Дискусии: Кипър - България (10.10.2009, 20:00 часа БНТ 1)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Дискусии: Кипър - България (10.10.2009, 20:00 часа БНТ 1)
и при положение ,че миналият кръг отказва да играе за националите сега да е титуляр този русокоско,не го приемам това.видяхме защо не се викат червени в националния 

Ти прочете ли ми поста до край въобще бе? Кога съм каазл, че искам да се пускат само левскари!? Хич не ме интересува какви са - интересува ме как играят. А тия са уникално зле - К.Стоянов и И.Иванов! Топчо може да е на възраст, ама поне се бори човека и топките не минават през него! Бербатов хич не ми го хвали. Вкарал гол и голяма звезда - то верно, че е е повод за радост - 1вия му гол (като изключим дузпата от миналия мач срещу Черна Гора) от незнам кога.. И не ми викай на мен куха лейка - като ти чета поста повече ти преличаш на куха лейка.
[/quote]
Моя грешка - "ревахте, ревахте, че не вика цскари" беше в другия ти пост. Не ги защитавам тях двамата конкретно, защото се наакаха, както и много други. И съм познал, че си куха лейка - пише се "приличаш" и "не знам"... Хайде, със здраве и да няма повече греди, че да ги обърнем.

Моя грешка - "ревахте, ревахте, че не вика цскари" беше в другия ти пост. Не ги защитавам тях двамата конкретно, защото се наакаха, както и много други. И съм познал, че си куха лейка - пише се "приличаш" и "не знам"... Хайде, със здраве и да няма повече греди, че да ги обърнем.
Давайта ге по спокойно, какво им се впрягате на лекетата
Погледнете от забавната страна
Аз лично очаквам да завършим достойно с един автогол
Погледнете от забавната страна

Давайте хвърляйте вината върхи играчите на ЦСКА и се кефете на загубата...да направи 2 грешки но със Иван Иванов е зле без него пак е зле ... та тези 4-та от защитата за първи път се виждат как искате да играят ... като не върви отбора се сменя треньора не играчите а иначе сегашните 12 точки ще станат 20 пасив за синьото отборче а Иван Иванов и Костадин Стоянов отново ще правят добри мачове и само защото треньор е Любо Пенев а не Стоилов ... жалко за България и поредните загубение квалификации и колкото и да не ви се иска това ни е бъдещето свиквайте !!!
Чужденец за тренер и точка иначе ... ей това ни чака ... в днешния мач един Бербатов не стига , това е !
Чужденец за тренер и точка иначе ... ей това ни чака ... в днешния мач един Бербатов не стига , това е !
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!
Тука грешката беше на минев пелето топчо мъри и наско ... естествено ...
ТИТАН ОСТАНИ И ДЕЛОТО СИ ДОВЪРШИ
- comandosa1
- Контакти:
Леле каква грешка, мале щеше да запише 3-ти автогол русокосият левент.
Не ми се гледа повече .....отивам да играя покер!
ВЪН ОТ НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР ДУПКИИИ !!!
BluE iS The ColouR...
Ле-ле-ле-ле-мале,мила майко!Ебаси трагедията!
Angoff написа:Давайте хвърляйте вината върхи играчите на ЦСКА и се кефете на загубата...да направи 2 грешки но със Иван Иванов е зле без него пак е зле ... та тези 4-та от защитата за първи път се виждат как искате да играят ... като не върви отбора се сменя треньора не играчите а иначе сегашните 12 точки ще станат 20 пасив за синьото отборче а Иван Иванов и Костадин Стоянов отново ще правят добри мачове и само защото треньор е Любо Пенев а не Стоилов ... жалко за България и поредните загубение квалификации и колкото и да не ви се иска това ни е бъдещето свиквайте !!!
Да бе, треньора, ама преди Мъри да беше треньор, тогава бяха виновни мечо, топчо и тн, нали? Нема да е лошо малко постоянство в мненията.
А Иванчо за втори път играе в националния, и за втори път ни разнищват, пък нека е случайно.