Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
POPCORN написа:ем то аз в тоя сектор не хода![]()
![]()
POPCORN написа:хаха ми да аз съм за 1000 човека![]()
имаше някъде 30-32 хиляди не повече.Но 32 хиляди си е доста добре!
tprodanov написа:Kasperle написа:Хехе, самп, поредното зомбирано говедо комплексар, нямате си Говньо и Патко Останич, ми броите публиката на ЦСКА. За тази работа има броячи на стадиона и статистика за продадените билети - щом на стадиона е изписана тази бройка, значи е вярна. И понеже си голям сметкаджия, бързо сметни колко е смрадливия сектор Б без двете буферни зони?
![]()
![]()
![]()
Поне три пъти по-малък от Г. Така бива ли?
Kasperle написа:Хехе, самп, поредното зомбирано говедо комплексар, нямате си Говньо и Патко Останич, ми броите публиката на ЦСКА. За тази работа има броячи на стадиона и статистика за продадените билети - щом на стадиона е изписана тази бройка, значи е вярна. И понеже си голям сметкаджия, бързо сметни колко е смрадливия сектор Б без двете буферни зони?
POPCORN написа:tprodanov написа:Kasperle написа:Хехе, самп, поредното зомбирано говедо комплексар, нямате си Говньо и Патко Останич, ми броите публиката на ЦСКА. За тази работа има броячи на стадиона и статистика за продадените билети - щом на стадиона е изписана тази бройка, значи е вярна. И понеже си голям сметкаджия, бързо сметни колко е смрадливия сектор Б без двете буферни зони?
![]()
![]()
![]()
Поне три пъти по-малък от Г. Така бива ли?
не бе без решетките може и да е 5 хиляди или незнам, може и греша.или по точно двете решетки са общо 5 хиляди а самият скетор е 7![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта