SFHC написа:emi_cska_lokopd_usa_kirokotev_manun_chelsea_milan_realm_lagalaxy_dorostolsilistra_gacovamahala
ти определено си новия ми любим образ във форума...
хубаво е, че си наясно с клубните си пристрастия
ебати паляка...
Момиче е

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, Madridist
SFHC написа:emi_cska_lokopd_usa_kirokotev_manun_chelsea_milan_realm_lagalaxy_dorostolsilistra_gacovamahala
ти определено си новия ми любим образ във форума...
хубаво е, че си наясно с клубните си пристрастия
ебати паляка...
ebaef написа:Пич гледам мача директно...каде видя центриране,силен шут по земята от близко......или се бъзикаш.....
[offtopic]шъ гу редактираме кЪдето[/offtopic]
Viktor4o_Rs написа:Къде е сбъркал бе хора , алжирският защитник се блъсна в Райс и му попречи , преди това спаси поне 3-4 положенияАбсолютно заслужено САЩ продължава , и то като ПЪРВИ в групата си , само че онази Еми ме дразнеше и ако продължава да говори простотии , ще продължа да я храня
Супер се кефя на футбола , който показа САЩ , Райс пък направи отличен мач , така че съм доволен
Хайде сега Германия и Сърбия да победят и да гледаме страховити осминафинали
![]()
![]()
Viktor4o_Rs написа:Къде е сбъркал бе хора , алжирският защитник се блъсна в Райс и му попречи , преди това спаси поне 3-4 положенияАбсолютно заслужено САЩ продължава , и то като ПЪРВИ в групата си , само че онази Еми ме дразнеше и ако продължава да говори простотии , ще продължа да я храня
Супер се кефя на футбола , който показа САЩ , Райс пък направи отличен мач , така че съм доволен
Хайде сега Германия и Сърбия да победят и да гледаме страховити осминафинали
![]()
![]()
Tommi написа:ebaef написа:Пич гледам мача директно...каде видя центриране,силен шут по земята от близко......или се бъзикаш.....
[offtopic]шъ гу редактираме кЪдето[/offtopic]
Виж сега, имаше прострелно центриране по земята, а това, което ти наричаш удар, нямаше как да влезе, защото Райс беше почти до топката
Blue_Girl написа:1:0.
merdanski написа:Сблъсък на два играещи прагматичен,но правилен тактически футбол.Алжир постигнаха своята "победа" с равенството срещу Англия.САЩ едва ли ще играят за Х,чакайки добър развой на Англия-Словения.
Борбата смятам ще се реши във въздушните единоборства и задължително срещата не е Х.Като на по опитен и амбициран(след откраднатата победа на Словения)отбор давам предимството на САЩ- победа 1-0 или 2-1
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта