Американци ли са футболистите на САЩ???

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, Madridist

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: Американци ли са футболистите на САЩ?

Мнениеот PFC Litex » 17 юни 2010 01:32

MORSKI написа:
eMs1 написа:А и не съм казал и една дума за САЩ, но ако там ще работя за пари, които ще ми позволяват да си отглеждам семейството като нормален човек, тръгвам веднага и не ми пука колко им е общата култура, но дали е САЩ, Канада, Австралия...все тая

Ти щом искаш, тръгвай! Аз нямам такива намерения... То затова ставаме все по-малко, понеже всички заминават....
Аз ще направя опит тук да отгледам бъдещото си семейство, въпреки всичко! Щом моите родители, дядовци, прадядовци и т.н са успели да го направят- значи и аз мога!

Това е леко закостеняло мислене, без да се сърдиш.
Какво значение има къде работиш?
Тук ни пречи много момента на псевдонационализъм.
Самолетния билет от Германия до Варна в двете посоки е около 200 евро. Бачкаш в Германия идваш си в месеца два пъти, какъв е проблема? :)
Изображение

Потребителски аватар
eMs1
Контакти:

Мнениеот eMs1 » 17 юни 2010 01:34

MORSKI написа:
Ти щом искаш, тръгвай! Аз нямам такива намерения... То затова ставаме все по-малко, понеже всички заминават....
Аз ще направя опит тук да отгледам бъдещото си семейство, въпреки всичко! Щом моите родители, дядовци, прадядовци и т.н са успели да го направят- значи и аз мога!

За съжаление, преди 7-8 години и аз мислех като теб....А когато, дай Боже създадеш семейство, няма да мислиш по този начин, гарантирам ти.

Потребителски аватар
eMs1
Контакти:

Мнениеот eMs1 » 17 юни 2010 01:35

PFC Litex написа:Това е леко закостеняло мислене, без да се сърдиш.
Какво значение има къде работиш?
Тук ни пречи много момента на псевдонационализъм.
Самолетния билет от Германия до Варна в двете посоки е около 200 евро. Бачкаш в Германия идваш си в месеца два пъти, какъв е проблема? :)

+1

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 17 юни 2010 01:36

За мен има значение, тъй като аз лично отида ли в друга държава ще се чувствам не у дома си! Пък и ти на два месеца, ако ще се врЪщаш къде ще му излезе края, камоли два пъти в месеца :mrgreen: Моите приятели специално в Германия си идват веднъж/ два пъти в годината ;)
Последна промяна от MORSKI на 17 юни 2010 01:38, променено общо 1 път.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 17 юни 2010 01:37

eMs1 написа:
MORSKI написа:

За съжаление, преди 7-8 години и аз мислех като теб....А когато, дай Боже създадеш семейство, няма да мислиш по този начин, гарантирам ти.

Може и да си прав, но искрено се надявам да бъркаш...

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 17 юни 2010 01:43

MORSKI написа:
eMs1 написа:
MORSKI написа:

Може и да си прав, но искрено се надявам да бъркаш...

Гадното е, че не бърка. ;)
Не казвам, че у нас си загубен, но когато реалността те натисне ще разбереш какво имаме в предвид с колегата. ;)
Изображение

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 17 юни 2010 01:43

Егати темата :shock:

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 17 юни 2010 01:44

Еми остава ми да се надявам, че нещо ще се промени... Макар, че това ме съмнява....
Но пък, ако всички мои набори и хора няколко години по-малки и по-големи забегнем на "гурбет", кой ще остане тук?
Хич не ми се нрави това...

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 17 юни 2010 01:47

MORSKI написа:Еми остава ми да се надявам, че нещо ще се промени... Макар, че това ме съмнява....
Но пък, ако всички мои набори и хора няколко години по-малки и по-големи забегнем на "гурбет", кой ще остане тук?
Хич не ми се нрави това...

Гурбета изобщо не е решение,има хора от моето семейство,които се подвизават в чужбина(Италия) и розовата картина която се описва тук,изобщо не отговаря на действителността...

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 17 юни 2010 01:59

paceto написа:Егати темата :shock:

Един марсианец се появи, много ти е позеленяло потребителското име ве.......... :lol:
Изображение

Върни се в “World Cup 2010”