Лига Европа 2020/21 (Групова фаза /Йънг Бойс-ЦСКА/5.11.2020/22:00ч

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
cskarcheto92
Контакти:

Re: Лига Европа 2020/21 (Групова фаза /Йънг Бойс-ЦСКА/5.11.2020/22:00ч

Мнениеот cskarcheto92 » 06 ное 2020 11:14

Тея си ни пребиха и заслужено взеха победата. Антов изигра слаб мач, но по-слаб защитник от Матей няма в цялата ППЛ. Неговата игра влияе и на тази на Антов. Когато до Вальо беше Занев, малкия не направи нито една грешка. Със сигурност и изкуствения терен е изиграл роля в слабото представяне на нашите. Ппц тази загуба не означава нищо, защото онзи равен в Рим ни дава възможност да атакуваме второ място. Още след следващия кръг, три отбора могат да бъдат с равен брой точки. При една въртележка в наша полза, последния кръг, когато сме гости на Клуж ще се надяваме Рома да си вземе мача срещу швейцарците. При лош сценарии ще си останем с 1-2 точки и 10 млн. печалба. Дет се казва 2,5 млн. ароматизатори.
[wrapimg=]https://media.giphy.com/media/TgL7lPFfyAFITuszOA/giphy.gif[/wrapimg]

TNT
Контакти:

Мнениеот TNT » 06 ное 2020 11:32

cskarcheto92 написа:Тея си ни пребиха и заслужено взеха победата. Антов изигра слаб мач, но по-слаб защитник от Матей няма в
При лош сценарии ще си останем с 1-2 точки и 10 млн. печалба. Дет се казва 2,5 млн. ароматизатори.

Бах маля макя му! Ами вие ако излезете от групата,сигурно печалбата ви ще набъбне към 100млн...(според твоите сметки де):shock: :o :lol:
когато отвратените не гласуват,отвратителните управляват!

Потребителски аватар
cskarcheto92
Контакти:

Мнениеот cskarcheto92 » 06 ное 2020 11:51

TNT написа:
cskarcheto92 написа:Тея си ни пребиха и заслужено взеха победата. Антов изигра слаб мач, но по-слаб защитник от Матей няма в
При лош сценарии ще си останем с 1-2 точки и 10 млн. печалба. Дет се казва 2,5 млн. ароматизатори.

Бах маля макя му! Ами вие ако излезете от групата,сигурно печалбата ви ще набъбне към 100млн...(според твоите сметки де):shock: :o :lol:

Ами до този момент са спечелени 3,9 млн. евро като в тези пари влизат мачовете преди групите и равенството срещу Рома. От билетите срещу Клуж са заработени над 100 000 лв. До края на турнира ще за работим още, а дори не знам за ТВ права какви са сумите. Но определено е шокиращо, че ще стигнем котата 10млн.лв. Друго неясно има ли? :shock:
[wrapimg=]https://media.giphy.com/media/TgL7lPFfyAFITuszOA/giphy.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 06 ное 2020 11:52

Непринуден написа:[offtopic]Такива са даденостите, но въпреки това ЦСКА не един път е бил над футболната логика. Не убедено, но с известна доза надежда мога да заложа на чрвените при все измъчената победа над ЦС (но не с нередовен гол както послъгваш). Не един и два са такива случаи. Та ние бихме Ювентус ако не се лъжа дни след загуба от Добруджа с 0:4 и то с един невзрачен отбор когато червените национали щурмуваха западните първенства и тук Левски си биеше на воля.[/offtopic]

[offtopic]Намесвам се в темата само да изчистим фактите...
Отборът не бе Добруджа, а Спартак Пловдив.
Мачът наистина завърши 3:2, но резултатът от него е 0:3. Чакаше се жълтата карта на Михтарски, която така и не дойде. Всички знаеха, че той няма право да играе. В пресата само това се говореше. Напук на всичко това Михтарски го пуснаха в игра и май вкара гол или два.
Помня случая, защото в Спорттото1 мача го играх Х2. Вместо да изтегли служебен знак нашето тото зачете мача като единица. И вместо да имам 13 познати резултата имах две дванайски. Не бяха скъпи (а може да са били и единайстки, не помня дали имах загубен твърд).
Такъв нескопосник като Михтарски не се забравя. На оня прословут мач с Антверпен 4-3 Михтарски се спука да пропуска положения, създадени от Гибона. Вкара накрая един гол след като се спъна в земята и така финтира вратаря. После дълго целува земята, че му е помогнала. :lol:[/offtopic]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 06 ное 2020 12:17

Имаме нужда от треньор,здрав Занев и един халф тип Малинов,който да покрива лежерните изпълнения на двата големи негъри в отбора!Май и прекалено многото мениджърско-договорни отношения пречат за избора на най-добър вариант за титулярен състав!Предполагам,че вече има достатъчно голяма напрежение в отбора в предвид многото атакуващи футболисти и малкото места за тях!
В крайна сметка аз съм доволен,че гледам ЦСКА на такова ниво и се радвам на всеки един мач,въпреки недобрите резултати!Антов наистина направи грешки в този мач,но няма нужда да го сриваме със земята,още повече като се вижда невъзможността за сработване с Матей и нулевата помощ от халфовете,които имат 99% вина за втория и третия гол!
Програмата максимум за тази група е да направим 1 победа,като моят мач фаворит е домакинството с Рома с уговорката,че те вече ще са се класирали преди него!Тогава очаквам смесица между втори и трети техен състав!
Да давърша за снощи-пратиха дясно крило да стои постоянно при Мазику,сложиха един огромен тип да пази персонално Али Соу независимо къде се намира на терена и за нас всичко приключи преди да е започнало!

Kalin123
Контакти:

Мнениеот Kalin123 » 06 ное 2020 13:49

Виждам тук и във фейсбук много хора се нахвърлят върху Юга, но за мен това е незаслужено. За мен той е един от най добрите ни играчи. Добре скача за първа топка, отнема, може спечели терен, винаги подава напред и то не на метър от него. С основна заслуга е за победата над БАТЕ с онова извеждане, както и за точката срещу Арда, в много други мачове той правеше ключовите отигравания. Бях скептичен към него но след 5-тиа му мач, когато влезна във форма е най постоянния ни играч.

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 06 ное 2020 14:58

Юга и Санкарето са класа....Антов не му е мястото като ЦЗ а опорен халф. Не помня преди 2-3 години на кой му щукна идеята да го забие там.....май че беше Нестор Йевтич Ел Маестро.Тогава бяхме с Малинката и Рубен като опорни и нямаше място за него.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 06 ное 2020 16:38

Не влизам да се заяждам или да злорадствам.
За мен не играхте толкова зле, най-нормалното е швейцарците да победят. Не знам поради терена или поради друга причина ,но започнахте мача много стреснато и онези ви наказаха ( в интерес на истината и срещу Рома започнахте по-същия начин,но там не падна гол в първите минути и после мача си стна равен) и пропуснаха няколко положения в първите минути и ви взеха страха.
Ако им трябваше да ви бият с повече щяха да ви бият и с повече.
Иначе много слаба игра в защита. Преди време писах,че мястото на Вл. Антов на терена не е като ЦЗ - има добро пласиране , усеща играта, добре е физически,много добре играе с топката ,умее да изнася топката , но е бавен ,има проблеми да играе 1:1 с атлетични нападатели( справка имаше проблеми дори с един Пр.Боруков ,който е на неговите години), понякога допуска да бъде безапелационно преодоляван от нападател, няма много добре изгадени навици на защитник - сравнително често допуска нападател зад гърба си,нещо което един ЦЗ не трябва да допуска. На мен нещо друго ми направи впечатление вчера- когато играе с глава затваря очите. Досега мислех,че играе много добре с глава ,но на два пъти вчера при игра за висока топка видях,че затваря очите.

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 06 ное 2020 18:21

peliforewer написа:
Sstefanov написа:Един въпрос. Гледали ли сте изобщо как играят Young Boys ? Какви резултати давате. Рома с всички титуляри ги би 2:1 и то с малко доза късмет. Вие направихте един равен 0:0 с 4-ти резерви на Рома, играещи на 10% от възможностите си и почвате да биете всички. Та вие едвам бихте Царско село с нередовен гол. Бият ви 3:0!

Ако беше погледнал съставите на Рома срещу ЦСКА и Иънг Бойс сигурно нямаше да пишеш тези глупости, вратарят и в двата мача е Лопес,в защита срещу Бойс игра Жесус,а срещу ЦСКА Смолинг, другите са същите,при халфовете и нападателите вместо Педро играе Мхитарян и вместо Рик играе Спинацола.Като сложим и това че второто полувреме влязоха Педро и Джеко срещу ЦСКА, наистина ли това е на Рома четвъртия отбор. Знам че мразиш ЦСКА, но ти мразиш и истината, чакам признанието ти че си се изказал в темата неподготвен.

ЦСКА загуби гостуването си на Йънг Бойс с 0:3 в Лига Европа

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 06 ное 2020 18:57

petko.h.markov написа:
peliforewer написа:
Sstefanov написа:Един въпрос. Гледали ли сте изобщо как играят Young Boys ? Какви резултати давате. Рома с всички титуляри ги би 2:1 и то с малко доза късмет. Вие направихте един равен 0:0 с 4-ти резерви на Рома, играещи на 10% от възможностите си и почвате да биете всички. Та вие едвам бихте Царско село с нередовен гол. Бият ви 3:0!

Ако беше погледнал съставите на Рома срещу ЦСКА и Иънг Бойс сигурно нямаше да пишеш тези глупости, вратарят и в двата мача е Лопес,в защита срещу Бойс игра Жесус,а срещу ЦСКА Смолинг, другите са същите,при халфовете и нападателите вместо Педро играе Мхитарян и вместо Рик играе Спинацола.Като сложим и това че второто полувреме влязоха Педро и Джеко срещу ЦСКА, наистина ли това е на Рома четвъртия отбор. Знам че мразиш ЦСКА, но ти мразиш и истината, чакам признанието ти че си се изказал в темата неподготвен.

ЦСКА загуби гостуването си на Йънг Бойс с 0:3 в Лига Европа

За прогнозата не съм казал нищо,но коментарът за съставите не беше коректен.
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

Върни се в “ЦСКА”