Тема за Емил Велев - Кокала

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

georgisd
Контакти:

Re: Емил Велев - Кокала, е новият треньор на Славия

Мнениеот georgisd » 20 май 2010 12:59

Смятам, че Емо Велев е натрупал сериозен опит в Израел, направи Левски шампион, като надигра
тактически ЦСКА с 2:0, от Левски го освободиха незаслужено. Имаше там нещо друго май ;)
Ако прояви воля в Славия ще има успех!

iost
Контакти:

Мнениеот iost » 23 май 2010 09:39

Това с налагането на млади играчи и успехи на СЛАВИЯ след 3-4години го слушаме от
венци от момента в който пое отбора.Аз мисля,че венци не го интересуват нито феновете,
нито младите футболисти,а само парите.Според мен Вили е искал да създаде по силен
отбор за следващия сезон,но това не влиза в сметките на венци.Когато отбора разполагаше
с играчи като Благо,Чавдар,Митко да не би венци да ги задържа за да направи една силна
СЛАВИЯ?

pippo26
Контакти:

Мнениеот pippo26 » 28 май 2010 14:26

Кокала за BSport.bg: Взехме Ники Бoжов

Старши треньорът на Славия Емил Велев призна в специално интервю за BSport.bg, че „белите" са привлекли нападателя на Академик (София) Николай Божов. Както е известно, 33-годишният стрелец бе с основна заслуга за спечелената от „студентите" промоция за „А" група.

http://bsport.bg/article-7290

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 28 май 2010 15:18

haralampi написа:Емо Велев направи от един съсипан отбор на Левски току-що отпаднал от Бате и Жилина
шампиони така че според мен е добър треньор :!:

8-)

Велев може и да е добър треньор, но не е треньор за СЛАВИЯ !
Вили поне е ритал при нас.
Кокалът нито е някакъв доказан специалист, нито пък е славист ... За къв ни е тогава ?! :evil:
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 28 май 2010 18:07

marmi52 написа:Кокалът нито е някакъв доказан специалист, нито пък е славист ... За къв ни е тогава ?! :evil:

На Венци му трябва "удобен" треньор. Това е.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

white_devill
Контакти:

Тема за Емил Велев - Кокала

Мнениеот white_devill » 18 авг 2010 12:44

Венци отсече: Кокала остава

Райс Мболи се върна в Славия, но няма да остане дълго
Снимка: АФП
Нетърпeливковци правят интриги, заяви шефът на Славия

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов каза тежката си дума. Емил Велев остава треньор на Славия въпреки двете домакински загуби от началото на сезона. След провала срещу Берое напрежението ескалира. Част от феновете поискаха оставката на Кокала, обиждаха го и го псуваха.
- Това не са нормални запалянковци, а идиоти. Ще им забраня да идват на стадиона - закани се Стефанов пред Блиц. - Сто пъти най-малко съм казал, че искам отборът да се обиграе с налагането на млади момчета. И че трябва да изчакаме за по-добри резултати. Има обаче такива нетърпеливковци, които само се чудят как да правят интриги и скандали. Няма да махам Емил Велев, макар че на някои доста им се иска.
В предстоящия четвърти кръг Славия гостува на Пирин в Благоевград. Белите взеха предишния си мач извън София - те победиха Миньор в Кюстендил с 2:1.
Вратарят Райс Мболи се присъедини към отбора. Миналата седмица той игра за Алжир в контролата срещу Габон, а след това бе на погребението на майка си в Париж. Мболи ще тренира със Славия, но много скоро ще напусне. Интерес към него не липсва и до края на трансферния прозорец той ще бъде продаден.

Честно казано , тотално ми омръзна от този наглец , абсолютно съм съгласен да трагнеме по пътя на Ботев , но този НАГЛЕЦ да се разкара от отбора завинаги :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Знаете ли какво общо има между ПФК Левски и българския лев? - И двете нямат стойност в Европа

Потребителски аватар
iori
Контакти:

Re: Венци отсече - Кокала остава

Мнениеот iori » 18 авг 2010 12:57

Какаво друго да отсече продажното говедо дебело, важното е на него да му се играе по свирката :evil:
[wrapimg=]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQuXQZcGXjvSnqBZOZRo_xvL7OsSlqmCWs1xvstjpwB7sN32tJn[/wrapimg][wrapimg=]http://sporta.bg/pictures/3988285_160__[/wrapimg]

CapO
Контакти:

Мнениеот CapO » 18 авг 2010 13:29

Кокала ни е идеален. Каквото му се каже - изпълнява, не се оплаква. Сигурно и заплатата не му е голяма(кои би искал кокала за наставник). Не знам само защо се излагат с предсезонните очаквания- място в тройката. Да си кажат оставане в групата, 6-7 изненадващи резултата, два трансфера в Турция и Русия е плана максимум. Искам да видя как Венци ще изгони феновете :). Аз си спомням преди 7-8 години когато опънахме в сектор В транспарант изобразяващ го на бесилка, как дойдоха едни дебелаци и ни го взеха. Ама от тогава бая време мина и сега надали може да си прави каквото си иска.

Потребителски аватар
1913
Контакти:

Мнениеот 1913 » 19 авг 2010 02:27

РЕБРО, ТРЪГНИ СИ С ДОБРО!
Маймунджалъците на кенефа изобщо не заслужават губенето на време за коментар.
[center][wrapimg=]https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/s350x350/1782155_10203359119959520_2077530093_n.jpg?oh=d835df5c333af43a2432f0d8305f9166&oe=586C0965[/wrapimg][/center]

Върни се в “Славия”