matador1 написа:На мен мачът ми беше интересен (като за неутрален зрител). В момента едва ли има български отбор, който да се надиграва дори по този начин с тим като Ференцварош. ЦСКА-София може би с новите попълнения би имало някакъв успех или минимална загуба, но това е друга тема. За мен няма сработване в отбора, трудно се изнася топката, трудно се преминава в атака. Честно казано много се накефих на стадиона и феновете на Ференцварош. Много сързато играха освен това, и макар и да не са Реал или Байерн са си много стабилен средносилен отбор. Превъзходжаше Лудогорец макар и не с твърде много. Предполагам, че в Разград ще търсят гол, няма да играят защитно. Също предполагам, че ще отстранят Лудогорец. Няма време за сработване на този отбор. Отново беше направена същата грешка с късна треньорска смяна и нови попълнения седмици преди мач от такова значение и то срещу вече сработен отбор с доказани постижения на местно ниво. Но наистина това не е Лудогорец, който се надиграваше с Реал, Ливърпул и Базел, вземаше им точки и дори имаше шас за победа (едните дори си ги би). Но това все още е най-успешният отбор в България и му стискаме палци, разбира се, всички неутрални български фенове.
А, да, другият мач дано пусне Кишерю, унгареца.
Извинявай, тук не те разбрах. Може би искаш да кажеш, Стоев да пусне заедно Кешеру и поляка (Швиерчок). Или защитника унгарец да пусне Кешеру.
В зависимост от резултата, ако трябва гол за класиране, Стоев може да пусне и двамата централни нападатели през второто полувреме. Правил го е.