28 кръг/ЦСКА-Лудогорец/ 05.07.2020 / 21:00 ч.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: 28 кръг/ЦСКА-Лудогорец/ 05.07.2020 / 21:00 ч.
Не знам от какво сте впечатлени, май само Киро Динчев си е свършил работата, както трябва.
още един коментар от мен:
При въпрос: Доволен ли сте ? Отговорът е: Доволен съм от старанието! Има какво да се желае.
Това - предния мач - гледам интервю на Занев, който казва: Доволен съм, че не загубихме!
Стамен Белчев не ми е в графата ТОП, но в сравнение с останалите - преди него е поне 2 идеи по-добре.
Стискам палци на Белчев да изправи на крака отбора и наистина да заприличиме на такъв!
При въпрос: Доволен ли сте ? Отговорът е: Доволен съм от старанието! Има какво да се желае.
Това - предния мач - гледам интервю на Занев, който казва: Доволен съм, че не загубихме!
Стамен Белчев не ми е в графата ТОП, но в сравнение с останалите - преди него е поне 2 идеи по-добре.
Стискам палци на Белчев да изправи на крака отбора и наистина да заприличиме на такъв!
k20dan4o написа:Аз съм приятно изненадан от играта на домакините, и шокиран от кондицията им. Чак ми е чудно как загубихте толкова точки.
Кондицията е изцяло заслуга на Киро Димчев ! Когато наследи Нойберт Уйнето го хулеше всеки божи ден само защото е син на шефа на охраната на Ганчев.
-
- Контакти:
delqnski47 написа:Бачо Стамен нямаше да загуби финала..
Бе той и Георги Тодоров нямаше да загуби от Славия с онзи състав на финала, ама...

Спокойно, след 10-я кръг ще го хейтвате пак.
Последна промяна от Serafim на 05 юли 2020 23:05, променено общо 1 път.
Хубав мач за българските стандарти ...... съдийската тройка беше много Стиви Уондър 

Ninja написа:Хубав мач за българските стандарти ...... съдийската тройка беше много Стиви Уондър
Хора на изкуството, те разчитат на други сетива.

Като се сетя преди време Стамен Белчев какво отнесе тук....
Чакам с интерес кога ще го почнете пак.
ще видите, че разликата в играта ще е много на +
Тук не коментирам мача: ЦСКА-Лудогорец. Едните шампиони и гледат да отбият номера, другите дроп - физически и психически заради купата. Но колкото и да не коментирам мача: 1 редовен гол - отменен за Лудогорец. Една 100% дузпа за нас и 3 греди пак за нас
Тук не коментирам мача: ЦСКА-Лудогорец. Едните шампиони и гледат да отбият номера, другите дроп - физически и психически заради купата. Но колкото и да не коментирам мача: 1 редовен гол - отменен за Лудогорец. Една 100% дузпа за нас и 3 греди пак за нас
DarkPsy написа:Като се сетя преди време Стамен Белчев какво отнесе тук....
Да, ма сега го сравнявам с Ел Маестро, Петрович и Крушчич. Сравнение с тях е професор
k_oleto написа:ще видите, че разликата в играта ще е много на +
Поне 2 класи над нас са.