Черно Море- Берое СЗ

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

MORSKI
Контакти:

Re: Черно Море- Берое СЗ

Мнениеот MORSKI » 26 мар 2010 14:44

Бероецът написа:Големи сте мъже,а ?
30-40 човека скочили на 2-ма наши,браво,мъже сте ! :mrgreen:

A вие дето замеряхте с камъни и бягахте :mrgreen: И вие сте "мъже"! И то известни в цяла България!

Потребителски аватар
ЧерноМореВарна
Контакти:

Мнениеот ЧерноМореВарна » 26 мар 2010 15:53

Много обичат да замерват с камъни. Но отдалеч, не искат срещи :)

Потребителски аватар
San-Jose
Контакти:

Мнениеот San-Jose » 26 мар 2010 16:31

Знамената им трябваше да ги вземем, но нека да е следващия път, като решат пак са се правят на ултраси и хулигани :mrgreen: всяка 2-ра песен им е псувня към другия отбор, защото не могат да измислят нищо друго :lol: а и са селски отбор, нямат градски съперник, който да псуват и си измислят дербита като Берое - Левски, Берое- Ботев :lol:

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 26 мар 2010 20:16

Без офанзивни халфове и нападение - логична мъка.Ристосков - много слабо води мача относно това,че допусна второто полувреме да се превърне в тотален цирк и апотеоз на анти-футбола на Берое,позволи едно лежане,едно безобразно търкаляне и футбол имаше не повече от 10 минути общо.Такъв палячо съдия и такава пародия на отбор като Берое не бях виждал.Те откровено убиваха футбола с тези циркаджийски номера и цигании.Техен си проблем,жалко,че имах добро мнение за Берое,но след вчера - твърдо не,отвратителен отбор практикуващ тотален антифутбол :!:
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 26 мар 2010 20:53

Sagittarius написа:Без офанзивни халфове и нападение - логична мъка.Ристосков - много слабо води мача относно това,че допусна второто полувреме да се превърне в тотален цирк и апотеоз на анти-футбола на Берое,позволи едно лежане,едно безобразно търкаляне и футбол имаше не повече от 10 минути общо.Такъв палячо съдия и такава пародия на отбор като Берое не бях виждал.Те откровено убиваха футбола с тези циркаджийски номера и цигании.Техен си проблем,жалко,че имах добро мнение за Берое,но след вчера - твърдо не,отвратителен отбор практикуващ тотален антифутбол :!:

Тотална подкрепа от мен относно мнението ти за отбора на Берое. АБСОЛЮТЕН АНТИФУТБОЛ! НАИСТИНА ОТВРАТИТЕЛЕН СЕЛСКИ ОТБОР!!! Жалко, че до сега му симпатизирах. Баси разочерованието!!!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
Бероецът
Контакти:

Мнениеот Бероецът » 26 мар 2010 21:01

Оо вярно ние играем антифутбол,а вие играете европейски футбол сигурно ?
Момчета,мислех,че ще сте единственият отбор,който ще ни представи добре в Европа,но след като гледах мача,мога да кажа,че ще го ядете и то много :!: Та вие контузихте половината ни играчи,а после ние сме играли антифутбол :mrgreen: СМЯХХХХХХХХ !
А за финала,няма да е в София,а в Сливен сигурно,да видим кой ще подкрепи тогава отбора си..
Един град,един отбор - Берое Стара Загора

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 26 мар 2010 21:03

Бероец,защо си мислиш че,няма да сме там? :lol: Не знаеш ли че,Сливен е по-близо да Варна,отколкото София? :)
Само Черно море.

Потребителски аватар
Бероецът
Контакти:

Мнениеот Бероецът » 26 мар 2010 23:56

Ми просто се говори за това,че ще сте милиони едва ли не.По принцип трябва да сте доста повече от нас,тъй като Варна е по-голям град от Стара Загора,но едва ли ще стане това.
Но нека отидем на финал там ще се броим колко ще сме.
Няма значение къде ще е финалът Бургас,София,Сливен,все ще сме там ние.Но някак си София не искам... :)
Един град,един отбор - Берое Стара Загора

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 27 мар 2010 00:00

Бероец,не се сили приятелю.Точно в Бургас сме ходили 10 000 човека това лято,такава бройка извън Стара Загора вие абсурд да съберете ако ще и небето да пада.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
Thomson
Контакти:

Мнениеот Thomson » 27 мар 2010 10:53

И още нещо много важно - в Стара Загора има само един отбор - Берое, тука има два. ;) Все едно да сравняваш привържаниците ви с тези на Морето и Спартак взети заедно :lol:

А иначе - че лежаха по терена - и на мен ми направи лошо впечатление, но мога да кажа, че в БГ футбола всички са така, и ние да бяхме на тяхно място и ние щяхме да лежим. Манталитет му се вика. Преди мисля две седмици гледах ЦСКА Москва-Амкар Перм, където играят Захари Сираков, Георги Пеев, Кушев и Телкийски с треньор Херо. Та мача вървеше 0:0 и последните 15 минути имаше доста борба и не малко нарушения. НО единствените, който се излежаваха по терена бяха първите трима от гореспоменатите. Грозна гледка.. Ристосков - стой и гледа..зрител..няма картони, няма нищо - ами затова сме и на такова дередже, затова и в Европа се представяме така.. Евротурнири ли?? Мдаааа..те за нас питат там ;)
На Зелено-Белия стадион, пак ще пеем за Морето, за Морето - Шампион!! Мачкайтеее Моряциииииии, ние сме с Вас!!

Върни се в “Черно море”