Тодор Батков отново захапа ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

xWarden
Контакти:

Re: Тодор Батков отново захапа ЦСКА

Мнениеот xWarden » 12 мар 2010 09:25

Не ви ли писна да се занимавате с простотиите на тоя олигофрен :roll: Прави се на интересен на журналята, като гледа само в чуждата чиния, понеже е пълна с дългове и също така изказвания от сорта на "бием следващите 5 мача и титлата е наша"; "Господ е Българин, това значи Левскар"; "Духом бях с отбора на паметника"; "Гоних американски шпиони из полето" и т.н :?: И спрете да се надувате, че е агент на ДС- всички знаете, че го мразим...

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 12 мар 2010 09:28

xWarden написа:Не ви ли писна да се занимавате с простотиите на тоя олигофрен :roll: Прави се на интересен на журналята, като гледа само в чуждата чиния, понеже е пълна с дългове и също така изказвания от сорта на "бием следващите 5 мача и титлата е наша"; "Господ е Българин, това значи Левскар"; "Духом бях с отбора на паметника"; "Гоних американски шпиони из полето" и т.н :?: И спрете да се надувате, че е агент на ДС- всички знаете, че го мразим...

Мразите го в по-голямата си част, но не спирате да му повтаряте глупостите по адрес на ЦСКА, нали? А някои от вас дори го защитават и му се кланят.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 12 мар 2010 10:12

mistreated написа:
Коментирай борчовете на Левски към държават и други инстанции, за които говоря и които ПФК Левски АД е публикувало в своя годишен отчет. Защо коментираш само борчовете на ЦСКА? Или пак въртите като грамофонна плоча едно и също заучено от любимия ви адвокат?

Аз не съм специалист по счетоводство и бих те помолил да коментираш защо данните ,които изнасяш доста се различават от резултатите изнесени от ПК по корупция след направена пълна ревизия на всички елитни футболни клубове у нас. И как да разбирам думите на шефа на НАП Красимир Стефанов,че към септември месец 2009 ПФК "Левски"АД нямат неплатени задължения към НАП. И на въпроса "толкова ли са изрядни "Левски"?" Кр.Стефанов отговори ,че "Левски" имат минимални задължения към други институции и са едни от "отличниците" с най-малко задължения- все пак това са думи на шефа на НАП след направена ревизия.
Иначе аз знам ,че парите давани от Чорни и Батков давани на ПФК"Левски" са под формата на кредити. Съмнявам се че има собственик на отбор ,който дава парите безвъзмездно,както и предполагам че "титаните" не изплащат задълженията на ЦСКА ,а ги изкупуват-те си остават но вече са към тях. Иначе нито Чорни нито Батков са в графата на любимците ми.
Още един път моля да бъда извинен за некомпетентноста си,но първо не съм счетоводител,а и от доста време не живея в България и не съм запознат с българското законодателство.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 12 мар 2010 10:28

honda написа:
mistreated написа:
Коментирай борчовете на Левски към държават и други инстанции, за които говоря и които ПФК Левски АД е публикувало в своя годишен отчет. Защо коментираш само борчовете на ЦСКА? Или пак въртите като грамофонна плоча едно и също заучено от любимия ви адвокат?

Аз не съм специалист по счетоводство и бих те помолил да коментираш защо данните ,които изнасяш доста се различават от резултатите изнесени от ПК по корупция след направена пълна ревизия на всички елитни футболни клубове у нас. И как да разбирам думите на шефа на НАП Красимир Стефанов,че към септември месец 2009 ПФК "Левски"АД нямат неплатени задължения към НАП. И на въпроса "толкова ли са изрядни "Левски"?" Кр.Стефанов отговори ,че "Левски" имат минимални задължения към други институции и са едни от "отличниците" с най-малко задължения- все пак това са думи на шефа на НАП след направена ревизия.
Иначе аз знам ,че парите давани от Чорни и Батков давани на ПФК"Левски" са под формата на кредити. Съмнявам се че има собственик на отбор ,който дава парите безвъзмездно,както и предполагам че "титаните" не изплащат задълженията на ЦСКА ,а ги изкупуват-те си остават но вече са към тях. Иначе нито Чорни нито Батков са в графата на любимците ми.
Още един път моля да бъда извинен за некомпетентноста си,но първо не съм счетоводител,а и от доста време не живея в България и не съм запознат с българското законодателство.

Веднага отговарям на въпросите ти. Сега, все още не са публикувани отчетите за 2009 година и това е разбираемо, тъй като срока за тяхното подаване в НАП е 31.03.2010 г., отчета който коментирам е за 2008 година. Има вероятност през 2009 година да са погасени тези задължения в действителност, това все още няма от къде да знам. Но в крайна сметка лиценза на ЦСКА беше отнет през 2008 г., а за през същата тази 2008 година ПФК Левски АД декларира задължения за осигуровки и данъци за над 400 хил. лв. И пак казвам, тези данни не ги изнасям аз, а ги изнася самия клуб, като ги представя в Търговския регистър. Всеки, който се интересува от пълния отчет (не само разходи и задължения) може да ги види в страницата на регистъра. Интересни са много неща, например как през 2008 г. дружеството отчита "амортизация на футболисти" в размер на 1 926 000 лв, а през предходния период не е отчетен и 1 лев за такава амортизация. Явно през 2007 година футболистите на Левски не са се "износвали". Другото интересно е, че също за предходния период няма посочен и един лев за разходи за заплати и осигуровки на футболистите, а само на "останалия персонал". Третото, което ми направи много сериозно впечатление е тази "открита грешка" в увеличение на неразпределената печалбата от предходни години в размер на 5 731 000 лв, която изведнъж цъфва в баланса за 2008 г., а през 2007 я няма. Та интересните неща са доста, и не вярвай много на това какво коментират пред медиите някои хора. Някои нямат право, други просто не искат да посочват нещата, такива каквито са. И разбери ме правилно, не казвам, че в ЦСКА нещата са изрядни, напротив. Глупостите са много и главно от времето на Лупи, нещо с което дълго време няма да се оправят титаните. Но просто искам да се знае, че в Левски нещата не са кой знае колко по-различни.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 12 мар 2010 16:34

mistreated написа:
Веднага отговарям на въпросите ти. Сега, все още не са публикувани отчетите за 2009 година и това е разбираемо, тъй като срока за тяхното подаване в НАП е 31.03.2010 г., отчета който коментирам е за 2008 година. Има вероятност през 2009 година да са погасени тези задължения в действителност, това все още няма от къде да знам. Но в крайна сметка лиценза на ЦСКА беше отнет през 2008 г., а за през същата тази 2008 година ПФК Левски АД декларира задължения за осигуровки и данъци за над 400 хил. лв. И пак казвам, тези данни не ги изнасям аз, а ги изнася самия клуб, като ги представя в Търговския регистър. Всеки, който се интересува от пълния отчет (не само разходи и задължения) може да ги види в страницата на регистъра. Интересни са много неща, например как през 2008 г. дружеството отчита "амортизация на футболисти" в размер на 1 926 000 лв, а през предходния период не е отчетен и 1 лев за такава амортизация. Явно през 2007 година футболистите на Левски не са се "износвали". Другото интересно е, че също за предходния период няма посочен и един лев за разходи за заплати и осигуровки на футболистите, а само на "останалия персонал". Третото, което ми направи много сериозно впечатление е тази "открита грешка" в увеличение на неразпределената печалбата от предходни години в размер на 5 731 000 лв, която изведнъж цъфва в баланса за 2008 г., а през 2007 я няма. Та интересните неща са доста, и не вярвай много на това какво коментират пред медиите някои хора. Някои нямат право, други просто не искат да посочват нещата, такива каквито са. И разбери ме правилно, не казвам, че в ЦСКА нещата са изрядни, напротив. Глупостите са много и главно от времето на Лупи, нещо с което дълго време няма да се оправят титаните. Но просто искам да се знае, че в Левски нещата не са кой знае колко по-различни.

Благодаря за отговора-Това ,което съм писал са резултати изнесени от ПК по корупция и думи на Красимир Стефанов казани на официална пресконференция по повод напранени ревизии във всички професионални ФК. Не мисля ,че имам основания да се съмнявам в думите на шефа на НАП казани пред възможно най-високата трибуна в Република България.
През 2008 ,когато отнеха лиценза ЦСКА не бях в България и не съм запознат с подробности-това ,което знам по въпроса е че лиценза е отнет на базата на направен одит от независим одитор. Като същия одит е бил направен и на "Левски" и "Литекс". Сигурен съм ,че на теб няма нужда да обяснявам какво значи независим одитор и какъв е шанса да отреже главата на ЦСКА без да има за какво, и да си затвори очите пред нарушения на "Левски".АЗ самия работя в одиторска фирма( но не се занимавам с финансови въпроси) и не вярвам,че един одитор ще си затвори очите ,ако намери нарушения- сигурен съм ,че знаеш защо.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 12 мар 2010 16:59

[quote="honda]Благодаря за отговора-Това ,което съм писал са резултати изнесени от ПК по корупция и думи на Красимир Стефанов казани на официална пресконференция по повод напранени ревизии във всички професионални ФК. Не мисля ,че имам основания да се съмнявам в думите на шефа на НАП казани пред възможно най-високата трибуна в Република България.
През 2008 ,когато отнеха лиценза ЦСКА не бях в България и не съм запознат с подробности-това ,което знам по въпроса е че лиценза е отнет на базата на направен одит от независим одитор. Като същия одит е бил направен и на "Левски" и "Литекс". Сигурен съм ,че на теб няма нужда да обяснявам какво значи независим одитор и какъв е шанса да отреже главата на ЦСКА без да има за какво, и да си затвори очите пред нарушения на "Левски".АЗ самия работя в одиторска фирма( но не се занимавам с финансови въпроси) и не вярвам,че един одитор ще си затвори очите ,ако намери нарушения- сигурен съм ,че знаеш защо.[/quote]

Пак повтарям, аз не оспорва думи на който и да било, просто докато не видя отчета на дружеството за 2009 г. не мога да коментирам нищо. Но от 31.12. 2008 до септември 2009 г. има много време, за да бъдат платени тези задължения, това не променя ситуацията, че през 2008 ги е имало. Лиценза изобщо не е правен на базата на независим одит в ЦСКА, одитът не продължава 1 седмица (точно за толкова кратко време беше отнет лиценза). Да не говорим, че проверките правени в Левски и Литекс бяха МНОГО след отнемането на лиценза. И гарантирам ти - виждал съм не един одитор, който да си затваря очите пред много странни неща. Все пак и той е на хонорар, нали знаеш. И щом работиш в одиторска фирма можеш да разпечаташ този отчет и да го дадеш на твоите колеги да го коментират. Да видиш колко интересни неща ще ти кажат по неговия анализ.

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 13 мар 2010 12:32

Не слушайте Батков, той вече полудя съвсем. Иска да прикрие собствената си немощ с нападки към ЦСКА. Само че и левскарите вече не му се връзват на простотиите. Особенно след данните, които изкочиха за него-гадна слушалка, нищо общо с Левски, дори по-лошо гробокопач на отбора и устоите му. Такива хора, като него и Лупи нямат място във футбола в България. Ще ги изтърпим и забравим, защото те не са важни, важна е любовта в сърцата, която не може да се убие и купи. Те са временни, а ЦСКА и Левски са вечни!

venom

Мнениеот venom » 13 мар 2010 13:30

Тоя Батков има сътресение на мозъка... Чувате ли го к'во говори - щели да бият 5 поредни мача и после да доиграят първенството. Той си няма идея на кой отбор е собственик.

Потребителски аватар
captain_drifuss
Контакти:

Мнениеот captain_drifuss » 13 мар 2010 16:51

на мен ми е интересно как Батков ще спаси отбора си от фалит идната есен, когато те няма да могат да разчитат на приходи от европейските клубни турнири по простата причина, че няма да са се класирали за тях?

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 13 мар 2010 17:40

captain_drifuss написа:на мен ми е интересно как Батков ще спаси отбора си от фалит идната есен, когато те няма да могат да разчитат на приходи от европейските клубни турнири по простата причина, че няма да са се класирали за тях?

Споко за Левски държавата е майка,а не мащеха каквато е за ЦСКА-"най-подпирания" отбор по думите на левскарите.Левски ако ще и милиарди дългове да имат пак ще ги оставят в А група и ще ги направят служебно шампиони ако се наложи.

Върни се в “ЦСКА”