efbet Лига: ЦСКА-София (София) - Левски (София), Неделя от 14:00 ч.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: efbet Лига: ЦСКА-София (София) - Левски (София), Неделя от 14:00 ч.
На дъното сме!
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
Домакините са много агресивни. Доста пасове към синият вратар които видимо се притеснява от това. Задължително 2 смени на почивката трябва да има.
-
- Контакти:
Съдията е виновен,ако не бяха съдиите щяхме да сме 14 точки пред Лудогорец.
Веласкес играе в стил - ела вълчо, изяж ме. Какви са тия малоумни разигравания в защита. Един път Мислович (тотална дупка този мач) сгреши, но ни се размина, та трябваше и Димитров да им прави асистенции.За тирейци аз знам само, че имат добри нападатели и калпава защита
Защо трябва да даваме възможност на нападателите им вместо да притискаме защитата? И чак като вкараха гола се сетихме как трябва да се играе. И тая засада както и да я сложат все ще бъде вярна. Почти на 100% съм сигурен, че са на една линия, но решиха уж че нашия е с 1 см по напред. А преди при равни позиции не се даваше засада в полза на нападателния футбол.
И продължавам да наблюдавам липсата на отработени статични положения. Бала го направиха герой, че бил центрирал незнамколко си пъти за гол, но в случая виновника е бил Генчев, който успяваше от всеки корнер да предизвика заплаха за вратата.
Като гледам Веласкес, все повече ми заприличва на Кирчо. Дано е само на външен вид, а не на интелект.
Защо трябва да даваме възможност на нападателите им вместо да притискаме защитата? И чак като вкараха гола се сетихме как трябва да се играе. И тая засада както и да я сложат все ще бъде вярна. Почти на 100% съм сигурен, че са на една линия, но решиха уж че нашия е с 1 см по напред. А преди при равни позиции не се даваше засада в полза на нападателния футбол.
И продължавам да наблюдавам липсата на отработени статични положения. Бала го направиха герой, че бил центрирал незнамколко си пъти за гол, но в случая виновника е бил Генчев, който успяваше от всеки корнер да предизвика заплаха за вратата.
Като гледам Веласкес, все повече ми заприличва на Кирчо. Дано е само на външен вид, а не на интелект.
Последна промяна от vvessel на 02 мар 2025 15:08, променено общо 1 път.
groti написа:Най-накрая видяхме хубаво повторение и на ситуацията с нашите претенции за дузпа... Интересно какво даде свиркаджията
Фал на Цунами...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
mikata написа:На дъното сме!
Не бре....на 2ро място сме.
groti написа:Без да търся под вола теле в реално време изглеждаше че топката се удря в ръката на Скаршем при гола им. Някой да е видял?
И на мен така ми се видя, ама май го удря по задната част на бедрото. Те май гледаха и вар. А Дюлгеров до сега е за 2 жълти картона за бавене на време. Левия бек също, а да не говорим за подхвърляне/ритане на топката настрани при спряна игра. Направо българските съдии са...
За това дерби си трябва чуждестранни съдии, като в Турция.
ПС. Ето още един не даден жълт картон за Кареасо. Трагедия.
Последна промяна от jusi на 02 мар 2025 15:11, променено общо 1 път.
Да, не се вижда къде се отбива топката, след като Скаршем я спира лошо. Но вероятно е в бедрото му. Чудно как се укроти така, направо му залепна. Може би е въпрос на късмет, че се е отбила в точния кокал.
Най-вероятно първи картон ще получи Левски, по традиция.
Марин се е гръмнал, топка не може да спре..