Йордан Тодорв в Левски - Какво мислите момчета ?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

4oko i boko
Контакти:

Re: Йордан Тодорв в Левски - Какво мислите момчета ?

Мнениеот 4oko i boko » 30 май 2010 10:43

Мнениеот nesidor на 28 Май 2010 18:29
От ЦСКА съм, но защо го обиждате бе момчета.Като беше при нас му се кланяхме за сьрцатата игра,като го ИЗГОНЕХА сьжалявахме,а сега го плюем.ТОИ е ппофесеоналист.Погледнете как е и на запад.Би трябвало да плюем по тези,които го изгониха.Мислите ли,че ако го поиска ЦСКА няма да доиде при нас,вижте-по-вечето левскари го приемат.Може би те мислят по-вече за отбора си.Не сте прави.И на мен не ми е приятно,че точно в левски,но това е професията му и го оправдавам,но не и тези,които го ИЗГОНИХА.

+1

mor
Контакти:

Мнениеот mor » 30 май 2010 11:33

* Докладвай
* Отговори с цитат

Мнениеот santiliana на 28 Май 2010 20:28
Ей хора, осъзнайте се бе! В кой век живеете? За какви предателства, Юди и не знам си какво говорите изобщо? Я се стегнете. В днешно време всеки човек гледа да се добере до по- платена работа, която ще му даде шанс за някакво развитие и естествено- до повече пари. От какъв зор плювате по Данчо? Че бил ни дразнил докато играеше в "чорбата"? Честно казано, на мен ми е през х*я какво е плямпал тогава. Играл е със страст, изпуснал си е нервите. Минало- заминало. Това са нормални неща в живота. Нима вие не сте си изпускали нервите и не сте хулили по този или онзи? Хайде сега да не се правим всички на божи кравички. Сигурен съм, че повечето от нас (включвам и себе си) са имали мигове, когато са изнервени, говорили са неща, за които по- късно са съжалявали, но все пак сме продължили напред, нали?! А сега ще се изживяваме на някакви съдници на Данчо, че видите ли бил един от най- добрите в Чорбаспор, раздавал се за тях и нямал място при нас. Това са пълни глупости. Всеки, който има качества на добър футболист, има място в синия тим. А като покаже и с играта си, че заслужава да носи синята фланелка, за кратко време ще намери и място в сърцата на синята публика. Само си спомнете Ст. Ангелов как за 2 години се превърна в най- универсалния играч на Левски. Така, че пичове, дайте шанс на Данчо и нека го приемем като част от новия Левски. Предпочитам такъв като него- доказан БГ халф- бек, а не някакъв бастун като Бистрон, Ортега, Тевия и знам ли още кой анонимник.

+1

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 31 май 2010 01:09

Кво да ви кажа. В интерес на истината май не ми дреме. Желая му успех! Но само да вметна вместо Гара Дембеле, да вземат Гара Подуяне, по-добре ще им е! :)
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
IVAN.CIPRUS
Контакти:

Мнениеот IVAN.CIPRUS » 31 май 2010 06:09

Човека,просто е намерил верният път.След толкова лутане,из лаберинтите на цска,най накрая изотгря слънце и ву неговият живот
АЗ ЕДИН ОТ НАРОДА , СИН КАТО НЕБОСВОДА.
СЪС ДЕВИЗ ЕДИН НАПРЕД НАГОРЕ .

Потребителски аватар
TPAtkov

Мнениеот TPAtkov » 31 май 2010 08:44

IVAN.CIPRUS написа:Човека,просто е намерил верният път.След толкова лутане,из лаберинтите на цска,най накрая изотгря слънце и ву неговият живот

Пич, разбирам огорчението ти, че си принуден всеки ден да миеш тоалетни в Кипър.Всяко твое мнение е пълно със злоба и ненавист към ЦСКА, но съм сигурен, че ако си поправиш граматиката, много хора,включително и аз ще преглътнем безсмислиците с които така упорито ни заливаш

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 31 май 2010 09:42

Данчо и Йовов, ще са смъртоносни бе!
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 31 май 2010 10:26

Вижте само как се промениха нещата. След мача с Тулуза всеки плюеше Данчо Тъча. Без значение дали е фен на ЦСКА или на Левски, или на Ботев, или на който и да е клуб. Бяхме обект на подигравки дори на клубове където нямат никаква Европейска история. В един красив момент обаче се заговори че Данчо ще ходи я Левски. Ей такова хвалене не съм чувал! Той колко бил талантлив, колко бил сърцат, колко бягал по крилото... НИщо хвалете си го колкото си искате. Вие винаги сте взимали отпадъка от ЦСКА. Един единствен човек беше написал още в първите мнения че той щал да го плюе на всеки мач на Левски. Това смятам че е едно мъжко мнение. Никога един себеуважавщ се футболист не би направил нещо подобно, макар да има безброй примери за дезартьорство. Когато един футболис иска да направи кариера и да бъде "мъжко момче" не би си давал дупарата за повече пари. Щом Данчо може да играе за Левски, значи не е бил за ЦСКА! Христо Стоичков винаги ще си остане фен на Барса, а не като Фиго да ходи там за пари. Съмнява ме в Левски, Данчо да получава повече пари. Вземали ги по-редовно. ОК, ама е въпрос на време да излезе наяве кризата в Левски и тогава вече ще се види за какво иде реч. Пожелавам му успех! Явно не е запознат с историята в БГ футбола, че който премине от Левски в ЦСКА (или обратното) не му е провървяло в живота.
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 31 май 2010 12:47

Напълно съм съгласен с мнението ти ТРАКТОР, но има едно изключение когато става дума за прениване от ЦСКА в Левски или обратното. Това изключение е Пелето, който взе пък, че успя! Верно е, че не играе в кой знае колко силен европейски отбор, дори напротив, играе във втора дивизия на Германия, но пък се говори, че ще ходи в Гърция... Пелето за мен е успял човек и после футболист. Данчо Ти разбира се няма и на половина от качествата на Станислав, и разбира се никога няма да иде да играе в Европа, пък камо ли да е основен футболист. За мен Данчо Ти е нищо повече от един мишок, способен на интригантство и клюкарене, притежаващ посредствени футболни качества. ТъчЪт никога няма да бъде един от ЦСКА, дори и доживот да играеше в първия отбор. Някой погоре беше постнал интервютата след равния с Левски, може всеки да ги види и да талкува думите на Даньо както си ще, те са достатъчно красноречиви... Интересното при него беше, че цяла пролет се киска и цупи, нищо не играеше и само недоволстваше, но когато му подрязаха крилцата, и отиде в Локо, взе че се стегна и заигра на ниво... това също говори доста за професионализма и "сърцатостта" му. Данчо има сърчице на птичка! Да ходи където иска, все ми е тая! Само да не се връща в ЦСКА!
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 31 май 2010 13:18

crap написа:Напълно съм съгласен с мнението ти ТРАКТОР, но има едно изключение когато става дума за прениване от ЦСКА в Левски или обратното. Това изключение е Пелето, който взе пък, че успя! Верно е, че не играе в кой знае колко силен европейски отбор, дори напротив, играе във втора дивизия на Германия, но пък се говори, че ще ходи в Гърция... Пелето за мен е успял човек и после футболист. Данчо Ти разбира се няма и на половина от качествата на Станислав, и разбира се никога няма да иде да играе в Европа, пък камо ли да е основен футболист. За мен Данчо Ти е нищо повече от един мишок, способен на интригантство и клюкарене, притежаващ посредствени футболни качества. ТъчЪт никога няма да бъде един от ЦСКА, дори и доживот да играеше в първия отбор. Някой погоре беше постнал интервютата след равния с Левски, може всеки да ги види и да талкува думите на Даньо както си ще, те са достатъчно красноречиви... Интересното при него беше, че цяла пролет се киска и цупи, нищо не играеше и само недоволстваше, но когато му подрязаха крилцата, и отиде в Локо, взе че се стегна и заигра на ниво... това също говори доста за професионализма и "сърцатостта" му. Данчо има сърчице на птичка! Да ходи където иска, все ми е тая! Само да не се връща в ЦСКА!

Само да напомня и за Михтарски кайто имаше късмета да вкара гол на Юве, ама заради него ни ***

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 31 май 2010 22:03

Първо, за какъв професионализъм по българските терени говорите? Че ръководствата си правят "Казански афери" и тем подобни си е липса на всякакъв професионализъм (макар и недоказано). Незачитането на диисциплината в един отбор и прочие, също. Второ, всеки, който е отишъл във врага от историята ми е известно, че си му викат предател на човека, както и да го погледнеш!
Жалко за този футболист, защото е много талантлив и го е доказвал много пъти. Но не му е мястото в Левски и той ще го усети сам! Един от моите любимци в нашето гнило първенство, е Данчо и винаги ще бъде, дори и само заради голът му срещу Леверкузен, който беше невероятен. :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Върни се в “ЦСКА”