ЦСКА-Локомотив(Пд)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Re: ЦСКА-Локомотив(Пд)

Мнениеот kartago » 27 фев 2010 18:55

blue avalanche написа:Още при първата дузпа-Митрески-последен в защита-червен картон!Няма такова отсъждане:дузпа+жълт картон.Смешно!През второто полувреме и аз можех да съм вратар на Локо Пд.

Не виждам кое му е смешното, сума ти дузпи се дават с жълт картон?! Според мен можеше и да го изгони, можеше и да не го изгони, защото нападателя не беше овладял топката ( нещо да се откъсва, да преодолява ), освен това наистина се вижда, че има удар в лицето на защитника! Но мисля, че не това е най-важното! Съдията направи много грешки и в двете посоки и по стар български обичай, накъса този иначе хубав мач с много голове! От друга страна му стискаше да даде две дузпи на армията! На предния ще му кажа, че при отменения гол, по-скоро имаше засада, отколкото не, а Здравков, по-скоро не беше в засада! И двете си бяха чисти дузпи! Но браво за мача и честито на победителите!

Потребителски аватар
AC23
Контакти:

Мнениеот AC23 » 27 фев 2010 18:57

blue avalanche написа:Още при първата дузпа-Митрески-последен в защита-червен картон!Няма такова отсъждане:дузпа+жълт картон.Смешно!

ти добре ли си бе я виж повтрението - оня се отбута с ръка от лицето на митрески и си падна
[url=http://img170.imageshack.us/i/document0002.jpg/]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 27 фев 2010 18:59

kartago написа:
blue avalanche написа:Още при първата дузпа-Митрески-последен в защита-червен картон!Няма такова отсъждане:дузпа+жълт картон.Смешно!През второто полувреме и аз можех да съм вратар на Локо Пд.

Не виждам кое му е смешното, сума ти дузпи се дават с жълт картон?! Според мен можеше и да го изгони, можеше и да не го изгони, защото нападателя не беше овладял топката ( нещо да се откъсва, да преодолява ), освен това наистина се вижда, че има удар в лицето на защитника! Но мисля, че не това е най-важното! Съдията направи много грешки и в двете посоки и по стар български обичай, накъса този иначе хубав мач с много голове! От друга страна му стискаше да даде две дузпи на армията! На предния ще му кажа, че при отменения гол, по-скоро имаше засада, отколкото не, а Здравков, по-скоро не беше в засада! И двете си бяха чисти дузпи! Но браво за мача и честито на победителите!

Ако съдията е решил,че Митрески заслужава картон и при положение,че е последен в защита-какво се полага?Повече няма да споря,щото си модератор.

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 27 фев 2010 19:05

blue avalanche написа:
kartago написа:

Ако съдията е решил,че Митрески заслужава картон и при положение,че е последен в защита-какво се полага?Повече няма да споря,щото си модератор.

Това са глупости, какво като съм модератор?! Говорим си, спорим, като спазваш правилата какъв е проблема?! Казах си мнението като зрител, ако не си съгласен - ОК, всичко си е наред, всеки с мнението си! Просто на мен ми се струва, че съдията не беше на ниво и направи грешки и в двете посоки, опита се да развали мача, но не нарочно. Преди това не даде два червени картона на локомотивци, но просто си е слаб.

Потребителски аватар
Club Foot
Контакти:

Мнениеот Club Foot » 27 фев 2010 19:07

То и за Челси имаше дузпа + червен картон на интериския защитник в 45 мин ама няма ... Не знам кво се намесвате левскарите и се ядете. Гледайте си спартак пловдива, че отзивите не са ви много добри там. .. Та за мача. Доволен съм от показаното на отбора в атака но не и в защита. Дължа го на новата двойка централни бранители, но ЦСКА ще заиграва все по-добре. Честита победа !!
Те се гордеят с 3 резултата от мачовете им с нас, тъй като сме съпътствани от слава през целият ни живот ..

Ние на този стадион сме родени,
и на този стадион ще умрем,
и дори и небето да падне
няма да ви предадем.

venelin_valchev
Контакти:

"ЦСКА" си взе своето

Мнениеот venelin_valchev » 27 фев 2010 19:30

"ЦСKA", си взв своето, въпреки набезите на съдията за мноооооого спорните му отсъждания, и възможен ли е заговор срещу отбора за ТИТЛАТА??????

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 27 фев 2010 19:58

Важното е че бихме и не играхме лощо.имаме потенцял.Панку е с класа над всички играчи на терена!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Miro
Контакти:

Re: "ЦСКА" си взе своето

Мнениеот Miro » 27 фев 2010 19:59

venelin_valchev написа:"ЦСKA", си взв своето, въпреки набезите на съдията за мноооооого спорните му отсъждания, и възможен ли е заговор срещу отбора за ТИТЛАТА??????

Ае ся рано е за такива прогнози

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 27 фев 2010 20:03

Като цяло равностоен мач.Трябва ни сработеност и добра комуникация,която с времето ще се получи.Предвид ,че отбора се прави в движение по-нищо не остъпихме на цска.100% оставаме в ''а''група.Само Локо!
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
maximalniq
Контакти:

Благодаря за шоуто !

Мнениеот maximalniq » 27 фев 2010 20:18

След скучните няколко мача с по 1:0 обърнах да погледам малко истински футбол по Диема.Мачът завърши 3:2.ЦСКА - Локо Пловдив беше на същото ниво и темпо като Челси - Манчестър Сити.Страхотен мач,браво и на двете агитки.Видяхме 5 гола и драма до последната минута.Съдията не беше на класата на двубоя,но въпреки,че се опита,не развали мача.Това е още един пример ,за да се намалят отборите в А група.Така ще гледаме повече такива двубои като днешния. ;)
Изображение

Върни се в “ЦСКА”