Според мен Дешан сбърка всичко, което можеше. Не разбрах нито смените, нито тоя зор да се натиска през Дембеле, който нямаше едно правилно отиграване, вместо да атакуват Навас. Той имаше и картон от рано, дори само дълги топки към Мбапе да бяха пускали да го надбягва, пак щеше да даде по-добър резултат от кюскането на другото крило. Отделно пък да извадиш Канте......не знам, той показа че е най-добрият френски халф, нищо че в последната година си цъка за здраве при арабите.
Как да е, единият terrorball отбор си тръгна, дано довечера и другият ни освободи от присъствието си.
ЕП 2024 (полуфинал): Испания - Франция - 2:1 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ЕП 2024 (полуфинал): Испания - Франция - 2:1 FT
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Браво на Испания. Взеха скалпа на Италия, Германия и Франция. Остана една Англия.
kingofpop написа:bubka написа:Като цяло футболът вече копае дъното - с 40 годишен защитник и нападател Мората си безпроблемен ЕШ.
човек, ако отбор с МАРК КУКУРЕЯ, 39 годишния НАВАС, МОРАТА и абсолютната тоталка в ПСЖ Фабиан Руиз вземе европейското не знам....наистина не знам :D
Ла Фуенте прави фурор, с тия лимитирани футболисти да доминираш така си е евала.
Все още смятам, че Англия ще ги излъже на финала, въпреки че е ясно, че Испания заслужава много повече купата.
Много бързате с тази Англия
[quote="ugly bug"]Перуци е на стадиона във Франция.
- rebelheartous
- Контакти:
kingofpop написа:човек, ако отбор с МАРК КУКУРЕЯ, 39 годишния НАВАС, МОРАТА и абсолютната тоталка в ПСЖ Фабиан Руиз вземе европейското не знам....наистина не знам :D
Ла Фуенте прави фурор, с тия лимитирани футболисти да доминираш така си е евала.
Все още смятам, че Англия ще ги излъже на финала, въпреки че е ясно, че Испания заслужава много повече купата.
Друго си беше отбор с ритащ за арабския кеф, трио атакуващи, което никога не е печелило нищо съществено на клубно ниво (от което пълната дупка в Барса Дембеле) и разкрития от всички в последните ШЛ Упамекано да бъде един от двата основни фаворита.
Много ми е кеф как уж любители на красивата игра са стискали палци за Франция и сега реват за световно.
Холандия бие Англия и Испания, и после с Регера отиваме в Амстердам на парада.
rebelheartous написа:kingofpop написа:човек, ако отбор с МАРК КУКУРЕЯ, 39 годишния НАВАС, МОРАТА и абсолютната тоталка в ПСЖ Фабиан Руиз вземе европейското не знам....наистина не знам :D
Друго си беше отбор с ритащ за арабския кеф, трио атакуващи, което никога не е печелило нищо съществено на клубно ниво (от което пълната дупка в Барса Дембеле) и разкрития от всички в последните ШЛ Упамекано да бъде един от двата основни фаворита.
Много ми е кеф как уж любители на красивата игра са стискали палци за Франция и сега реват за световно.
Аз не виждам рев в мнението на Попа. Просто се отбелязва, че със състав, в който играят някои доста лимитирани футболисти може съвсем лесно да спечелиш първенството и че цялостно нивото е паднало при всички. Една Холандия с играчи, които се определят като една от най-слабите селекции на страната, също е възможно да вдигне купата.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
- Udoji90
- Контакти:
Канте си е Играч. Дали рита за здраве в С. Арабия, не отменя този факт. И в този турнир се видя, че не е забравил как се играе. ;) Само можем да гадаем дали щеше нещо да бъде различно, ако централната двойка беше Конате/Салиба, което на хартия би трябвало да е по-добре, въпреки че Упамекано в националния май няма големи гафове към момента. :roll:
Иначе съм съгласен, че и Испания, и Нидерландия имат относително лимитирани състави в момента и на този фон представянето им е чудесно. Те "лалетата" буквално са без цяла силна вътрешна халфова тройка - Де Йонг, Де Роон и Коопмайнерс. За Испания Гави е голяма липса, вече и Педри, а вчера и Карвахал го нямаше. На този фон отсъствието от състава на играчи като Лукас Васкес и Маркос Йоренте ми беше странно, когато обявиха окончателния списък.
Иначе съм съгласен, че и Испания, и Нидерландия имат относително лимитирани състави в момента и на този фон представянето им е чудесно. Те "лалетата" буквално са без цяла силна вътрешна халфова тройка - Де Йонг, Де Роон и Коопмайнерс. За Испания Гави е голяма липса, вече и Педри, а вчера и Карвахал го нямаше. На този фон отсъствието от състава на играчи като Лукас Васкес и Маркос Йоренте ми беше странно, когато обявиха окончателния списък.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Какви играчи преди 20 години не можеха да помиришат полуфинал на голямо първенство а какви го достигат безпроблемно днес... Пари са много повече, нивото е много по-ниско и това преекспониране нон стоп само на Меси или Роналдо в продължение на 15 години накрая до това ни доведе.
- Udoji90
- Контакти:
Olivier Giroud has retired from international football as eternal legend for France!
After Euro 2024, Giroud says goodbye to France while he’s still top goalscorer ever with 57 goals in 137 apps.
World Cup winner, oldest outfield player ever with the national team and now ready for new chapter in MLS.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Футболът победи!