СП 2022: Япония - Испания - 2:1 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
matador1
Контакти:

Re: СП 2022: Япония - Испания - 2:1 FT

Мнениеот matador1 » 02 дек 2022 00:09

Udoji90 написа:На теория трябва да съм доволен, защото това са двата отбора, които подкрепям, НО Испания според мен тук направиха педе**стия да загубят нарочно (дали заради избор на поток, дали за да прецакат Германия), съответно няма да е съвсем незаслужено, ако изядат дървото още срещу Мароко, което не ми изглежда невъзможно. Японците пък обърнаха Германия и Испания, но не ми се вярва и срещу Хърватия да направят подвиг.

Япония заслужиха най-малко за класирането си. Германия направиха простотия първия мач, а Испания изгуби нарочно + съмнителния втори гол. Японците просто не заслужаваха да минат групата и ще се срещнат с реалността много скоро. Испания пък са мазни схемаджии и не заслужават нищо друго освен отпадане. Дано още Мароко ги разбият.

Потребителски аватар
matador1
Контакти:

Мнениеот matador1 » 02 дек 2022 00:11

Eminem написа:
1914.1902 написа:
Eminem написа:Испания ако искаше да дава мача на Япония, щеше да го даде в края, когато ще са сигурни за напред. А не така, както се случи и да зависят от милостта на Германия. Вие добре ли сте ? Но то трябва и да се мисли.

То в края няма ли да е по-видно? :D

Като гледам коментарите, явно и сега е много видно. И аз мисля, че испанците са правили сметки на кое място е по-добре да са, но не виждам кой разумен човек ще си прави план, в който да включва друг отбор, в друг мач да реши дали да продължат.

Колко да е луд, все едно не беше ясно, че Германия няма как да бие с 8.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 02 дек 2022 00:18

Няма как, но можеше да паднат и да пратят Коста Рика напред.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 02 дек 2022 09:53

Този Дани Олмо от Испания толкова години вече не мога да разбера как
е несменяем титуляр за испанците, пълен трагик е! Когато не е контузен играе
най-много време в нападение от всички а не става. Испания са дооста хилави в нападение
добре че до сега на Алварито му връзва но и това ще секне а с хилави момчета като
Ансу, Олмо и Феран не виждам кой ще ги извади.
Иначе не мисля че загубиха нарочно, просто Япония търсеше късмета си и го намери,
браво на тях!

Върни се в “World Cup 2022”