/анкета/Делио Роси - Пророка от Римини
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- trokadero_
- Контакти:
Re: Делио Роси е новият треньор на Левски
Ами да го видим италианеца 

-
Да пожелаем успех на новия старшия. Вече имаме добра селекция и треньор, остава ние като публика да дадем своя дан към синия възход. Домуса е бита карта, а ние сме ЛЕВСКИ ! Бонжорно сеньор Роси
Сърце, душа....... за Левски София
blue_lavina написа:Да пожелаем успех на новия старшия. Вече имаме добра селекция и треньор, остава ние като публика да дадем своя дан към синия възход. Домуса е бита карта, а ние сме ЛЕВСКИ ! Бонжорно сеньор Роси
По-скоро бенвенути, а колко бита карта е Домуса ще видим след 9 месеца

Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
blue_lavina написа:Домуса е бита карта, а ние сме ЛЕВСКИ ! Бонжорно сеньор Роси
Дали е бита карта или не се знае, но че проекта му е с къс живот а Левски е вечен.
Делио Роси е точния човек, прилича на Шпайдела /и той ги е побийвал/, евреина е мениджър а Роси треньор.
39 PFC CSKA Sofia BUL 25 0 98 41 16 41 140 144 98 -4
147 PFC CSKA-Sofia JSC BUL 4 0 16 8 1 7 29 28 17 1

147 PFC CSKA-Sofia JSC BUL 4 0 16 8 1 7 29 28 17 1

- openminded
- Контакти:
Да ви е честит новия треньор.И се научете на търпение и подкрепа.Примерът Йока е още пресен.Всеки от нас ако излезе да бачка в чужбина без да знае нито език нито нищо ще му трябват поне 6м. да се адаптира.Така е и при треньорите, още повече че цялата отговорност ляга върху тях, а не върху такива безхаберници като дедо Боре.
- Kris_men2000
НА 2023г. И мен ме гложди това предчувствие.И двамата сме на това мнение.vg_vasilev написа:samo_levski написа:Да не го уволнят още зимата и да викнат я Топчо, я Стойчо, да доизкара сезона. Стана им като навик по 3 треньора на сезон.
И аз имам лошото предчувствие, че ще е най-много до зимата.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.
openminded написа:Да ви е честит новия треньор.И се научете на търпение и подкрепа.Примерът Йока е още пресен.Всеки от нас ако излезе да бачка в чужбина без да знае нито език нито нищо ще му трябват поне 6м. да се адаптира.Така е и при треньорите, още повече че цялата отговорност ляга върху тях, а не върху такива безхаберници като дедо Боре.
Не знам защо говориш все едно ние (публиката) сме изгонили Йока. Йоканович го изгониха ония дето се бореха помежду си и предизвикаха срама със събличането.
Пълна подкрепа за Левски и новия треньор и търпение.
110 години любов!
Да ни е честит!
Бях за Грант с една идея повече, заради Велев, но ако е вярно всичко което каза Спас в Дарик вчера, то тогава Роси е по-добрия вариант. Идва с екип, разгледал е всичко на Герена, дори и тревата, което говори достатъчно за сериозността на човека. Казват, че е работохолик голям, а от това имаме нужда. Играчите да тренират стабилно, а не да слушам изявления на Дембеле, как тренирали когато и колкото си поискали.
Това е сред топ имената в историята ни което имаме за треньор, така че пълна подкрепа и достатъчно време на доверие, за да видим плодовете на труда му. Ако нещо не върви в играта и резултатите, ще си се съмнявам в играчите, че го саботират заради зора които ще получават на тренировка и дисциплината.
Пожелавам му успех и на добър час!
Бях за Грант с една идея повече, заради Велев, но ако е вярно всичко което каза Спас в Дарик вчера, то тогава Роси е по-добрия вариант. Идва с екип, разгледал е всичко на Герена, дори и тревата, което говори достатъчно за сериозността на човека. Казват, че е работохолик голям, а от това имаме нужда. Играчите да тренират стабилно, а не да слушам изявления на Дембеле, как тренирали когато и колкото си поискали.
Това е сред топ имената в историята ни което имаме за треньор, така че пълна подкрепа и достатъчно време на доверие, за да видим плодовете на труда му. Ако нещо не върви в играта и резултатите, ще си се съмнявам в играчите, че го саботират заради зора които ще получават на тренировка и дисциплината.
Пожелавам му успех и на добър час!
Такива работохолици които държат на дисциплината и юркат много играчите не виреят дълго по нашите земи. Нашите ритнитопковци не обичат много да ги натягат и да им дават зор.
- сини шампиони
Точно за това няма да бъде виновен треньора, а ритнитопковците и те трябва да си понесат вината. 

И само Левски оле