Пролетното дерби-на Герена!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

zavinagicska
Контакти:

Re: Пролетното дерби-на Герена!

Мнениеот zavinagicska » 21 юли 2010 22:54

tprodanov написа:
zavinagicska написа: Да вярно последния път бяхме двама даже и шалове на Левски си бяхме сложили да не ни разкрият. :) Ей човек голям шегджия си харесваш ми ще се радвам да се запознаем. ;

А забавно ли ти е, че навсякъде ходите с шествия? :mrgreen:

Ми това е желния на полицията бе нали после е такива като тебе ако няма полиция гледат следващите 5 кръгове от пирогов бе, ей много сте ми простички това кравите.

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 21 юли 2010 22:55

barabata.cska написа:За посещаемост като наща на Фулам и базел ви трябат 4 сезона :) :) :)

Определено ти трябва титлата на форума-Най-заблуден фен в България.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
БАТТЯНА
Контакти:

Мнениеот БАТТЯНА » 21 юли 2010 22:55

zavinagicska написа:
Linkin_Park написа:Чорбата никога ама НИКОГА не е изпълвала "Васил Левски" до крен предел!

Е само няколко пъти по 70 000 :) :) :) :) :) :) тук е много забавно да си чете човек.

70 000 какво бе и кога :roll: :roll:
За враговете на демокрацията и републиката-СМЪРТ

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 21 юли 2010 22:55

zavinagicska написа: Ами всички мачове от евротурнирите преди реконструкцията на Васил Левски.

Всички? Изброй десет, едва ли ще ти е трудно.
А всъщност, реконструкцията не би ли трябвало да увеличи численоста, нали всички мрънкат, че стадионите са лоши, затова няма хора? Или е имало някаква друга причина за численоста преди това :mrgreen:

Бараба, за посещаемоста като нашата с Ливърпул ви трябва цял живот бе :mrgreen:

zavinagicska - хайде бе, а що ние не ходим с шествия?

zavinagicska
Контакти:

Мнениеот zavinagicska » 21 юли 2010 22:56

DrAvalanche написа:
zavinagicska написа:Ами всички мачове от евротурнирите преди реконструкцията на Васил Левски.

Не лъжи...

Ами докажи, че лъжа са трябва да качваме клипове ли какво.

Потребителски аватар
sostenere
Контакти:

Мнениеот sostenere » 21 юли 2010 22:56

zavinagicska написа:Ми това е желния на полицията бе нали после е такива като тебе ако няма полиция гледат следващите 5 кръгове от пирогов бе, ей много сте ми простички това кравите.

:lol: смех, желание било на полицията....
Животът ми без Левски е безмислен
животът ми без Левски е провал
Левски е това, което имам
Левски е моят идеал !

zavinagicska
Контакти:

Мнениеот zavinagicska » 21 юли 2010 22:58

tprodanov написа:
zavinagicska написа: Ами всички мачове от евротурнирите преди реконструкцията на Васил Левски.

Всички? Изброй десет, едва ли ще ти е трудно.
А всъщност, реконструкцията не би ли трябвало да увеличи численоста, нали всички мрънкат, че стадионите са лоши, затова няма хора? Или е имало някаква друга причина за численоста преди това :mrgreen:

Бараба, за посещаемоста като нашата с Ливърпул ви трябва цял живот бе :mrgreen:

zavinagicska - хайде бе, а що ние не ходим с шествия?

Заащото подходите за нашия и вашия стадион са все едно да отидеш на мач в Лондон и в джунглата ма ти не си от София та ти е простено.

U.L.
Контакти:

Мнениеот U.L. » 21 юли 2010 22:59

barabata.cska написа:За посещаемост като наща на Фулам и базел ви трябат 4 сезона :) :)

АХАХХАХАХАХАХАХ чакай бе, посещаемост :lol: Събраха 28-29 хиляди и 10 години не можеш им затвори устите... За посещаемост като нашата през сезоните 2005/06 и 2006/07 ви трябват 20 години :idea: ;)

левскар07
Контакти:

Мнениеот левскар07 » 21 юли 2010 23:00

zavinagicska написа:
Linkin_Park написа:Чорбата никога ама НИКОГА не е изпълвала "Васил Левски" до крен предел!

Е само няколко пъти по 70 000 :) :) :) :) :) :) тук е много забавно да си чете човек.

Да! Категорично потвърждавам това, при домакинствата си срещу Левски и благодарение на привържениците на Левски. През 70-80-те съм присъствал на няколко такива мача и стадиона винаги е пращял по шевовете.
Без Левски беше немислимо да се случи. Нищо, че чавдарците водеха /БЕЗПЛАТНО/ под строй де-що имаше милиционери, пожарникари, служещи, срочнослужещи, свръхсрочнослужещи, гвардейци,синигери, киркоракетчици и какви ли не още каскетлии, да подкрепят любимците ти. Наистина за нас, останалите, бяха блажени години. И тогава небето беше синьо, поне за нас зрящите. Каскетлиите нямаха право да виждат, нищо че гледаха, защото не бяха свободни. Както и днес, за съжаление.
Последна промяна от левскар07 на 21 юли 2010 23:00, променено общо 1 път.

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 21 юли 2010 23:00

L_Messi написа:
viroglav написа:Много ми е странно каква тръпка изпитвате , като пускате провокативни теми ... Не съм против това , просто ми е чудно защо го правите. Къде се базира смисъла от тях ... В този форум , а и не само в него се говори за всичко друго , но не и за спорт...

Само като го прочетох това и ме напуши смях. Точно ти да се възмущаваш, че не се говорело за спорт и да се възмущаваш от провокации... Рядко срещана наглост. Но народът го е казал: крадецът вика - дръжте крадеца.

Твърда главо , не казвам че и аз не мога да се държа по този отвратителен начин , но не ми прави кеф да го правя ... В случаите , когато го правя , това е , за да сложа огледало пред тези , на които им прави удоволствие да го практикуват , та да се видят отстрани какво представляват ... И ако на някой му е станало кофти от моите "идиотщини" , то съм си изпълнил замисъла ... ;) :lol:

Върни се в “Левски”