Трансферно лято 2017/2018 г.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Трансферно лято 2017/2018 г.
Вчера СБ каза, че Гълъбов остава в отбора, но доколкото си спомням, той се контузи преди около месец и май му правиха операция на коляното. Кога се очаква да е готов за игра? Септември?
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
- dreben23
- Контакти:
Двама от основните футболисти на ЦСКА през миналия сезон - Петрус Бумал и Арсенио Нунеш, няма да обличат повече "червената" фланелка.
Договорът на камерунския халф изтече, а той сам пожела да продължи кариерата си на друго място. Към Бумал сигурно няма да има липса на интерес, при положение, че той попадна в разширения състав на Камерун за Купата на конфедерациите.
Арсенио Нунеш пък почти сигурно ще се завърне в Морейрензе, откъдето дойде в Литекс преди две години. Португалците искат да се подсилят с него, като го чакат до края на седмицата, а фактът, че халфът не замина с ЦСКА за лагера в Австрия, е показателен за раздялата му с клуба, пише "Меридиан Мач".
Е, че то за кво ни е таз Лига Европа кат няма имаме футболисти. Старата песен пак на нов глас. Без Бумал ще ни съдерат гьона.

[offtopic]Сетих се аз и защо се бави решението за ЛЕ - изнудват ни да им платим осемте милиончета, за да има основание УЕФА да ни припознае като наследник!Аз съм умна глава, веднага зацепва реотанчето! Всичко е конспирации в тоя футбол, ако щеш или не щеш. Пари ше трябва да дадеш!

Гриша, развързвай кесията, че картотекираха Дунав вече. Добре, поизясняват се нещата след куп увъртания и недомлъвки. За пари е и тази работа.

***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
dreben23 написа:Двама от основните футболисти на ЦСКА през миналия сезон - Петрус Бумал и Арсенио Нунеш, няма да обличат повече "червената" фланелка.
Договорът на камерунския халф изтече, а той сам пожела да продължи кариерата си на друго място. Към Бумал сигурно няма да има липса на интерес, при положение, че той попадна в разширения състав на Камерун за Купата на конфедерациите.
Арсенио Нунеш пък почти сигурно ще се завърне в Морейрензе, откъдето дойде в Литекс преди две години. Португалците искат да се подсилят с него, като го чакат до края на седмицата, а фактът, че халфът не замина с ЦСКА за лагера в Австрия, е показателен за раздялата му с клуба, пише "Меридиан Мач".
Е, че то за кво ни е таз Лига Европа кат няма имаме футболисти. Старата песен пак на нов глас. Без Бумал ще ни съдерат гьона.![]()
Тея хора не събраха акъл никакъв, че един отбор се гради много време, преди да го пуснеш на лошите. Венгер го гради своя 25 години и пак не може и го плюем, че е некадърник. А ние всеко лято най-силните не можем си ги задържим. Определено сме си стария ЦСКА!
[offtopic]Сетих се аз и защо се бави решението за ЛЕ - изнудват ни да им платим осемте милиончета, за да има основание УЕФА да ни припознае като наследник!Аз съм умна глава, веднага зацепва реотанчето! Всичко е конспирации в тоя футбол, ако щеш или не щеш. Пари ше трябва да дадеш![/offtopic]
Гриша, развързвай кесията, че картотекираха Дунав вече. Добре, поизясняват се нещата след куп увъртания и недомлъвки. За пари е и тази работа.
Е, чак пък най-силните ! Леко преиграваш. Един от най-силните ни футболисти е Антон Недялков. Останалите проблясват, но по-важното е, че имат едно резидентно ниво, което не е никак лошо на фона на българската действителност и се оформиха, като колектив в последно време, което пък е най-важното за да имат успех, като отбор. Ние нямаме, някакви силно изявени единици, но пък всеки си върши работата с желание. Общо взето, засега никой не засенчва останалите, което е по-добрия вариант.
-
Други нови кога да очакваме?Най-вече съм любопитен да го видя т.н. разиграващ халф.
Арсенио остава, това е добре.
- dreben23
- Контакти:
[offtopic]Продължаваме си с подготовката по план! Реках изнудват ни за пари никой не ма чуе мене никога за нищо и никакво, плащаш - участваш, не плащаш - участва Дунав! 
Много е смешна наша държава! Към нашите имам едно предложение- сменихме седалище, сменихме и отбор, предлагам за последно да сменим и държавата!
[/offtopic]

Много е смешна наша държава! Към нашите имам едно предложение- сменихме седалище, сменихме и отбор, предлагам за последно да сменим и държавата!

Последна промяна от dreben23 на 19 юни 2017 14:43, променено общо 1 път.
***САМО ЦСКА!***
d.milanov написа:Арсенио остава, това е добре.
А Пинто?
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
- trokadero_
- Контакти:
Отборът определено според мен ще е по-силен . Независимо , че се приключи с ЛЕ .
- blue avalanche
- Контакти:
d.milanov написа:Арсенио остава, това е добре.
Не остава:
"Арсенио Нунеш е много близо до това да осъществи своето завръщане в отбора на Морейрензе, за който игра от 2013 до 2015 година, съобщава португалското издание „Record“.
Според информацията, преговорите между ръководствата на Морейрензе и ЦСКА са в напреднала фаза и се очаква до края на седмицата сделката да стане факт."
Хаха, човека им вкара 3 гола и ся ривът кат девици за ... в нашата тема "Дано се махне", "Стига вече ни е унижавал", хахаха.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!