"Левски" в Шри Ланка?

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Re: "Левски" в Шри Ланка?

Мнениеот garfild8 » 18 дек 2009 10:01

kiko_1914ls написа:Много е лошо когато си наприказвал доста простотии само за да погалиш егото си.Тази победа е и за вас,нищо че не ви е приятна.Дано го разберете.

Що викаш така бе колега?Аз лично съм доволен,че България ще вземе някакви точки в ранглистата на УЕФА.
Само Черно море.

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 18 дек 2009 10:54

ЧерноМореВарна написа:Работата е там, че на кухата лейка и Моцарт да и пуснеш, все са и простотии.
Знам само, че като им трябваше победа, се смилиха и ви вкараха само четири о Герено :P

Всички знаеха,че Лацио е отпаднал от борбата,но се надпреварваха да "вкарват" голове на Левски.То не беше 5-0,то не беше 6-0,то не беше незнам си кво си.Да ви изкарам ли "постовете" от времето,в което,всичко в групата беше ясно,или сами ще изприпкате да си ги изтриете?От горното изказване не разбрах само:"Вчера на Лацио загуба ли му трябваше?"
Ювентус,Удинезе,Киево,Лацио.....те не успяха да победят Левски в Италия!
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
ЧерноМореВарна
Контакти:

Мнениеот ЧерноМореВарна » 18 дек 2009 11:22

Извинявай, ама си много зле, виж намери си някакво хоби, ако щеш мастурбирай на гола на Ювелира, спри да се изтропваш под всеки пост ;)

kiko_1914ls
Контакти:

Мнениеот kiko_1914ls » 18 дек 2009 15:25

Много зле говори за нас това джавкане кой колко се е изложил тази година в европа.

cristely
Контакти:

Мнениеот cristely » 21 дек 2009 23:20

someone написа:
Sagittarius написа:

Кво е започнало 1948 година бе смешко... Левски от 1948 година ли почва да печели титли бе, оттогава ли са феновете на отбора... смешник ! Чорбар си прост и такъв ще си останеш, както и повечето клоуни от Варна, които драскате глупости в този умрял форум на Черно море и стоите по цели дни в интернет и търсите какви ли не простотии като горната, писани от най-мразещите чорбари, които не обичат ЦСКА, а мразят до дъното на душата си Левски, отрепки като Жоро мустака от Работническо дело и други такива комунистически каскети...

Приятелю, не се ядосвай, че започва да ти хвърчи пяна от устата. Колегата Sagittarius е пропуснал да упомене, че др. Цола Драгойчева е била виден опозицонер по него време и Левски не е бил отбор на властта. Успокой се. Всичко е наред.

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 22 дек 2009 15:37

Първо обръщам внимание на модератора,но не Морски,а оня другия.Виж,че левскаря ме обижда и настоявам за бан,защото когато аз отвърна ти слагаш бан,нали?А сега не виждам да си взел мерки,или когато гороим за симпатизанти на вашия клуб с първи председател г-жа Цола Драгойчева,която е била символ на борбата срещу комунизма няма да вземаш мерки> :?:
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 23 дек 2009 00:28

Взети са мерки- никой няма право да обижда- включително и ти Стрелецо,понеже честно нареждаш да го имаш в предвид....
В случая си извадил факти- на левскаря не му беше приятно- можеше да си мери приказките, сега ще си почине малко....

Върни се в “Черно море”