 млн за един такъв играч
Днес четох, че по най-бързия начин сме се опитвали да продадем Дренте, Диара и ВДВ, какъв по удобен шанс ще имат от Атлетико няма да им вземат много пари, нищо не им коства да пробват. В Атлетико има ли някви финансови проблеми, че не съм се поинтересувал как седят нещата а сега ми стана интересно?