Топ 5 на BG отборите за всички времена!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Re: Топ 5 на BG отборите за всички времена!

Мнениеот galin56 » 09 май 2010 14:29

Абе каква е тая тъпотия имали положителен баланс в ЕТ. Те тия баланси ги трупат срещу отбори като Пюник и Дюделанж а като влезнат случайно или не в някоя група баланса е 0 0 6; или 0 1 5;или 1 0 5 така, че с тия баланси се фукайте на някой който неразбира от футбол.

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 09 май 2010 14:29

POPCORN написа:
И намен не ми се спори ;) Просто се чудя,защо хората идват да гледат Барселона,а не отиват да гледат Ливърпул :? Между другото и Левски игра с Ливърпул,една година преди ЦСКА-на стадиона имаше 42 000зр. :roll:

ми идват да гледат Барселона, защото Барселона е идвала 90-те години.А Ливерпул през тоя предиод дойде 2-3 пъти.Аз лично съм ходил на Левски - Ливърпул да ги гледам!А Барселона с роналдинио тогава за Европа бяха нещо уникално!Айде да гледаме малко по релано на нещатата!Нормално е да има толкова много хора при положение, че влиза за първи път български отбор и идват колоси като Челси и Барса!Ти шо не дойде тогава да видиш ливърпул на националния стадион а?

Защото Ливърпул ми е противен отбор и дори пред нас да играят няма да ги гледам ;)

Потребителски аватар
spartaka
Контакти:

Мнениеот spartaka » 09 май 2010 14:30

POPCORN написа:
VesMil написа:Хахахахахах
Ботев Пд ,Локо ПД ,Черно море------> и защо точно те?

защото имат история, защота Ботев прочети какви отбори са били и тогава питай .защото имат фенове!Също така Марица ако не се лъжа едно време са били голям отбор!

Лъжеш се много :) :) :) утрепа ме,сигурно ги бъркаш със Спартак,ей равесели ме,но нищо
http://spartakpd.info - "Гладиаторите" на България пак ще възкръснат

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 09 май 2010 14:30

galin56 написа:Абе каква е тая тъпотия имали положителен баланс в ЕТ. Те тия баланси ги трупат срещу отбори като Пюник и Дюделанж а като влезнат случайно или не в някоя група баланса е 0 0 6; или 0 1 5;или 1 0 5 така, че с тия баланси се фукайте на някой който неразбира от футбол.

Бате, то и победите на отборите у нас в повечето случай са срещу отбори като Вихрен, Своге и т.н., но се броят за победи нали?
Изображение

Потребителски аватар
sweetchinmusic
Контакти:

Мнениеот sweetchinmusic » 09 май 2010 14:33

fena написа:1. ЦСКА (София)
2. Левски (София)
3. Ботев (Пловдив)
4. Локомотив (Пловдив)
5. Черно Море (Варна)

Критерии- История, успехи, публика!

1.Левски
2.Пирин
3.Локо Сф
4.ЦСКА
5.Спартак

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 09 май 2010 14:34

UltraBlue написа:
niki87 написа:И намен не ми се спори ;) Просто се чудя,защо хората идват да гледат Барселона,а не отиват да гледат Ливърпул :? Между другото и Левски игра с Ливърпул,една година преди ЦСКА-на стадиона имаше 42 000зр. :roll:

Че то на мача с Киево имаше 30 000 зрители, почти 2 пъти повече от тея, дето те бяха с Ливърпул... ама върви му обяснявай на момчето :lol: Сигурно и за Удинезе бяха дошли доста неЛевскари да го гледат тоя колос, че стадиона пак беше посинял целия :lol:

какво да му обеснява бе пич?Какво не разбирате?Вие лумепни ли сте , или просто се правите на тъпи?Сори че така говоря, ама не може да ми правиш такива сравнения!Какви са успехите на българският футбол последните години?Никакви!За кое не разбираш.единствено влизане в шампионска лига на български отбор откакто е и ми говориш, че има 40 хил зрители.Браво бе, ми то ако не се беше напълнил щеше да е излагация бе!После вие в Лига Европа очавкали ли сте да стигнете до 1/4 финал а?Кога сте стигали 1/4 финал всяка година ли го правите това?Нормално е като отбора играе добре и е 1/8 финал /14 финал да има хора бе.все пак на всяка година стават такива неща.После сега като сте голями фенове с най-много фенове тая година, защо в Европша имахте по 6-7 хиляди на мач?А ние по средно 25 а?
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 09 май 2010 14:35

Мисля , че със сигурност в Топ 5 задължително трябва да влизат Левски , ЦСКА , Славия и Ботев :) 5-тият отбор ми е малко трудно да го определя , може би Локо (София) , все пак са побеждавали Динамо (Киев) и Монако ; разбира се , че всеки дърпа чергата към себе си , не бива да се забравят и тимове като Берое , Етър , Черно море , Локо (Пловдив) :roll: А иначе ако се прави класиране след 89-та година , със сигурност Литекс е в петицата , определено ловчанлии са най-прогресиращия клуб след комунизма , най-голям регрес претърпяха Славия и Ботев за съжаление ...
Изображение

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 09 май 2010 14:36

POPCORN написа:
UltraBlue написа:
niki87 написа:И намен не ми се спори ;) Просто се чудя,защо хората идват да гледат Барселона,а не отиват да гледат Ливърпул :? Между другото и Левски игра с Ливърпул,една година преди ЦСКА-на стадиона имаше 42 000зр. :roll:

Че то на мача с Киево имаше 30 000 зрители, почти 2 пъти повече от тея, дето те бяха с Ливърпул... ама върви му обяснявай на момчето :lol: Сигурно и за Удинезе бяха дошли доста неЛевскари да го гледат тоя колос, че стадиона пак беше посинял целия :lol:

какво да му обеснява бе пич?Какво не разбирате?Вие лумепни ли сте , или просто се правите на тъпи?Сори че така говоря, ама не може да ми правиш такива сравнения!Какви са успехите на българският футбол последните години?Никакви!За кое не разбираш.единствено влизане в шампионска лига на български отбор откакто е и ми говориш, че има 40 хил зрители.Браво бе, ми то ако не се беше напълнил щеше да е излагация бе!После вие в Лига Европа очавкали ли сте да стигнете до 1/4 финал а?Кога сте стигали 1/4 финал всяка година ли го правите това?Нормално е като отбора играе добре и е 1/8 финал /14 финал да има хора бе.все пак на всяка година стават такива неща.После сега като сте голями фенове с най-много фенове тая година, защо в Европша имахте по 6-7 хиляди на мач?А ние по средно 25 а?

Удачен въпрос,макат,че и на 3-те мача нямаше под 10 000.Тук е е момента да кажа нещо
[offtopic]Кур в гъза за теливизионните фенове :!:[/offtopic]
Последна промяна от niki87 на 09 май 2010 14:37, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 09 май 2010 14:37

PFC Litex написа:
galin56 написа:Абе каква е тая тъпотия имали положителен баланс в ЕТ. Те тия баланси ги трупат срещу отбори като Пюник и Дюделанж а като влезнат случайно или не в някоя група баланса е 0 0 6; или 0 1 5;или 1 0 5 така, че с тия баланси се фукайте на някой който неразбира от футбол.

Бате, то и победите на отборите у нас в повечето случай са срещу отбори като Вихрен, Своге и т.н., но се броят за победи нали?

Е по-друго си е да биеш Пюник. Идва т и самочувствието и баланса и всичко. А па ако дойде някой колос от Малта, е те тогава глей за къв баланс иде реч.
За мачовете на Ботев с Байерн и Барса, за Марек - Байерн, за Локо - Юве, за Спартак - Юве, за Ливърпул - ЦСКА (предрешен, но мач велик и за престиж) съм съгласен, ама да ми се вадят баланси срещу Вадуц Лихтенщайн е някак си не ми е престижно!!

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 09 май 2010 14:37

niki87 написа:
POPCORN написа:
И намен не ми се спори ;) Просто се чудя,защо хората идват да гледат Барселона,а не отиват да гледат Ливърпул :? Между другото и Левски игра с Ливърпул,една година преди ЦСКА-на стадиона имаше 42 000зр. :roll:

ми идват да гледат Барселона, защото Барселона е идвала 90-те години.А Ливерпул през тоя предиод дойде 2-3 пъти.Аз лично съм ходил на Левски - Ливърпул да ги гледам!А Барселона с роналдинио тогава за Европа бяха нещо уникално!Айде да гледаме малко по релано на нещатата!Нормално е да има толкова много хора при положение, че влиза за първи път български отбор и идват колоси като Челси и Барса!Ти шо не дойде тогава да видиш ливърпул на националния стадион а?

Защото Ливърпул ми е противен отбор и дори пред нас да играят няма да ги гледам ;)

аа да сега Ливърпул ти е противен отбор.Пак ти казвам, не разъждаваш првилно поне според мене!Не може да ми сравняваш влизане в Шампионска лига с игра в Шампионска лига!Да не говорим, че тогава тия 2 години ви бяха най-силните в новата история на Левски, ако тогава не ходийхте по мачове незнам кога ще ходите!Просто това където направихте беше мног оза България и нещо ново!Нормалнио е хората да отидат на мач да подкрепят българдското!Нормално е това че във всичките ви мачове се е напълнил стадиона и не се и съмнявай и ние да бяхме и ние щяхме да го напълниме и в шампио0нска лига и лига европа на този етап!И не казвам, че щяха всички да са фенове на ЦСКА, но ще дойдат да гледат мач и ще го напълним!
Последна промяна от POPCORN на 09 май 2010 14:40, променено общо 1 път.
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Върни се в “Футбол - България”