В страни от мастиите в черно, и на мен ми хареса играта. То не било сложно бе..
Робърта комбинираше, а не беше изолиран, Даске е много научен футболист, не знам чий го диреше в центъра на защита, той си е супер халфче. Няма как да си изкривя душата и ще кажа, че Райнов също беше на много добро ниво. Краев също. Трябват повече пробиви по крилата и острота, защото с двама високи и здрави нападатели трябва да натискаме в наказателното. Стаматов ми хареса с какво желание игра. Найденов също. Поне нямаше безумни грешки като от миналата неделя. Видя се, че можело да върви топката напред и да се играе бързо, значи.. За мен заслужавахме точка. Хур за съдиите.
Лудогорец - Левски / 01.11.2020 / 19:15
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- sinqkrepost1914
- Контакти:
Re: Лудогорец - Левски / 01.11.2020 / 19:15
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard
-Steven Gerrard
Днес играхме в стил Ботев Враца. Назад пакет, без преса, без надиграване, без да оставят пространства... С тези играчи това е по-удачно. За възможностите си играха добре, но това им е тавана. От всичките ни млади "надежди" само Краев има бъдеще на футболист. Е, вероятно и Здравко, но ще е нещо от сорта на Електричката.
Michael_Buble написа:Ако отправна точка са досегашните мачове, аз видях доста положителни неща. Играчите играха доста нахъсано. Предполагам е, за да се харесат на бъдещия треньор. Видях интересни неща в средата и в преднападението, но липсата на опит ги пресече дотам. Иначе, добре ги отваряхме по фланговете, пасовете бяха бързи. Имаше смяна на позиции.
С добър нов треньор, лекинка селекция от трима-четирима и завръщането на близнаците, обликът ще е съвсем различен.
Принципно си прав оптимистично погледнато. Песимистичния поглед показва, че нямаме скаутско звено, което да намери нужните 3-4, близнаците преди края на март не виждам как ще се появят, а треньора ако е Славиша, направо забрави за компактна и подредена игра, която е нужна с тия играчи. Реалистичният поглед показва, че до края на годината трудно ще вземем повече от 5 точки, което спокойно ни праща в борбата за оцеляване. Сега не знам какъв точно ще е формата, но доколкото си спомням последните 2 отбора директно отпадат и тази опастност изглежда много реална за нас още преди да започнем да си стъпваме на краката, което се очертава да е след изборите.
Последна промяна от vvessel на 01 ное 2020 21:45, променено общо 1 път.
Срамно е професионален отбор да има такива защитници.
Добре че Лудогорец нямаше желание да играе, но явно са знаели, че няма нужда да се напъват, защото съдията ще им свърши работата.
Добре че Лудогорец нямаше желание да играе, но явно са знаели, че няма нужда да се напъват, защото съдията ще им свърши работата.
sinqkrepost1914 написа:В страни от мастиите в черно, и на мен ми хареса играта. То не било сложно бе..
Робърта комбинираше, а не беше изолиран, Даске е много научен футболист, не знам чий го диреше в центъра на защита, той си е супер халфче. Няма как да си изкривя душата и ще кажа, че Райнов също беше на много добро ниво. Краев също. Трябват повече пробиви по крилата и острота, защото с двама високи и здрави нападатели трябва да натискаме в наказателното. Стаматов ми хареса с какво желание игра. Найденов също. Поне нямаше безумни грешки като от миналата неделя. Видя се, че можело да върви топката напред и да се играе бързо, значи.. За мен заслужавахме точка. Хур за съдиите.
Точно! Като се върнат братята и имаме опции в разиграването, нещата няма да са толкова черни. Малко търпение само трябва...
realno: Бройчо сега се оплаква като клиент изпуснал евтино олио? 

Левски днес игра срещу един от двамата най-неадекватни вратари в Първа лига - Пацо Тигъра. Другият е Михайлов. Та срещу Пацо да нямаш нито един удар си е резил от всякъде. Достатъчно е да уцелиш вратата, за да му вкараш.
- Michael_Buble
- Контакти:
alexdb написа:Michael_Buble написа:Ако отправна точка са досегашните мачове, аз видях доста положителни неща. Играчите играха доста нахъсано. Предполагам е, за да се харесат на бъдещия треньор. Видях интересни неща в средата и в преднападението, но липсата на опит ги пресече дотам. Иначе, добре ги отваряхме по фланговете, пасовете бяха бързи. Имаше смяна на позиции.
С добър нов треньор, лекинка селекция от трима-четирима и завръщането на близнаците, обликът ще е съвсем различен.
При 0 удари в рамките на вратата на противника не виждам нищо положително и позитивно.
Ако имаше удари, Левски нямаше да е в криза и този диспут нямаше да го водим. Като тактическа дисциплина и опозиция в центъра имаше много грамотни неща, но за да го видиш, трябва да си играл футбол. Проблемът на фенщината е, че гледа нещата в крайности. Я страничния с биреното коремче си бе оставил Здравко сам срещу вратаря, я бяхме взели мача, което си бе напълно постижимо и тук щеше да има полюции и възторг. Как "Левски си е Левски" и "Живко е дал нова харизма на този тим".
- levskarcheto96
- Контакти:
Аз ли съм глух, или чух гостът в студиото да казва, че Здравко бил 2 класи над Паулиньо?!? Вярно, че вторият е трагичен в момента, но Димитров има досега половин силен мач срещу не кого да е, а ПАРТИЗАН ЧЕРВЕН БРЯГ........
- bilyaletdinov
- Контакти:
Когато и да го изгонят Найденов ще е късно. Най-добре да спира с футбола.
Каква позитивна игра? Ние нямаме точен удар. Единственото позитивно е, че Разград не играха както в последните 15-20 Мин. и не ни разпраха.
Каква позитивна игра? Ние нямаме точен удар. Единственото позитивно е, че Разград не играха както в последните 15-20 Мин. и не ни разпраха.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!
Dani Kiki написа:
Точно! Като се върнат братята и имаме опции в разиграването, нещата няма да са толкова черни. Малко търпение само трябва...
Братята едва ли ще се върнат преди края на март, а до тогава всичко може вече да е решено. Освен това не се знае в какво състояние ще бъдат и дали биха били полезни. Холмар със сходна контузия почти по същото време на годината започна да играе редовно след повече от 8 месеца.