Кашчей написа:botev_1912 написа:Да вземем да отворим една тема в нашия форум наречена "попитайте Кашчей" там ще задаваме въпросите си към него, а той ще ни цитира точки, алинеи и членове.
Кашчейчо, не те знам колко си добронамерен, ама ми омръзна да ни обясняваш как нещо си нямало как да стане, такива мрънкачи си имаме в изобилие в милата ни родина!
Ако имаш мнение което да е нещо от рода на "Това ще може да се осъществи ако направите това и това" ще се радваме да го споделиш с нас, ако нямаш такова пиши си във другите форуми и не ни анажирай с себе си!
Като знаеш какво не трябва да правиш, правиш обратното.. но на теб и подобните ти и това трябва да им се сдъвче .
Трябва да правите АД, задължително-това ви го казваха няколко човека, но вие, всезнаещите, смятате че може и без.. ама не може.Трябва да имате отбор, а нямата..колкото и да се пънете, че имате... кой ви е треньорът и кои са ви футболистите, сключили професионални договори?Имате ли официален договор за ползване на лицензиран стадион?Май не, ъм?!?Имате ли ДЮШ, база за развитието и.. що ли питам как се развива нещо, което не съществува?!?
Симпатизирам на "Ботев", отпреди ти да се родиш, но проблемите са толкова много, че излишната еуфория само пречи на клуба, според мен.
Пп-Искрено се надявам, че не е Георги Градев водещ адвокат в делата на "Сдружението"...Тоя не може и магаре да осъди, ако е изяло на коня дажбата.
Обяснявам ти за последно - 99% съм сигурен, че хората които трябва да взимат решенията не четат този форум или пък който и да е друг! Дори и да го четяха нямаше да се доверяват на постовете на някакъв анонимник /без да се заяждам но тук почти всички сме такива/. А това кой е адвокат на сдружението и кой не е няма никакво значение за теб!