Мнениеот crap » 31 май 2010 12:47
Напълно съм съгласен с мнението ти ТРАКТОР, но има едно изключение когато става дума за прениване от ЦСКА в Левски или обратното. Това изключение е Пелето, който взе пък, че успя! Верно е, че не играе в кой знае колко силен европейски отбор, дори напротив, играе във втора дивизия на Германия, но пък се говори, че ще ходи в Гърция... Пелето за мен е успял човек и после футболист. Данчо Ти разбира се няма и на половина от качествата на Станислав, и разбира се никога няма да иде да играе в Европа, пък камо ли да е основен футболист. За мен Данчо Ти е нищо повече от един мишок, способен на интригантство и клюкарене, притежаващ посредствени футболни качества. ТъчЪт никога няма да бъде един от ЦСКА, дори и доживот да играеше в първия отбор. Някой погоре беше постнал интервютата след равния с Левски, може всеки да ги види и да талкува думите на Даньо както си ще, те са достатъчно красноречиви... Интересното при него беше, че цяла пролет се киска и цупи, нищо не играеше и само недоволстваше, но когато му подрязаха крилцата, и отиде в Локо, взе че се стегна и заигра на ниво... това също говори доста за професионализма и "сърцатостта" му. Данчо има сърчице на птичка! Да ходи където иска, все ми е тая! Само да не се връща в ЦСКА!
YA GUNNERS YA