"Армейците" взеха "Армията" за 20+10 години

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: "Армейците" взеха "Армията" за 20+10 години

Мнениеот PFC Litex » 02 мар 2010 19:10

Кашчей написа:Отлично правя разликата.Сега ще ми обясниш ли как, след като ТИТАН си построят търговските комплекси там, ЦСКА ли ще печели от това или ТИТАН?Или ще кажеш, че те трябва да могат са възвърнат вложеното, но защо на тях ще им се предоставя апетитен къс, в центъра на столицата на държавата.Дай ми някакъв пример по света, в който общината е подарила терен в центъра на града на някоя фирма, за да си построи търговски комплекс, заедно със стадион!

Литекс, я ми обясни, как ще се реализира този проект в рамките на 80 дка?

Това всичко ще е част от стадиона и един ден, когато решат да продават клуба, то стадиона ще бъде продаден заедно с всички тези неща, тъй като то ще се води собственост на ПФК ЦСКА.
В момента се дава стадиона, а не земята под него.

Един стадион заема около 15 декара, а терена е 80 декара, то ест остават около 65 декара терен.

По света не зная. Герена как е даден на Левски безвъзмездно за неограничен период от време?
В момента дават стадион "Българска армия" на ПФК ЦСКА и не виждам от къде ви се прокрадва тази злоба, която лъха от постовете.
Изображение

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 02 мар 2010 19:13

msm написа:
PFC Litex написа:
Кашчей написа:Това не е ли нерегламентирана помощ от страна на държавата към частна фирма?

Стадиона не се дава на ТИТАН, а се дава на ПФК ЦСКА - хубаво е да правиш разлика.
Герена също е даден безвъзмездно на ПФК Левски за неограничен период от време.

dodo7271, хубаво е наистина да прочетеш туй, онуи преди да правиш заключения :!:

Държавата е поставила едно условие. Строежът на новия стадион, да не излиза извън пределите на 80-те декара, в които се помещава стария, за да не се нарушава цялостта на парка в "Борисовата градина".

Ами то е много по-лесно да се заяждаш, отколкото да прочетеш и асимилираш. За някой , това е смисъла да влязат във форума.

Ти, като асимилираш, я кажи на кого се дава всъщност, ама истински-на ЦСКА или на ТИТАН
ЦСКА в момента не е ли собственост на ТИТАН?Как можеш да дадеш нещо на едно дружество, а не на неговия собственик?Сякаш ЦСКА е нещо различно от ТИТАН в момента.
Като си сложите очилата(изтъркан, но верен лаф) и сини, и червени, и канари, губите всякаква реална представа за нещата и вземате всичко за чиста монета.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 02 мар 2010 19:17

Литекс, незнам за каква злоба говориш. Но ми прави впечатление, че защитаваш Армията като Александър Матросов. Което пък означава, че си фен на ЦСКА. Не е срамно да си го признаеш, не е необходимо да се криеш под ника Литекс. Както и да е, няма какво да се асимилира. Първо, информацията за 80-те декара идва от журналистите. Сега, аз на кого да вярвам - на Спортал и Спортлайн, или на законите? И вместо да сипеш обиди, дай аргументи.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
hlucho
Контакти:

Мнениеот hlucho » 02 мар 2010 19:18

dodo7271 написа:Литекс, незнам за каква злоба говориш. Но ми прави впечатление, че защитаваш Армията като Александър Матросов. Което пък означава, че си фен на ЦСКА. Не е срамно да си го признаеш, не е необходимо да се криеш под ника Литекс. Както и да е, няма какво да се асимилира. Първо, информацията за 80-те декара идва от журналистите. Сега, аз на кого да вярвам - на Спортал и Спортлайн, или на законите? И вместо да сипеш обиди, дай аргументи.

А тебе, какво те вълнува, какво се случва с ЦСКА?!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 02 мар 2010 19:18

Кашчей написа:Ти, като асимилираш, я кажи на кого се дава всъщност, ама истински-на ЦСКА или на ТИТАН
ЦСКА в момента не е ли собственост на ТИТАН?Как можеш да дадеш нещо на едно дружество, а не на неговия собственик?Сякаш ЦСКА е нещо различно от ТИТАН в момента.
Като си сложите очилата(изтъркан, но верен лаф) и сини, и червени, и канари, губите всякаква реална представа за нещата и вземате всичко за чиста монета.

Кашчей започни да правиш разлики и ще си отговориш на въпросителните.
Утре Батков продава Левски, но в тази цена влиза и стадиона и всичката прилежаща инфраструктура, защото дори направена от Батков, тя не се води негова собственост, а собственост на ПФК Левски 1914.

Титан построяват стадиона, утре продават клуба и в цената ще влезе всичко което са направили, защото то ще е собственост на ПФК ЦСКА
Изображение

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 02 мар 2010 19:20

dodo7271 написа:Литекс, незнам за каква злоба говориш. Но ми прави впечатление, че защитаваш Армията като Александър Матросов. Което пък означава, че си фен на ЦСКА. Не е срамно да си го признаеш, не е необходимо да се криеш под ника Литекс. Както и да е, няма какво да се асимилира. Първо, информацията за 80-те декара идва от журналистите. Сега, аз на кого да вярвам - на Спортал и Спортлайн, или на законите? И вместо да сипеш обиди, дай аргументи.

Щом съм фен на ЦСКА няма какво повече да кажа :lol: :lol: :lol:
Аз искам всеки клуб да има нов модерен стадион.

Вместо да злобееш, което е видно насочи енергията си към Батков да порива Герена и да прави на негово място чисто нов стадион.
Изображение

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 02 мар 2010 19:22

PFC Litex написа:
Кашчей написа:Отлично правя разликата.Сега ще ми обясниш ли как, след като ТИТАН си построят търговските комплекси там, ЦСКА ли ще печели от това или ТИТАН?Или ще кажеш, че те трябва да могат са възвърнат вложеното, но защо на тях ще им се предоставя апетитен къс, в центъра на столицата на държавата.Дай ми някакъв пример по света, в който общината е подарила терен в центъра на града на някоя фирма, за да си построи търговски комплекс, заедно със стадион!

Литекс, я ми обясни, как ще се реализира този проект в рамките на 80 дка?

Това всичко ще е част от стадиона и един ден, когато решат да продават клуба, то стадиона ще бъде продаден заедно с всички тези неща, тъй като то ще се води собственост на ПФК ЦСКА.
В момента се дава стадиона, а не земята под него.

Един стадион заема около 15 декара, а терена е 80 декара, то ест остават около 65 декара терен.

По света не зная. Герена как е даден на Левски безвъзмездно за неограничен период от време?
В момента дават стадион "Българска армия" на ПФК ЦСКА и не виждам от къде ви се прокрадва тази злоба, която лъха от постовете.

15 дка са 75х200 метра.Сега ми обясни, как на тези размери се строи стадион за 25 000, с атлетическа писта и принадлежащите му спортни зали.
Като приключиш със смятането ми се обади отново.
Да се даде държавна собственост, в центъра на столицата, в парк, безвъзмездно и с право на строеж си и нерегламентирана държавна помощ, която се санкционира от ЕС - независимо за какво строителство става дума.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 02 мар 2010 19:22

PFC Litex написа:
Кашчей написа:Ти, като асимилираш, я кажи на кого се дава всъщност, ама истински-на ЦСКА или на ТИТАН

Кашчей започни да правиш разлики и ще си отговориш на въпросителните.
Утре Батков продава Левски, но в тази цена влиза и стадиона и всичката прилежаща инфраструктура, защото дори направена от Батков, тя не се води негова собственост, а собственост на ПФК Левски 1914.

Титан построяват стадиона, утре продават клуба и в цената ще влезе всичко което са направили, защото то ще е собственост на ПФК ЦСКА

+1
Точно поради тая причина Черноморец са най-скъпоструващият отбор в България-50 млн лева.Защото в нея влизат и базите на клуба.

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 02 мар 2010 19:23

Ами помисли малко, може и да се сетиш. Стадиона се дава на концесия, един вид за временно ползване 20+10 години с всичките му там клаузи по договора. Някъде да е написано , че се продава? Какъв ти е проблема, кой ще го ползва. Дали ПФК ЦСКА, дали Титан, дали чуждите инвеститори, все тая. През цялото това време, собственик ще си е Министерството на спорта. Кое точно не ти е ясно?

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 02 мар 2010 19:28

Кашчей написа:15 дка са 75х200 метра.Сега ми обясни, как на тези размери се строи стадион за 25 000, с атлетическа писта и принадлежащите му спортни зали.
Като приключиш със смятането ми се обади отново.
Да се даде държавна собственост, в центъра на столицата, в парк, безвъзмездно и с право на строеж си и нерегламентирана държавна помощ, която се санкционира от ЕС - независимо за какво строителство става дума.

Първо писта от това което пише няма да има.
Второ терена не е само самия стадион, а стига чак там до някакви кортове
Трето никой вече не прави стадиони тип ОВАЛИ а са квадратни със стръмни трибуни на два етажа и такъв проект ще се събере вътре в настоящия такъв.

Ако не си забравил може и да се окаже, че земята е на АС-23.
В крайна сметка е важно да се побере всичко това в настоящите граници.

Тъй като дискутираме и в друг форум
Ето ти ги 80 декара http://forums.data.bg/index.php?s=&show ... p=13841034
Изображение

Върни се в “ЦСКА”