Лига Европа: ФК Копенхаген - ЦСКА (трети квалификационен кръг - мач реванш)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

kiril.a.d
Контакти:

Re: Лига Европа: ФК Копенхаген - ЦСКА (трети квалификационен кръг - мач реванш)

Мнениеот kiril.a.d » 16 авг 2018 11:02

ELFen написа:Ясно е, че трябва да се вкарват два гола - може и да стане, зависи колко и дали ще вкарват датчаните ;)
От ЦСКА-София искам както се казва: "..максимално себераздаване и да си изкарат дробовете, ако трябва "...а това на мен ми е ок, за неделя :mrgreen:
Извън майтапа - успех !

:) И на вас успех и максимално себераздаване, защото, както разбрах ще играете на някакъв си терен, подобен на Любимец и Хасково, пък на такива терени падате ;)...
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 16 авг 2018 11:18

Ще ви е нужен и голяма доза късмет, да ги отстраните тези скандинавски дървари.
Един гол към 60 минута и един към края, не са кой знае кво, просто в първият мач "татин син" осра положението.
Успех.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 16 авг 2018 11:21

Аз предлагам същия развой на срещата, като в София:
- гол още в първите 20 минути
- ЧК за някой "татин датски син"
- и дузпа в края на мача...
И 2:0 за ЦСКА!
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 16 авг 2018 11:38

Ебати повечето цскарчета го карат на принципяа по малки очаквания та по малко да боли :lol: :lol:
Говорите все едно резултата е 0:6 не 1:2 :lol: :lol: Чак толкова ли ви е страх посредствените датчани :lol:
Иначе мача ще го играя равен, 1:1 или 0:0
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Elliah
Контакти:

Мнениеот Elliah » 16 авг 2018 13:10

Успех!
Дано не се издъни пак някое от българчетата в състава...

paci_paci
Контакти:

Мнениеот paci_paci » 16 авг 2018 13:25

Четох интервюто на тренера на Копенхаген, май Фалк се е контузил на мача с Брьонби.
Довечера ако наще не направят някоя глупост, доста зор ще видят датчаните.

Потребителски аватар
dafquezz
Контакти:

Мнениеот dafquezz » 16 авг 2018 13:41

Нещата са много прости в тоя мач. Нашите трябва да вкарат два гола като начало, за да имат каквито и да било шансове. В противен случай няма значение какво ще се случи. Освен това не трябва да се плашат ако получат гол, и при 1:2 поне временно остават в играта.
Това е което ТРЯБВА да стане, а какво ВСЪЩНОСТ ще стане... според мен датчаните ще поведат и всичко ще иде по дяволите. Нещо от рода на 2-3:0 ми е усещането за тоя мач. Нерви, картони, абе очаквам пълния пакет "Важен реванш на български отбор", с допълнителна класическа екстра "ЦСКА", в която първото полувреме се проспива тотално, и се събуждаме за геройски щурм след 70-тата минута. Тоя мач толкова много пъти съм го гледал, че чак боли. И срещу Нюкасъл едно време, и срещу Блекбърн, Торпедо, три пъти Стяуа, Монако...
И все пак, веднъж вече тоя отбор ме изненада невероятно, като вкара 5 от 5 дузпи, дано пак ме изненадат.

silence
Контакти:

Мнениеот silence » 16 авг 2018 13:44

ЦСКА-София може да си позволи да се изразходи напълно в тоя мач без да мисли за неделя. Пък лудогорци нека мислят и да отпадат скоропостижно в Босна. Пък дори Лудогорец да вземе мача в неделя, пак ще са две точки назад в класирането, а ще им и реванш.

Аз повече се притеснявам от това доколко ще издържат физически и дали дори ако постигнат добър резултат примерно до 60-тата минута, ще успеят да издържат до края? Щото датчаните не си поплюват и няма да паднат духом. Освен ако не се повтори онова 0:5 като развитие от преди години с Нова Горица.

Не знам ще пусне ли НЕМ Джеси титуляр, с риск да трябва да бъде сменян второто полувреме, или ще го остави на пейката?

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 16 авг 2018 13:45

paci_paci написа:Четох интервюто на тренера на Копенхаген, май Фалк се е контузил на мача с Брьонби.
Довечера ако наще не направят някоя глупост, доста зор ще видят датчаните.

Фалк не е проблем за ЦСКА.Десподов го направи крив първият мач и оня се чудеше как да го спре.Успяваше само като го фаулира,за съжаление получи само един жълт картон.Ако има залози за това кой футболист от Копенхаген ще получи червен картон за груба игра,този е сред първите жертви на Десподов и аз бих заложил на него.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 16 авг 2018 14:47

да пуска юношите НЕМ! Няма да ни допуснат до групите то е ясно! Всеки мач ни гонят по 1,2 основни играча, много контузени, натрупаха се 6 мача в ритъм Четвъртък/Неделя, а и все още не сме сработени достатъчно. Да пази момчетата за Разград, там ще е война!

Върни се в “ЦСКА”