В Левски бесни: Пролетното дерби на "Герена" и 30 лв. за фен

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

kiko75
Контакти:

Re: В Левски бесни: Пролетното дерби на "Герена" и 30 лв. за фен

Мнениеот kiko75 » 27 юли 2010 13:56

Cesc Fabregas написа:
kiko75 написа:Бий си два шамара и пий една студена боза, дано се осъзнаеш малко :lol: :roll:
ще си говорим на пролет http://vbox7.com/play:d799bda5 8-)

Нали се сещаш, че ако пак направите нещо, тоя път нито наще, нито ченгетата ще ви простят?[/quote]
ТИ НА КОЙ ГОВОРИШ ВЕ КОЙ ЩЕ ПУСНЕ ЧЕНГЕТА НАЛИ ЩЕ НАСТАНЕ ПОЛИТИЧЕСКИ ХАУС АКО ВАШИТЕ БИЛЕТИ СА ПО 3 ЛВ А НАЩЕ ПО 30 ЛВ ЩЕ СМЕ ПРИ ВАС ВЪВ СЕКТОР В ДА ВИДИМ ТОГАВА КОЙ ЩЕ НИ СПРЕ[/quote]
На тебе говоря, що? Дълбоко съм респектиран от приказки от сорта на "ти на кой говориш ВЕ", "ти знаеш ли кой съм аз ВЕ" и тн. :lol: :lol: :lol:
А ти кво си мислиш, че в ответния мач няма да има полиция ли? :lol: Направо съм изумен от наивността ти. 8-)
[/quote]
и кво като има ти някога бил ли са на такова дерби щото тия манифестаци по времето на чорни наи ме кефиха а когато запалихме герена беше страшен кеф и тогава имаше ченгета и кво полицията няма никога повече да нахлу в сектор Г след няколко сирозни изпалнения 8-) а цена от 15 лв е нормална и ако почнат навсякаде да да са подобни цените няма да има мрънкалници но да ни работите на вас 3 на 30 няма как да стане ;)
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 27 юли 2010 13:57

Еми вие чупете(ако има кво), пък ще видим... :roll:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 27 юли 2010 13:57

POPCORN написа:
LaRgO написа:Ами вторият мач на "Георги Аспарухов,билетите за феновете на ЦСКА ще са 30 лв. и готово.Към 2800 билета ще са за тях.Няма какво да чупите в сектор Г,освен железа.А и не се канете да чупите стадиона,защото нали се сещате,че ще сме 20 000 на 2-3 000 ?

и кво ще направите като сте 20?до тогава може да не сте 20 първо, защото не се знае какво ще игравете.. ей сега отпадате от европа примерно после падате от ЦСКа и сезона ви приключва, и какви 20 хиляди на мач аз такъв мач на ЦСКА - Левски скоро не съм гледал :) :) :)

На "Герена" ще сме около 20 000,дори и да не е толкова ще сме към 18 000.Вие повече от 3000 няма да сте.Познай на колко е равно 18 000 срещу 3000 ?

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 27 юли 2010 13:58

LaRgO написа:
POPCORN написа:
LaRgO написа:Ами вторият мач на "Георги Аспарухов,билетите за феновете на ЦСКА ще са 30 лв. и готово.Към 2800 билета ще са за тях.Няма какво да чупите в сектор Г,освен железа.А и не се канете да чупите стадиона,защото нали се сещате,че ще сме 20 000 на 2-3 000 ?

и кво ще направите като сте 20?до тогава може да не сте 20 първо, защото не се знае какво ще игравете.. ей сега отпадате от европа примерно после падате от ЦСКа и сезона ви приключва, и какви 20 хиляди на мач аз такъв мач на ЦСКА - Левски скоро не съм гледал :) :) :)

На "Герена" ще сме около 20 000,дори и да не е толкова ще сме към 18 000.Вие повече от 3000 няма да сте.Познай на колко е равно 18 000 срещу 3000 ?

:lol: :lol: шегаджия 18 000 хиляди :lol: :lol: :lol: :lol:
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 27 юли 2010 14:00

UltraBlue. написа:
delqnski47 написа:

Айде да не говорим за справедливост... вашите малоумни шефове показаха какво им е отношението..
Така че.. както е по правилник - на Герена и 10% от местата (да кажем 2500).

Какво му е на отношението бе??Пролетта и ''Левски'' да сложи 15 лева за Сектор Г къв ви е проблема не мога да разбера!
А щом ще изпълняваме правилници окей...за вас 10% в неделя!

А бе ти си много т.по парче бе.. само ти ли още не си разбрал че в неделя за нас са отпуснати 10% ??? И пак казвам ако на вас цената ви е 15 лв вие няма да го усетите.. щото вие дали 10 или 15 се 200.. а ние от 2,3 лв на 15.. разликата е каде каде по голяма както казах на мен картата ми е 26 лв и включва 15 мача от "А" група + тези преди групите от Европа + Купата на БГ + отстъпка в UltraBlue.. а за 1 мач ше давам аз 15 лв.. ще ги дам боли ме.. ама пролетта ще си сърбате попарата без да мрънкате![/quote]

Няма да го усетим :shock:
Ти знаеш ли,че миналия сезон Сектор Г плащаше 5 лева за билет?А сега плаща 10?А на дербито,на пролет ще плаща МИНИМУМ 15?Това знаеш ли го или не?
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 27 юли 2010 14:01

Не пренебрегвайте традициите (и не псувайте толкова Батков) щото както виждате има лощо, ама има и по-лошо. Ние винаги сме имали евтини билети за важните мачове, за разликата в цените на картите няма какво да говорим. ЦСКА винаги са плащали прескъпо за мачове като този с Ливърпуул, щото ден година храни (и те не са виновни хората - просто президентите им са крадци, на които не им пука за собствените фенове камо ли пък някой да очаква феърплей от тях) А тзеи цени говорят за едно, ЦСКА не само, че има дългове, но и върви към фалит...
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 27 юли 2010 14:04

:lol: :lol: шегаджия 18 000 хиляди :lol: :lol: :lol: :lol:

Добре ве...Ние да сме 10 000,вие повече от 3000 не можете да сте !Продължавайте да заплашвате,че ще начупите стадиона.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 27 юли 2010 14:05

Alex написа:Не пренебрегвайте традициите (и не псувайте толкова Батков) щото както виждате има лощо, ама има и по-лошо. Ние винаги сме имали евтини билети за важните мачове, за разликата в цените на картите няма какво да говорим. ЦСКА винаги са плащали прескъпо за мачове като този с Ливърпуул, щото ден година храни (и те не са виновни хората - просто президентите им са крадци, на които не им пука за собствените фенове камо ли пък някой да очаква феърплей от тях) А тзеи цени говорят за едно, ЦСКА не само, че има дългове, но и върви към фалит...

Маааалко си преувеличил....
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
mironi88
Контакти:

Мнениеот mironi88 » 27 юли 2010 14:06

Ние ще платим 30 лева за билет. А те кога с 30 титли? КОГА?
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 27 юли 2010 14:09

Да дойде вторият мач да видим колко от вас ще си изпълнят заканите

Върни се в “Левски”