Ако е да, сподели, че имам много въпроси

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
ЧерноМореВарна написа:Логиката твърди, че ще загубим този мач. Емоцията иска чудеса.
Всичко е в краката и в сърцата на моряците.
До скоро си ги биехме редовно и във Варна и в Ловеч, а те бяха значително по-силен отбор.
Успех, моряци!
paceto написа:ЧерноМореВарна написа:Логиката твърди, че ще загубим този мач. Емоцията иска чудеса.
До скоро си ги биехме редовно и във Варна и в Ловеч, а те бяха значително по-силен отбор.
Успех, моряци!
Кога пък сте ги биели в Ловеч?
Във Варна да ама за Ловеч не съм съгласен.
garfild8 написа:paceto написа:ЧерноМореВарна написа:Логиката твърди, че ще загубим този мач. Емоцията иска чудеса.
Успех, моряци!
paceto,преди 7 години,хич ли нямаш спомен приятелю?Пролетта на 2003 година с Вили Вуцов начело,треснахме Литекс като гости с 2:0,ако не се лъжа.Мача бе отложен и се игра в сряда,а в края на седмицата,бихме и ЦСКА на Армията с 2:1.
garfild8 написа:paceto написа:ЧерноМореВарна написа:Логиката твърди, че ще загубим този мач. Емоцията иска чудеса.
Успех, моряци!
paceto,преди 7 години,хич ли нямаш спомен приятелю?Пролетта на 2003 година с Вили Вуцов начело,треснахме Литекс като гости с 2:0,ако не се лъжа.Мача бе отложен и се игра в сряда,а в края на седмицата,бихме и ЦСКА на Армията с 2:1.
зеления написа:Mourinio написа:Стефан Спасов свири в Ловеч, тоя е най-некадърния и корумпиран рефер в БГ, така че не се съмнявам в коя посока ще свири
Нищо не се знае. Може да му е наредено да свири за нас за да може Дузпоко Сф да изместят Литекс от първото място. Ако стане така, честно казано не бих се радвал дори и да победим.
Mourinio написа:Абе като гледам вчера Рууни как за 1 седмица свали патериците и излезе да играе, тия наще кой ги лекува, че отсъстват по месеци заради порязване, разтежение, усложнение на травма след опереция, както е с Миро Манолов, не знам как се лекуват, кой ги оперира, но явно нещо не е наред, мистериозна е и контузията на Жоро Илиев, за порязън пръст пропуска целия сезон, да не си го е одрязъл и да му е бил зашит, че толкова сериозно да е положението
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта