ВЛ | 21-ви кръг | Манчестър Юнайтед - Ливърпул | 1:1

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

binevout
Контакти:

Re: ВЛ | 21-ви кръг | Манчестър Юнайтед - Ливърпул | 1:1

Мнениеот binevout » 15 яну 2017 19:44

Я ТИХО БЕ ГОРНИЯ!!!!
ИБРААААААААААААААА!!!!!
ОЩЕ ЕДИН!!!!
ФЕЛАЙНИ ПРАВИ РАЗЛИКАТА В МОМЕНТА :o :o :o :o :o :o

Потребителски аватар
redhooligan
Контакти:

Re: ВЛ | 21-ви кръг | Манчестър Юнайтед - Ливърпул | 15.01

Мнениеот redhooligan » 15 яну 2017 19:47

Alex написа:Мнение като напълно страничен и незаинтересован сеирджия. Моуриньо ще Ви съсипе. Мата Ви е най-добрият играч, Моу не ще да си признае, че не го оцени правилно в Челси и за втори път ще го прогони далеч от отбора, просто за да си доказва, че е бил прав. Всеки мач Мата влиза и обръща безобразното Ви представяне. Рашфорд и Марсиал са големи таланти, при Ван Гаал (колкото и да ми е противен) играха добре, тука или са зле, или въобще не помирисват терена. Гаврата със Швайнщайгер?!?!? И накрая да разчиташ на Погба и Ибрахимович да ти носят успехи е безумно. Единият е много талантлив (но далеч от 100 млн и днес пак го видяхме как се представя в големите мачове), другият е само его и никакви възможности (футболистът с най-много удари във ВЛ и то значително повече от другите, но не и пръв по голове, никакъв го няма в истински важните мачове последните 5-6 години, не знам защо чакате, че точно в Англия ще почне да изкарва важни победи. Ибра може да вкарва го 3 гола на 16-тия във Франция, но в Англия никакъв шанс да е на нивото на Кейн/Санчес/Коста, само пропилява положения и пречи на целия отбор)

А букмейкърите защо Ви даваха като фаворити преди тоя мач, пълен потрес?!

Интересно мнение. Пишеш за Ибра бил еди къв си и т.н. Само да ти поясня че вече e на първо място при голмайсторите. И не е могъл да вкарва. Моля ти се отиди си във вашия форум и си пиши за великия Венгер който докато ви е треньор титла няма да померишете. Изглежда футбола ти не е понятен никак, но на драсканици го докарваш.
ОЩЕ ОТ ДЕТЕ ЗАПАЛИ МОЕТО СЪРЦЕ, ВИНАГИ ЩЕ БЪДА ВЕРЕН, АЗ ОБИЧАМ ЦСКА!

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 15 яну 2017 19:52

redhooligan написа:Интересно мнение. Пишеш за Ибра бил еди къв си и т.н. Само да ти поясня че вече e на първо място при голмайсторите. И не е могъл да вкарва. Моля ти се отиди си във вашия форум и си пиши за великия Венгер който докато ви е треньор титла няма да померишете. Изглежда футбола ти не е понятен никак, но на драсканици го докарваш.

Ще си пиша където си искам :)

Аз преди началото съм писал, че Ман Ютд ще са разочарованието на сезона (тогава пак някакви умници като теб ми обясняваха колко не разбирам), ама за момента сте 6-ти. А Венгер е прилично пред вас без трансфери за по 100 млн.

И няма лошо, продължавайте си с Ибра и Моу, не ми пречите на 6-то място :roll: (и като видиш на Ибра цялата статистика - асистенци/минути/брой удари/на колко минути участва в гол и срещу кои отбори в вкарвал, ще направиш разликата)
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 15 яну 2017 19:57

Rofles написа:Айде още малко остана ! Нашите да излизат и да ги помитат тия подчовеци с все тревата !!

Патенце,къде е Десетата :lol: Ти и ония анализатора сте най-големите разбирачи тук :lol:
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Klzrdz
Контакти:

Мнениеот Klzrdz » 15 яну 2017 19:58

slash1912 написа:
Rofles написа:Айде още малко остана ! Нашите да излизат и да ги помитат тия подчовеци с все тревата !!

Патенце,къде е Десетата :lol: Ти и ония анализатора сте най-големите разбирачи тук :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 15 яну 2017 19:59

Нали щяхте да биете с 3:0 :lol: :lol: :lol: Казах ли ви , че мечтите са безплатни :lol: :lol: :lol:
Отдавна не бях виждал толкова рогачи заедно - Погба , Ибра , Фелайни и Рууни :lol:
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
Scholesy93
Контакти:

Мнениеот Scholesy93 » 15 яну 2017 20:00

Ибрата ни измъкна, но все пак загубихме две точки.Тия бяха готови да паднат, но стомилионния пак не знае какво да прави на терена.Една топка не може да изчисти като хората, но пък си вярва и тръгва да минава между трима с топката.За съжаление това беше страхотен случай да атакуваме топ 4, а го изпуснахме.Не може тия с някъв си Арнолд, Клаван, Ловрен и Ориги да не ги бием на собствен терен.И Миньоле да го правим звезда.Сега трябва да чакаме сериозни грешки от Пуул, Арсенал или Тотнъм.
А лятото е време за преосмисляне на трансферната политика.Стига сме служили на имена.Погба не може да струва сто милиона.Джан струва десет пъти по-малко и го обезличи.Роналдо струва толкова и бележи във всяко Ел Класико.Пол струва сто и ни закопа в най-голямото ни дерби.Глътна си езика.Вместо да гледаме даден играч колко е известен, какви дрехи носи и колко последователя има в Туитър, най-добре да гледаме какви умения има и имаме ли нужда от него.Деле Али струваше на Тотнъм май 2-3 милиона и преди седмица спря победната серия на бъдещите шампиони на Англия.Погба струва 50 пъти повече и спря нашата серия от девет поредни победи.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.

Потребителски аватар
Тони
Контакти:

Мнениеот Тони » 15 яну 2017 20:01

Чудя се как изобщо ливърпулци вкараха гол. Нищо, мен и х ме устройва, ама са много слабички. На края за малко да се наакат. Жалко, че Жозе така и не успя да превъзмогне своята слабост при пробиване на защитни тактики. Ливърпул играха все едно ги води Сам Алърдайс. Да са живи и здрави, до година повече.

Потребителски аватар
redhooligan
Контакти:

Мнениеот redhooligan » 15 яну 2017 20:04

Alex написа:
redhooligan написа:Интересно мнение. Пишеш за Ибра бил еди къв си и т.н. Само да ти поясня че вече e на първо място при голмайсторите. И не е могъл да вкарва. Моля ти се отиди си във вашия форум и си пиши за великия Венгер който докато ви е треньор титла няма да померишете. Изглежда футбола ти не е понятен никак, но на драсканици го докарваш.

Ще си пиша където си искам :)

Аз преди началото съм писал, че Ман Ютд ще са разочарованието на сезона (тогава пак някакви умници като теб ми обясняваха колко не разбирам), ама за момента сте 6-ти. А Венгер е прилично пред вас без трансфери за по 100 млн.

И няма лошо, продължавайте си с Ибра и Моу, не ми пречите на 6-то място :roll: (и като видиш на Ибра цялата статистика - асистенци/минути/брой удари/на колко минути участва в гол и срещу кои отбори в вкарвал, ще направиш разликата)

Ами аз като гледам само ти се правиш на умник,но изкарваш другите такива. Били сме на шесто място а вие на четвърто. Има още 17 кръга до края не брой пилците толкова рано. Също така Юнайтед в момента играят на четири фронта, а вие на колко играете. Колко предпоставки за трофей имате? Ибрата е на 35г. и е със играл 14 мин повече от вашия голмайстор който е на 28г. Това още повече допринася за качествата на Ибрахимович, който има доста богата кариера. Само ще се надяваш Санчес да стане на тези години и да е лидер във Английското първенство. Може ако дойде във България да стане, макар че пак не ми се вярва. Дали са 100 милиона за Погба! Еми имат дават и даже не е 100 милиона,ами е 120 милиона. Виж за него можеш да напишеш че може да играе само във Италия, защото тук е жалка картинка.
Относно мача и двата отбора трябва да съжаляват,че не взеха трите точки!
ОЩЕ ОТ ДЕТЕ ЗАПАЛИ МОЕТО СЪРЦЕ, ВИНАГИ ЩЕ БЪДА ВЕРЕН, АЗ ОБИЧАМ ЦСКА!

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 15 яну 2017 20:05

Тони написа:Чудя се как изобщо ливърпулци вкараха гол. Нищо, мен и х ме устройва, ама са много слабички. На края за малко да се наакат. Жалко, че Жозе така и не успя да превъзмогне своята слабост при пробиване на защитни тактики. Ливърпул играха все едно ги води Сам Алърдайс. Да са живи и здрави, до година повече.

А аз се чудя как въбще се добрахте до равенството след като още първото полувреме ви пожали съдията няколко пъти.
Иначе Погба не знам дали става футболист , но за кечист става !
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Върни се в “Манчестър Ю”