ЛК: Хамрун Спартанс - Левски (София), Четвъртък от 20:30

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
sinqkrepost1914
Контакти:

Re: ЛК: Хамрун Спартанс - Левски (София), Четвъртък от 20:30

Мнениеот sinqkrepost1914 » 04 авг 2022 00:31

tmanolov написа:
futbolqga написа:
tmanolov написа:Баси, наистина ли има хора, които плащат за Диемите :) Има толкова линкове в нета, за да пълня гушата на Домуса - да бе, знам, уж нямал нищо вече на хартия. И не, не ми е до 10 лева или колкото е там абонамента - имам ХБО, Нетфликс, Макс спорт и всичко по план, не позлвма замунди и прочие простотии, но е въпрос на принципи да не им плащам на тези. Виж, ако Левски си предава сам мачовете (ех, мечти) - пръв ще се запиша. Днес от зор купих и семейна членска карта на децата -е, така, да си има, защото Левски е вечен!

Напълно подкрепям! Този заслужава само и единствено затвор. Аз плащам само за стрийминг услуги, които имат адекватни собственици и отношение към потребителите (освен Диема съм анатемосал и Нетфликс). Само че напоследък взеха да изчезват стриймовете на Диемите, или поне тези, които аз гледах. Ако има някой читав, ще се радвам да споделите (пък било то и на ЛС).

http://livetv.sx/bg/allupcomingsports/1/
Обикновено оттук си харесвам нещо - не е топ, но аз така или иначе, освен мачовете на Левски, другите ги гледам с половин око. Отделно предпочитам небългарски коментар - тези изроди от Диема са последното нещо, което ще слушам. Забива през 20 минути и трябва да рефрешнеш - не е топ, но за без пари, толкова. И, както казах, е въпрос на принципи, не ми е до 10-те лева или колкото са там. Мачовете на Левски (домакинските) обикновено ги гледам на живо, за другото съм или на кръчма, или пред компа. Всеки с предпочитанията си - та аз ментел смених с бибиком заради спонсорството на Литекс (гледаха ме като луди, като им казах причината :)), при положение че с ментел никога не съм имал проблем и са с топ обслужване, та затова ли няма да се навия - въпрос и на принципи, както вече подчертах. Лека от мен

И аз ги гледам бг мачовете тук, както каза трябва да се рефрешва през 20мин., ако гледаш aliez стрийм, но има и някви web, които не изключват през 20 мин. и можеш да си гледаш и цял мач, стига да не цъкаш по екрана :D Не е топ, ама дето викаш за без пари толкова. Иначе за топ първенствата има супер HD стрийминг сайт с картина и коментар на BT Sport, Sky и т.н. Мога да ти го пусна на лс, че тук ставаше дума за бг мачове и в частност за Левски.
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 04 авг 2022 00:36

Nepobedim написа:
metodito написа:
Nepobedim написа:
metodito написа:Щом няма да го предават, значи никой няма да го предава. Иначе щяха да купят сигнал. Ако стадиото им няма 2000 места, какъв ли пък ще е интереса към този мач?

а ако стадиото къде ще се играе мача е 2000х8 места ще има ли интерес да се дава?

Имаш предвид за стадио с 1600 места?

Имам впредвид че мача ще се играе на техното национално стадио на Малта и дано да има повече тв интерес.

Супер е, че ще го дават. Дано температурата не ги уплаши. Един приятел преди няколко години работи в Малта и каза, че е засичал 48 градуса по обед. Аз не му вярвам...

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 04 авг 2022 01:06

Мачовете по диемите и максовете закъсняват с 4-5 секунди. По стриймовете повече от поливин минута. Все едно, че гледам мача на запис.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 04 авг 2022 09:04

tmanolov написа:... Всеки с предпочитанията си - та аз ментел смених с бибиком заради спонсорството на Литекс (гледаха ме като луди, като им казах причината :)), при положение че с ментел никога не съм имал проблем и са с топ обслужване, та затова ли няма да се навия - въпрос и на принципи, както вече подчертах. Лека от мен

[offtopic]Преди години, покрай смъртта на мой близък, ходих да прекратявам разни договори в А1, беше около година след лайнарщината на припоците. Джофрата на гише, с цялото си професионално нахалство, почна да ме зарибява да им ставам клиент. Не знам що, ама цялата вежливост на отказите ми сякаш наливаше керосин в нахалството й. Накрая не издържах и рекох, че и химикалка не искам от спонсора на най-големия тумор в българския футбол. След 2-3 секунди тая се отърси от ступора, в който я пратих, и пожела да узнае кой, аджеба, е тоя тумор. Е, узна, под звуците от кикотенето на останалите клиенти. :)))[/offtopic]
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 04 авг 2022 09:05

Брей, фаворити сме малко ние, според букмейкърите.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 04 авг 2022 09:22

sinqkrepost1914 написа:
tmanolov написа:
futbolqga написа:
tmanolov написа:Баси, наистина ли има хора, които плащат за Диемите :) Има толкова линкове в нета, за да пълня гушата на Домуса - да бе, знам, уж нямал нищо вече на хартия. И не, не ми е до 10 лева или колкото е там абонамента - имам ХБО, Нетфликс, Макс спорт и всичко по план, не позлвма замунди и прочие простотии, но е въпрос на принципи да не им плащам на тези. Виж, ако Левски си предава сам мачовете (ех, мечти) - пръв ще се запиша. Днес от зор купих и семейна членска карта на децата -е, така, да си има, защото Левски е вечен!

Напълно подкрепям! Този заслужава само и единствено затвор. Аз плащам само за стрийминг услуги, които имат адекватни собственици и отношение към потребителите (освен Диема съм анатемосал и Нетфликс). Само че напоследък взеха да изчезват стриймовете на Диемите, или поне тези, които аз гледах. Ако има някой читав, ще се радвам да споделите (пък било то и на ЛС).

http://livetv.sx/bg/allupcomingsports/1/
Обикновено оттук си харесвам нещо - не е топ, но аз така или иначе, освен мачовете на Левски, другите ги гледам с половин око. Отделно предпочитам небългарски коментар - тези изроди от Диема са последното нещо, което ще слушам. Забива през 20 минути и трябва да рефрешнеш - не е топ, но за без пари, толкова. И, както казах, е въпрос на принципи, не ми е до 10-те лева или колкото са там. Мачовете на Левски (домакинските) обикновено ги гледам на живо, за другото съм или на кръчма, или пред компа. Всеки с предпочитанията си - та аз ментел смених с бибиком заради спонсорството на Литекс (гледаха ме като луди, като им казах причината :)), при положение че с ментел никога не съм имал проблем и са с топ обслужване, та затова ли няма да се навия - въпрос и на принципи, както вече подчертах. Лека от мен

И аз ги гледам бг мачовете тук, както каза трябва да се рефрешва през 20мин., ако гледаш aliez стрийм, но има и някви web, които не изключват през 20 мин. и можеш да си гледаш и цял мач, стига да не цъкаш по екрана :D Не е топ, ама дето викаш за без пари толкова. Иначе за топ първенствата има супер HD стрийминг сайт с картина и коментар на BT Sport, Sky и т.н. Мога да ти го пусна на лс, че тук ставаше дума за бг мачове и в частност за Левски.

Пускай, мерси предварително :)
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 04 авг 2022 09:26

TristaNNN написа:
tmanolov написа:... Всеки с предпочитанията си - та аз ментел смених с бибиком заради спонсорството на Литекс (гледаха ме като луди, като им казах причината :)), при положение че с ментел никога не съм имал проблем и са с топ обслужване, та затова ли няма да се навия - въпрос и на принципи, както вече подчертах. Лека от мен

[offtopic]Преди години, покрай смъртта на мой близък, ходих да прекратявам разни договори в А1, беше около година след лайнарщината на припоците. Джофрата на гише, с цялото си професионално нахалство, почна да ме зарибява да им ставам клиент. Не знам що, ама цялата вежливост на отказите ми сякаш наливаше керосин в нахалството й. Накрая не издържах и рекох, че и химикалка не искам от спонсора на най-големия тумор в българския футбол. След 2-3 секунди тая се отърси от ступора, в който я пратих, и пожела да узнае кой, аджеба, е тоя тумор. Е, узна, под звуците от кикотенето на останалите клиенти. :)))[/offtopic]

[offtopic]Мда, то и моето беше подобно - даже ми дадоха да говоря с някакво шефче, дето специално за мен сега правел някаква ултра оферта и т.н. И аз му викам - ми много благодаря, от 20 години съм ви клиент, но докато сте спонсори на Литекс, няма как да стане. Та такива работи - ако се откажат от спонсорство на тирето и ние нямаме нищо общо повече с бибиком, бих се върнал при тях, но засега няма такава вероятност[/offtopic]
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 04 авг 2022 09:58

Пусни и на мене. Ако имам нещо по-различно, ще ти изпратя и аз.
Засега само зареждам - наздраве - след 80 минута :)

icemanbg33
Контакти:

Мнениеот icemanbg33 » 04 авг 2022 10:22

Разбирам защо не ви се дават пари за Диемите, но просто нямаме друг избор към момента. Да си свързвам компютъра към големия телевизор и всеки път да засича,е извинявам се ама няма вариант всяка седмица да сменям телевизор. Сега като си плащам се прибирам и буквално от телефона за 3 секунди си го пускам на телевизора. Щом става въпрос за Левски не съм готов да правя компромиси.

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 04 авг 2022 10:23

Гледам мачовете по разни стриймове сам. Някога беше страшно мъчение, защото докато не паднеше един гол, където и да е, пулсът ми беше далеч над нормата. Ако няма с кого да си бъбря, положението често излизаше от под контрол. Помня, че на мачът с Италия ( онзи, в който бихме с 3:2) на Васил Левски в полувремето ме водиха до съблекалнята при лекаря...Сега, от доста време пия бетаблокер и с пулса проблеми нямам, но и така съм нервен и напрегнат, и ако няма с кого да си бъбря, напечени мачове не мога да гледам, без да ставам и да се разхождам из къщи. Имах приятел от юношеските години, с него гледахме - аз му споделях картина през скайпа, защото в бг стриймовете често го затрудняваха. Но заради войната в Украйна ми дойде повече неговото пристрастие към червеното минало и проруското настояще. И сега пак гледам напрегнат. Ако някой мисли, че би могъл да сподели с мене мач на Левски и смята, че горе-долу е с моя манталитет, с радост бих го приел като нов приятел.
И Левски да пребъде!
П.С.Пишете ми на лични.

Върни се в “Левски”