Черноморец Бургас с най-много публика в А група

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Бургас е Зелен...!!!
Контакти:

Re: Черноморец Бургас с най-много публика в А група

Мнениеот Бургас е Зелен...!!! » 06 юни 2010 17:34

ntodorov написа:
Бургас е Зелен...!!! написа:
ntodorov написа:Зелени, припознаваш се с някой. За каква Атия ми говориш ? Служил съм там, когато редовната служба беше 3 години, а ти не си бил роден още...Що се касае за стадиона и реконструкцията, която си му правил... 8-) 8-) 8-) Откъде я изтегли тази игрица, че и синът ми да направи като теб някоя и друга реконструкцийка :) :) :)

2002 -2003 -та строежа на ротондите ,пребоядисването на старата козирка ,поставянето на хидроизолация ремонт на събликалните ... една от фирмите тази която работих аз тогава се занимаваше с облицовката на новите ротонди и поставянето на фаянса в събликалните ...От там се познавам и с Порточанов ...
Незнам кога си служил ти ама аз се уволних от Атия преди 10 години ...

Aз преди 21 години. Служих на ПЛК 41. Вече кораба е на скраб.

И все пак съм бил роден .... :) Противопожарен кораб 321, oхрата , Рулеви сигналчик
Изображение

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Re: Черноморец Бургас с най-много публика в А група

Мнениеот ntodorov » 07 юни 2010 09:40

Определено си бил роден :) . Въпреки, че служих 3 години имам само хубави спомени от там. Бях в щурманската част на Противолодъчен кораб 41 ( ПЛК 41 ). В Атия оставих много приятели. Включително и сред пътканите, които впоследствие заплаваха в цивилния флот след деполитизацията в БА.
ПС: Виждаш, че бургазлии сме свързани малко или много. Винаги съм искал да сме единни. Моето поколение и тези над него недоумяват омразата между феновете на Бургаските отбори. Навремето с хората с, които гледахме мачове на Нефтохимик - гледахме и Черноморец. Никога не съм делял отбори и фенове. Сега също. Дай боже утре и двата отбора да заиграят на равни нога в А група на своите стадиони.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Върни се в “Черноморец”