Испанската Ла Лига - 2024/25
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Испанската Ла Лига - 2024/25
Не знам, но вчерашния мач беше доста слаб като продукция. Не смятах да го гледам след паузата, но не успях да заспя и го довърших. Не ме хвана и яд при изравнителния гол дори, толкова скучно ми беше.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]
-
- Контакти:
Пролетта май само на Барса гостувате от тежките отбори. Гостуването на Атлетико го отметнахте, като даже миналата година паднахте там 1-3 пак в началото на сезона, а сега взехте хикс като бяхте на ръба да го вземете. Не знам кой беше споменал за "сигурната титла" на Барса заради 7те поредни победи, ама първо доста от тежките мачове още не са минали, второ се натрупаха сумати контузии, вкл. на капитана Тер Щеген, който няма как да бъде заменен адекватно от някой като Шчезни или друг свършил за големия футбол. Олмо също окапа, Гави още не се е оправил, а някои от младите на които Флик искаше да залага редовно като Марк Бернал и той е аут до края на сезона с ACL...
Много отговори ще даде мача на Бернабеу в края на октомври, като преди това непосредствено посрещаме Байерн в Барселона...така че пред Флик изникват тежки ребуси за решаване. Аз се надявам поне първенството да е оспорвано до края, а не като в доста от миналите сезони шампиона да е ясен още януари - от това страда авторитета и на самата Ла Лига и гледаемостта й.
Много отговори ще даде мача на Бернабеу в края на октомври, като преди това непосредствено посрещаме Байерн в Барселона...така че пред Флик изникват тежки ребуси за решаване. Аз се надявам поне първенството да е оспорвано до края, а не като в доста от миналите сезони шампиона да е ясен още януари - от това страда авторитета и на самата Ла Лига и гледаемостта й.
Рашка капут, Буданов салют ! 

-
- Контакти:
- Furious_Monk
Не бъдете чак толкова впечетлени от реалността, защото за да се бориш нея не е достатъчно да покажеш колко грешна е тя....
Браво на Барселона, когато притвникът ти е толкова силен, имаш само два варианта пред себе си... да се уплашиш или да се възбудиш...или ставаш извратен или приемаш ролята на страхливец.
Браво на Барселона, когато притвникът ти е толкова силен, имаш само два варианта пред себе си... да се уплашиш или да се възбудиш...или ставаш извратен или приемаш ролята на страхливец.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.
Анчелоти.
не се ядосвайте, беше ясно че с Мбапето игра и титла няма да има :oops:
ViscaBarca написа:Байерн ще ни пусне аванта...не е в техен интерес да имат враг в наше лице!
kingofpop написа:По-вероятно да изчукам Мис Свят отколкото Челси да елиминират Байерн
smoothc написа:Наполи.
Да си спретнат с Ман Сити един "Небесносин плешив" финал?
:lol: :mrgreen:
- Furious_Monk
Вероятно е така, но какво да направим, всеки носи своето бреме... няма да имаме титла, но няма и да имаме собственици като Абрама, един от лидерите на Путин... вероятно е по-човешко да се откажеш от титлата, поне към момента така ми се струва.
Този , който ви даде толкова много е и най-голямата ви слабост.
С това ли приключи всичко... твърде много работа...
Хайде бе, покажете, че не ме мразите защото съм арменец, а защото аз греша като човешко същество... покажете шибаната ми грешка...позволете ми, да се опитам да попрявя тези грешки, които съм направил и които са възможни да се поправят...толкова ниско ли съм паднал, че да не мога да оправя грешките си...„
Кажи защо провокираш... аз съм причината за това... нали...не искаш да нараниш феновете на Реал, искаш да нараниш само един определен човек...,кажи ми че съм боклкук, нарани само човека който мразиш, а не цялата общност.Никой не знае какво ще се случи, но всеки може да сподели желанието си за бъдещето...
Приключвам, нямам свободно време, не мога да те чакам повече...кажи какво ти е на душа и бъди свободен...
Този , който ви даде толкова много е и най-голямата ви слабост.
С това ли приключи всичко... твърде много работа...
Хайде бе, покажете, че не ме мразите защото съм арменец, а защото аз греша като човешко същество... покажете шибаната ми грешка...позволете ми, да се опитам да попрявя тези грешки, които съм направил и които са възможни да се поправят...толкова ниско ли съм паднал, че да не мога да оправя грешките си...„
Кажи защо провокираш... аз съм причината за това... нали...не искаш да нараниш феновете на Реал, искаш да нараниш само един определен човек...,кажи ми че съм боклкук, нарани само човека който мразиш, а не цялата общност.Никой не знае какво ще се случи, но всеки може да сподели желанието си за бъдещето...
Приключвам, нямам свободно време, не мога да те чакам повече...кажи какво ти е на душа и бъди свободен...
Анчелоти.
Анчелоти.
-
- Контакти:
Мбапе 2017-2022 няма много общо със сегашния. Нещо като навремето Оуен и Феномена след тежките контузии.

- Furious_Monk
Има много общо с онзи Мбапе.... гледам го как го дърбат с ръце... те се опитват , но не могат... ако няма сериозна контузия Мбапе ще бъде звяр. Никой не може да си позволи да бъде несправедлив за широк период от време... накрая и на съдийте ще им писне или ще ги обхване страх или срам.
Жив и здрав, от Мбапе трябва да се страхувате... той има потенциала да стане чудовище..
Жив и здрав, от Мбапе трябва да се страхувате... той има потенциала да стане чудовище..
Анчелоти.
Анчелоти.
-
- Контакти:
Айде, айде...те дори твоите колеги фенове на Реал казват, че не е същия след Световното 2022.