Няма нищо лошо да се стимулира противника финансово
Тоа път си загубихме ептен законно
Няма съдия няма никой
Ний сме си виновни .... не можем да изнесем топката
Първа лига XI кръг: Етър (Велико Търново) - ЦСКА (София)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Първа лига XI кръг: Етър (Велико Търново) - ЦСКА (София)
Баскетболни припознавачи в синьо да не ми дават акъл.
CaptainBertorelli написа:BFS написа:9 минути продължение ... няма да се оправи българският футбол. Май ще се играе докато ЦСКА вкарат гол. Еми да си вкарат ЕТЪР и да приключи този мач
еее разгеле приключи
От които се игра по-малко от една минута. Няма как да се оправи, наистина.
Абе това да не ти е крикет, че да се гледа колко точно е игровото време. Ами дай да давт по 20 мин защото корнерни, тъчове, аут, фаул се бави играта, бахти дебилите! Ама ако бяха за друг отбор щеше да има рев нали!
- delqnski47
- Контакти:
PFC Litex написа:delqnski47 написа:demon777 написа:кво става бе неможе да изнесем топката
Личи си,че Ага-та е стимулирал.Глей кво става.Нека,нека...
Агата ли проведе толкова малоумно мача, особено второто полувреме?
Не знам.Аз за разлика от останалата част от населението на България не съм треньор по футбол и не разбирам.

Иначе се получи хубав мач.Даже щяхме да ги изпраскаме накрая.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
Е, честита нова поредна титла на Лудогорец! Остава ни да се концентрираме за купата. Домус ага доказва, че докато реши той ще бъде шампион. Най-безинтересното и безсмислено първенство в света.
-
- Контакти:
Две влизания за червен картон имаха Етър само в продължението. Яки куфарчета са играли тук.
Хайл Мусолини
Какво бе това продължение?
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
demon777 написа:Няма нищо лошо да се стимулира противника финансово
Тоа път си загубихме ептен законно
Няма съдия няма никой
Ний сме си виновни .... не можем да изнесем топката
Викаш ЛУдогорец не могат да си бият, че ще стимулират Етър :D :D :D :D Оня ден биха 2-рия в Германия, ама вашите "велики" чернилки ще ги изпашат.
realist написа:Е, честита нова поредна титла на Лудогорец! Остава ни да се концентрираме за купата. Домус ага доказва, че докато реши той ще бъде шампион. Най-безинтересното и безсмислено първенство в света.
Е кво ти е виновен агата?
Баскетболни припознавачи в синьо да не ми дават акъл.
delqnski47 написа:PFC Litex написа:delqnski47 написа:demon777 написа:кво става бе неможе да изнесем топката
Личи си,че Ага-та е стимулирал.Глей кво става.Нека,нека...
Агата ли проведе толкова малоумно мача, особено второто полувреме?
Не знам.Аз за разлика от останалата част от населението на България не съм треньор по футбол и не разбирам.За едно Матеус беше прав като беше селекционер - в България всички разбираме от всичко.
Иначе се получи хубав мач.Даже щяхме да ги изпраскаме накрая.
След, като неразбираш от футбол, как разбра, че някой си имагинерен враг е стимулирал единия отбор?
Толкова ли не може да приемете равния мач и да си признаете, че треньора на Етър надигра Белчев?

-
- Контакти:
Sstefanov написа:CaptainBertorelli написа:BFS написа:9 минути продължение ... няма да се оправи българският футбол. Май ще се играе докато ЦСКА вкарат гол. Еми да си вкарат ЕТЪР и да приключи този мач
еее разгеле приключи
От които се игра по-малко от една минута. Няма как да се оправи, наистина.
Абе това да не ти е крикет, че да се гледа колко точно е игровото време. Ами дай да давт по 20 мин защото корнерни, тъчове, аут, фаул се бави играта, бахти дебилите! Ама ако бяха за друг отбор щеше да има рев нали!
Какви корнери ? Лежаха, не биеха корнери. Не съм виждал друго първенство мач да се прекрати в 86-та минута с лежане.
Хайл Мусолини