Ман Юнайтед -Милан

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Lord of memory
Контакти:

Re: Ман Юнайтед -Милан

Мнениеот Lord of memory » 15 фев 2010 23:32

Зрелището е около три минути м/у тия два отбора, обикновено. ;)
GGMU
http://www.youtube.com/watch?v=cyIyHmG77mU
[Milan-fen] Аз само се чуда дали Манчестер направиха разлика между нас и отбори като Уигън и Бърнли.Те отнасят по толкова на този стадион.

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 15 фев 2010 23:43

Btovfan80 написа:Знам, че по-удобният съперник за вас ще бъде Милан. Но и аз се надявам на сблъсък между Байер и Юнайтед! Не за друго, а заради зрелището!

Милан ни е най-неудобния противник в Европа ;) ...А,ако играем с вас-ще бъде голямо шоу :twisted:

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 16 фев 2010 00:04

niki87 написа:
Btovfan80 написа:Знам, че по-удобният съперник за вас ще бъде Милан. Но и аз се надявам на сблъсък между Байер и Юнайтед! Не за друго, а заради зрелището!

Милан ни е най-неудобния противник в Европа ;) ...А,ако играем с вас-ще бъде голямо шоу :twisted:

Колега,остави ги те си мислят,че Юнайтед е най-неудобният съперник за всички,което е пълен абсурд ;) Радвам се,че признаваш Милан за голям отбор и неудобен противник,аз също уважавам Байерн,даже баща ми е фен на баварците :) Колкото до това колко бил голям Манчо и бил фаворит:Купа на европейските шампиони

8 май 1958 год. – полуфинал/първи мач
Манчестър Юнд. – МИЛАН – 2:1
(голмайстори: за Ман Юнд. – Вайолет 39’, Тайлър 80’ дузпа; за Милан – Скиафино 24’)

14 май 1958 год. – полуфинал/реванш
МИЛАН – Манчестър Юнд. – 4:0
(голмайстори: Скиафино 2’ и 76’, Линдхолм 50’ дузпа, Данова 68’)

Купа на европейските шампиони

23 април 1969 год. – полуфинал/първи мач
МИЛАН – Манчестър Юнд. – 2:0
(голмайстори: Сормани 33’, Хамрин 49’)

15 май 1969 год. – полуфинал/реванш
Манчестър Юнд. – МИЛАН – 1:0
(голмайстор: Чарлтън 70’)

Шампионска лига

23 февруари 2005 год. – осминафинал/първи мач
Манчестър Юнд. – МИЛАН – 0:1
(голмайстор: Креспо 78’)

8 март 2005 год. – осминафинал/реванш
МИЛАН – Манчестър Юнд. – 1:0
(голмайстор: Креспо 61’)

Шампионска лига

24 април 2007 год. – полуфинал/първи мач
Манчестър Юнд. – МИЛАН – 3:2
(голмайстори: за Ман. Юнд. – Роналдо 6’, Рууни 59’, 90+1’; за МИЛАН – Кака 22’ и 37’)

2 май 2007 год. – полуфинал/реванш
МИЛАН – Манчестър Юнд. – 3:0
(голмайстори: Кака 11’, Зеедорф 30’, Джилардино 78’)
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 16 фев 2010 00:09

Разбира се,че уважавам Милан-това е велик отбор.А пък и част от първите ми спомени с футбола са свързани с Роси,Малдини,Барези,Савичевич,Бобан,Уеа...знаеш за какво говоря ;) ...Успех на Милан утре-дано се получи истинско зрелище :)

Потребителски аватар
Lord of memory
Контакти:

Мнениеот Lord of memory » 16 фев 2010 00:11

Те всички отбори са ни лесни тея години, нищо лично към Милан. ;) :lol:
(освен некъв кибер мутирал отбор дето се появи посредата и дето ще залезе скоро)
Ако гледаш само историята, заповядай на 60к от Манчестър, край градчето край река "Мърси". ;)
То не че не вървите натам де.
Последна промяна от Lord of memory на 16 фев 2010 00:13, променено общо 1 път.
GGMU
[Milan-fen] Аз само се чуда дали Манчестер направиха разлика между нас и отбори като Уигън и Бърнли.Те отнасят по толкова на този стадион.

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 16 фев 2010 00:12

Мача не е ли на Джузепе Меаца?Знам че Юнайтед искат всеки мач да са домакини ама не става.Моята прогноза е 2:1 за Милан.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 16 фев 2010 00:14

niki87 написа:Разбира се,че уважавам Милан-това е велик отбор.А пък и част от първите ми спомени с футбола са свързани с Роси,Малдини,Барези,Савичевич,Бобан,Уеа...знаеш за какво говоря ;) ...Успех на Милан утре-дано се получи истинско зрелище :)

Аз,за съжаление съм две години по-малък от теб,ако съдя по ника ти и помня по-малко тези велики футболисти,но все пак съм ги гледал малко,все пак съм миланист от 95-96 година.Благодаря за пожеланието и успех на вас срещу Фиорентина :) А аз от своя страна мога да изброя Кан,Лизаразу,Йеремис,Шол,Ефенберг,Елбер,Пауло Серджо,Циклер,Янкер-големи футболисти бяха ;)
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
Lord of memory
Контакти:

Мнениеот Lord of memory » 16 фев 2010 00:15

Усещам лека раздразнителност спрямо Манчестър на фона на ситуацията от последните години спрямо тях и Аякс нещо, а ? Нищо ново свикнали сме като най-добрия да се натъкваме на хейтъри ;)
Последна промяна от Lord of memory на 16 фев 2010 00:15, променено общо 1 път.
GGMU

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 16 фев 2010 00:15

Lord of memory написа:Те всички отбори са ни лесни тея години, нищо лично към Милан. ;) :lol:
(освен некъв кибер мутирал отбор дето се появи посредата и дето ще залезе скоро)
Ако гледаш само историята, заповядай на 60к от Манчестър, край градчето край река "Мърси". ;)
То не че не вървите натам де.

Ами явно не са всички,справка леката статистика за непослушни манчовци по-горе :mrgreen:

Потребителски аватар
Lord of memory
Контакти:

Мнениеот Lord of memory » 16 фев 2010 00:16

Еми всички да от оня мач в който нямахме капка късмет, ние нямаме загуба в ШЛ като гост, 3 години подред, за тея дето имат проблеми с математика, а вие изпаднахте, така че да, всички.
GGMU

Върни се в “Манчестър Ю”