sin4ec написа:mikata написа:За мен е грешка оставянето на Топуказов за треньор
Защо мислиш така?
Не може да подготви отбора евротурнирите. притесняваме общото събрание през февруари
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
sin4ec написа:mikata написа:За мен е грешка оставянето на Топуказов за треньор
Защо мислиш така?
mikata написа:sin4ec написа:mikata написа:За мен е грешка оставянето на Топуказов за треньор
Защо мислиш така?
Не може да подготви отбора евротурнирите. притесняваме общото събрание през февруари
sin4ec написа:mikata написа:sin4ec написа:mikata написа:За мен е грешка оставянето на Топуказов за треньор
Защо мислиш така?
Защо смяташ, че не може да подготви отбора ( така смятаха мнозина едно време за Мъри) и защо те притеснява общото събрание?
mikata написа:sin4ec написа:mikata написа:sin4ec написа:mikata написа:За мен е грешка оставянето на Топуказов за треньор
Защо мислиш така?
Защо смяташ, че не може да подготви отбора ( така смятаха мнозина едно време за Мъри) и защо те притеснява общото събрание?
Май оставаме без Спас
ММ1914 написа: Ти си бил някакъв комик. Обличайте се подходящо за сезона... Бах та в забавния. И как трябва да се облечеш, при положение че преди това си на работа? С прилично зимно яке съм, но два часа на едно място, дори и в агитката могат да те накарат да понастинеш. Или трябва да се обличам като ескимос? Все пак повечето от нас работят на закрито г-н горски.
sin4ec написа:Никой не може да ми дава тон в живота какво да правя и какво не. Аз не налагам нищо на никого, но няма да спра да казвам тук своята истина. Аз не рева, а показвам какъв боклук е српското лайно. И щом Елин може да стартира по-добре от него, въпреки, че не е провеждал подготовката и пое отбора на пожар, значи съм прав. Но това лайно не го иска никой в Србия, нито в Македония или Албания, да не говорим за Европа. Този изкуфял спиртомер отдавна не е никакъв фактор никъде. Освен това нямаше никакво морално право да идва в Левски, след осиранията си по всички фронтове.
Хубавото е, че вече го няма, и няма да го има в Левски. Което не пречи на "дрисльото " Топчо да прави серия от три поредни победи. Някого този факт може да го дразни, но мен ме боли хОя.
Когато три пъти си бил треньор на сините, и трите пъти си си бил камшика по Китай, Виетнам и Мачу Пикчу за пари по средата на сезона - ти си един боклук. Ама боклук с главно Б. Това е положението!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot], olimpi и 18 госта