6 кръг/ЦСКА-Лудогорец / 20.09.2020 / 20:30 ч.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Re: 6 кръг/ЦСКА-Лудогорец / 20.09.2020 / 20:30 ч.

Мнениеот mistreated » 21 сеп 2020 10:59

k_oleto написа:Да, след като се наспах, остана усещането, че сме играли много прилично. Леко съжаление, че нямаме + 2т. и огромна надежда, че няма да слизаме под това ниво, което показахме снощи, а само ще се развиваме.
Потенциал за развитие има и той е свързан с влизането във форма на Юга и Санкаре и преминаването на болките при Тиаго. Силно се надявам и Белтраме да се покаже, защото към момента не показва нищо.
п.с
За първи път не псувах Джеферсон

Още след мача с числото казах, че само хора, които си нямат никаква идея от футбол не могат да видят качествата на Юга и Санкаре. Естествено им липсва практика и сработка, но с всеки следващ мач показват все по-добри игри. Вчера Юга беше перфектен в средата и учудващо с Жеферсон покриваха огромни площи по терена. Санкаре отигра някои ситуации малко наизуст, но и той вдига нивото с всяка минута повече. Бусато срещу Черно Море, БАТЕ и Лудогорец се реваншира за всички глупости в предишните мачове.
Кое точно не ви хареса в играта на централните ни защитници снощи? Първия гол рикошет и грешка на Мазику. Втория рикошет и грешка на халфовете, че не успяха да покрият зоната си. За кое точно обвинявате Антов и Матей? Няма да пипате Вальо, ей. Писна ми да проваляме кариерата на всяко младо момче, защото на някой му се иска да играе, като на плейстейшън!
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Kiril2681

Мнениеот Kiril2681 » 21 сеп 2020 11:48

Има хора, които хранят СБ за смените и аз на стадиона се опулих изумен, обаче той просто нямаше кого да пусне! Вината не е негова, просто СС закъсня с привличането на десен бек и извадихме лош късмет с вируса на Занев. Ако ще говорим за грешки при селекцията, яд ме е че продадохме Малинов - така се оголихме откъм дефанзивни халфове. Но! Въпреки всичко този мач си беше в нашите ръце и не СБ е виновен, че Али не уцелва вратата от 3 метра или уцелва вратаря! Не ми се коментира повече - снощи беше голяма емоция, горд съм от отбора и не помня откога не ме е било толкова яд, че не победихме! Има го - футбол е!
от Kris_men2000 » 31 юли 2019 00:31

Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 21 сеп 2020 13:06

Изображение

Гледам, че Петричев пита дали бил Стоилов счетоводител, та знаел колко е бюджета на Лудогорец. Ами той не е, ама аз съм...
Общо разходите за 2018 и 2019 г. са около и над 50 млн. Дори с приходите от Европа и продадени футболисти едва си покриват разходите, а през миналата година са и на загуба 6 млн. В същото време вие искате с 3-4 пъти по-малък бюджет, ние да сме шампиони. Е трудно, предвид и работата на Домусчиев със съдиите.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
redhooligan
Контакти:

Мнениеот redhooligan » 21 сеп 2020 13:50

Kiril2681 написа:Има хора, които хранят СБ за смените и аз на стадиона се опулих изумен, обаче той просто нямаше кого да пусне! Вината не е негова, просто СС закъсня с привличането на десен бек и извадихме лош късмет с вируса на Занев. Ако ще говорим за грешки при селекцията, яд ме е че продадохме Малинов - така се оголихме откъм дефанзивни халфове. Но! Въпреки всичко този мач си беше в нашите ръце и не СБ е виновен, че Али не уцелва вратата от 3 метра или уцелва вратаря! Не ми се коментира повече - снощи беше голяма емоция, горд съм от отбора и не помня откога не ме е било толкова яд, че не победихме! Има го - футбол е!

Много точно мнение. Просто нямахме спортен шанс този път, за разлика от Разградчани. Нормално беше да ни напусне. Все пак няколко мача имахме огромен шанс. Всеки фен на ЦСКА ще го е яд за снощния мач. Момчетата показаха солидна игра, но така е във футбола.
ОЩЕ ОТ ДЕТЕ ЗАПАЛИ МОЕТО СЪРЦЕ, ВИНАГИ ЩЕ БЪДА ВЕРЕН, АЗ ОБИЧАМ ЦСКА!

Върни се в “ЦСКА”