Летен трансферен прозорец и контроли 2020/2021

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Skywalker
Контакти:

Re: Летен трансферен прозорец и контроли 2020/2021

Мнениеот Skywalker » 26 юли 2020 00:23

И на мен новите ми харесаха, макар от едно полувреме в контрола. Много спокойни и стабилни в действията си. Пасовете им добри и имат поглед върху играта. Също така правят пробиви през центъра. Отдавна не бях виждал ЦСКА да атакува през центъра. Помня в този мач пас с висока топка към Преслав Йорданов, който ако я беше овладял, щеше да е кофти ситуация, Юга без никакви усилия, скочи пред Преслав, който не е нисък и му я взе пред главата. Надскочи го и си взе топката, без никакъв стрес, сякаш го прави всеки ден. Мисля, че двамата чернокожи, ще внесат доста стабилност и спокойствие в центъра, както в защита, така и в атака. Дано да съм ги оценил правилно !

Skywalker
Контакти:

Мнениеот Skywalker » 27 юли 2020 15:14

Искам Уесли Ната в отбора и един голаджия и заедно с новите, ще имаме огромни шансове за достойно представяне в ЛЕ а в първенството Лудогорец, изобщо няма да е сигурен за шампион вече.

Kalin123
Контакти:

Мнениеот Kalin123 » 30 юли 2020 12:00

Лично според мен отбора, с който разполагаме засега не е по-добър от миналогодишния. Имаме много слабости и дано до края на трансферния прозорец се укрепим. Имаме нов вратар и нова надежда, че най-после ще уцелим. Бусато е посредствен вратар и това е ясно за всеки, дано Евтимов се окаже класа, че иначе ще берем ядове. Централните защитници ще са Матей и Антов, като ще им е резерва Занев. Антов е добър, но му сбъркаха развитието като постоянно му сменяха позицията. Той самия вече не знае ЦЗ ли е или ДХ. Очаквам колебания от него като ЦЗ, дано да греша. Гълъбов и Чорбаджийски трудно ще се впишат вече. Малинов и Али Соу ако могат да им вземат някакви пари да ги продават - за мен са изчерпани за нашия отбор, иначе не оспорвам качествата им. Жеферсон и той е изчерпан. В този ред на мисли, нов Десен бег, за резерва на Турицов. Още едно крило и централен нападател, по възможност да са бразилци. За 30 години само бразилец е успявал да остави следа като ЦН ... Ней, Каранга, Мораес, с нелошо представяне бяха й Мауридес, Платини, Соуса. Като тегля чертата и ако се продадът Малинов, Соу, Жеферсон, Бусато, бих подсилил със сериозен вратар, ЦЗ, ДБ, крило и ЦН. Тогава всяка позиция ще е двойно подсигурена.

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 30 юли 2020 15:09

и аз мисля, че хич не сме готови.

Чета от явни и тайни контроли, че: Кери е играл ляво крило (браво, най-после) в първия мач, а във втория е бил резерва на Кейта. Ако приемем, че Кери и Кейта са в ляво, то Енрике (който винаги е играл в ляво ), е сложен дясно крило ?? Оп...обърках се.........Значи имаме 3 футболисти, играещи в ляво и нито един в дясно. В дясно сме с 0 (нула)

Антов - ЦЗ - там му е позицията, ама ако шитнем Малинов - оставаме само с 2-ма дефанзивни халва - новите футболисти. Ако един от тях се контузи или си изкара картон - ще трябва пак да гледам Жеферсон в халфовата линия.

ЦН са ни добре. имаме СОУ, имаме Ахмедов, а намя явно да се разделяме с австралиеца.........Тук не знам Тонислав как ще хване ръка....

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 30 юли 2020 23:47

И аз не съм оптимист. ЦСКА бе напуснат от Пинто, Евандро(продаден за 1 млн. евро в Унгария), Чернаускас , през зимата от Бикел (продаден за 2 млн. евро на Ванкувър) и още няколко момчета. Малинов също е на прага да премине в чуждестранен клуб. Не че въпросните притежават висока класа, но поне бяха заедно от години, познаваха се на терена. На тяхно място идват други, предстои период на обиграване, позната история. Дано поне минем 1-2 предварителни кръга в ЛЕ и се започне градежа на стадиона.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 31 юли 2020 20:00

Този стил, който Белчев се опитва да налага не носи достатъчно изненада за противника. Прекалено много подавания, голяма част от които в посока нашата врата. Отегчително. Новите са прекалено спокойни, бавни, не виждам живец в играта им.
Добре, че Антов развива головия си нюх.
Дано в шампионатните мачове и тези в Европа играем по-добре.

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 31 юли 2020 21:00

Нашите май са във ваканция. Безотговорно изигран мач.

CaptainBertorelli
Контакти:

Мнениеот CaptainBertorelli » 31 юли 2020 21:13

Доста несериозен подход. Единственото позитивно е, че няма да се отрази на посещаемостта. Има заповед от днес, без публика поне до 31.08.
Хайл Мусолини

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 31 юли 2020 21:37

Положението е направо трагично. Като гледам новите те са по-подходящи за плажен футбол. Разцъкват бавно, безцелно, напред - назад. Заплата има да получават, навярно над 10 000 евро. Може би холандецът Матей изглежда малко по-близко до футбола. По-лошото е, че замените бяха още по-трагични, тия изобщо не знаеха защо са на терена. А уж в подобни мачове, когато им се дава шанс те трябва да се доказват.
Бусато бил кофти вратар, а Евтимов май не реагира при шутовете, само гледаше как топката влиза във вратата му.
Какво да кажем за защитата ни, която наподобяваше колчета, подминавани от футболистите на Монтана. В това отношение особено се изявиха замените Занев и онзи мързелив и несериозен бразилец, наречен Жеферсон.

Като гледам как Юрич изостава в наказателното поле вярно ще излезе, че Алито ни е един от най-добрите футболисти, ако не най-добрият.
Докъде я докарахме!

Gotzev.88
Контакти:

Мнениеот Gotzev.88 » 31 юли 2020 21:43

Да кажем, че сме по-добре от миналата година, но пак не сме по-добри от Лудогорец. Най-важното е, че този път поне имаме треньор, всмисъл че не е трио старец, аматьор и анализатор... Също- Тиаго след два сезона в кома след Корона паузата нещо взе, че пак се разигра и определено е много силен коз. Това е добре, защото Белтраме определено не е очакваният плеймейкър и лидер и се очертава като скъпа резерва :roll: Като цяло при Белчев това разиграване ненужно в защитата и с вратаря ни беше проблем преди, но сега поне новото момче Матей и Антов са стабилни... не е като преди с динамита Чорбаджийски. Бусато вече втора контрола той започва и усещам, че Евтимов го готвим за резерва, а Бусато за продан :|

ПС: Знаем защо точно Антов е капитан... но се притеснявам да не му натежи лентата и да не тръгне по пътя на Чорбаджийски :(

Върни се в “ЦСКА”