Ей го вече знаят носителя на купата а ние още хитруваме . Аз само ще се зарадвам на 1.60 ако дадат за Левски да изкарам за каса бира !

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
pyrwaka написа:Некадърници,сложил съм стотак за вас на финала.Внимавайте да не се осерете пак моШно,че ше ви.........![]()
blue avalanche написа:groti написа:Лично аз не съм толкова еуфорично настроен. Славия са противен отбор. Цял мач ще кюскат и ще мъчат за равен. Ако недай си боже влезе някое положение за тях става страшно.
Все пак очаквам победа. Но не очаквам да дойде лесно.
Само от нас зависи дали мачът ще е лесен или труден.
Стилът на Славия е пределно ясен и няма никаква изненада.
"Кюскането" и "мъченето за равен" работи, докато падне първия гол. Оттам нататък кво прайм???
Разбира се факторът "Митрев" не е за подценяване...
pyrwaka написа:Некадърници,сложил съм стотак за вас на финала.Внимавайте да не се осерете пак моШно,че ше ви.........![]()
XXXX18 написа:pyrwaka написа:Некадърници,сложил съм стотак за вас на финала.Внимавайте да не се осерете пак моШно,че ше ви.........![]()
Да бе на рискувам да слагам 100 ЛВ защото Левски утре сигурно ще направи така :ОТИДОХМЕ ДО РИМ, АМА НЕ ВИДЯХМЕ ПАПАТА. 40 000 ЩЕ гледат и да се оставиш 3 разряден отбор да те бие. Иначе големи гаври ще има ако загубите. Както 2013 вземате Купата в Ловеч
Потребители, разглеждащи този форум: scooool и 233 госта