Илиев по-слаб отбор означава и възможност за равен или победа.
Равен- 500 000 евра
Победа-1,5 милиона евра
От три домакински мача срещу водещи отбори колко да събере най много 2 милиона евра
Ето ти една разбивка.
http://sportinglife.bg/article/5826-Pon ... za-Razgrad
Жребий за груповата фаза на ШЛ - 25.08. 19.00ч.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: Жребий за груповата фаза на ШЛ - 25.08. 19.00ч.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
iliev72 написа:Нали вие ясно , че ако стадиона в тези 3 мача е празен Кирето ще се пукне от яд.
Може да си направите сметката колко пари ще изпусне Лудогорец при празен стадион.
Само си припомнете какви ли гимнастика ли не правиха само и само да има достатъчно публика и на Базел.
При Лестър , Севиля , Селтик и т.н. не виждам как ще пуснат комбиниран билет който никой няма да си купи
Добре де, на теб не ти ли е ясно, че "Кирето" вече е нагласил и жребия, що се косиш. Меси, Роналдо, Мюлер, всички са хванати, съдиите са наши хора и купата е зелена

Боже колко мъка на този свят, боже. Какви милиционерски страсти, каква драма. Да ти имам терзанията, Илиев.
iliev72 написа:Ако им се паднат Лестър и Селтик може да сте сигурни , че Кирето ще се изяде от яд
При такива съперници ако събере и 5к души на стадиона ще си е рекорд.
Първо няма да се изяде от яд, защото ще е преял от милионите които ще вземе от влизането в ШЛ
И второ няма да са 5к, защото има нормални хора, който си водят децата на футбол на такива срещи, и не се интересуват от офанзиви, дефанзиви и други подобни путки майни.
- Странджата
- Контакти:
Сега може да се направи именник на злобаря-фен. Левскар съм, не съм си хвърлял шапката във въздуха при класирането на Лудогорец, но и не съм пускал фойерверки при головете на Виктория. След всички душевни колизии съм доволен, че Лудогорец е в Шампионската лига - не толкова, защото е български отбор, а защото съперникът ни става по-силен, а нашата цел е да го побеждаваме.
На истината не й трябва да бъде харесвана, а тя е, че Лудогорец е с няколко години напред и като клуб, и като отбор. Нямали фенове - то добре, че нямат толкова, колкото ние, защото с тях биха станали недостижими. Но ако дремем, скоро техните привърженици ще станат повече от нашите. Единственото успокоение тогава ще ни бъде, че ще носят по-големи глоби на клуба си от нашите
Да почакаме за жребия и пак да залягаме над клавиатурите - любовта е велико чувство, но омразата е вечна !
На истината не й трябва да бъде харесвана, а тя е, че Лудогорец е с няколко години напред и като клуб, и като отбор. Нямали фенове - то добре, че нямат толкова, колкото ние, защото с тях биха станали недостижими. Но ако дремем, скоро техните привърженици ще станат повече от нашите. Единственото успокоение тогава ще ни бъде, че ще носят по-големи глоби на клуба си от нашите

Да почакаме за жребия и пак да залягаме над клавиатурите - любовта е велико чувство, но омразата е вечна !
Барселона
Ман. Сити
Базел
Лудогорец
или
Реал
Арсенал
Олимпик Лион
Лудогорец

Ман. Сити
Базел
Лудогорец
или
Реал
Арсенал
Олимпик Лион
Лудогорец

Believe in better
[offtopic]Най-много мразя расизма и циганите
[/offtopic]
[offtopic]Най-много мразя расизма и циганите

Странджата написа:Сега може да се направи именник на злобаря-фен. Левскар съм, не съм си хвърлял шапката във въздуха при класирането на Лудогорец, но и не съм пускал фойерверки при головете на Виктория. След всички душевни колизии съм доволен, че Лудогорец е в Шампионската лига - не толкова, защото е български отбор, а защото съперникът ни става по-силен, а нашата цел е да го побеждаваме.
То вашите привърженици са само по форумите.На стадиона кой ходи? Напълнихте стадиона за един мач, където бяха 90% глорихънтърчета, после на мачовете от първенството нема никой.На приказки сте иначе много големи, спор няма.
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите...
Не знам защо, но от миналата седмица ми се привиждат лисици. Комай Лестър ще се падат 

- TSHABALALA
- Контакти:
Група с Байерн, Арсенал, Селтик и Лудогорец би била най-добра. Хем ще играем със супер класни и именити отбори, които няма да ни подценят и има шанс да излязат с повечето си титуляри, хем и третото място е почти гарантирано.
Тази група си пожелавам аз. Това е най-доброто, което може да им се случи.
А иначе в група:
Лестър/ЦСКА от първа урна.
Порто/Леверкузен от втора.
И всеки един от трета урна без Тотнъм (Динамо Киев, Олимпик Лион, ПСВ Айндховен, Спортинг Лисабон, Брюж, Селтик)
Лудогорец спокойно може и да е първи. Например Лестър, Порто, Брюж, Лудогорец или ЦСКА, Леверкузен, ПСВ Айндховен, Лудогорец. В такива групи футболът на пролет е минимум гарантиран.
От трета урна най-лошият съперник е Тотнъм, нямат особен престиж, но пък са много силни и точки от тях едва ли могат да се вземат повече от 1. Групи с Реал, Ман. Сити, Тотнъм или Ювеннус, Атлетико, Тотнъм биха били най-неприятния жребии.
Тази група си пожелавам аз. Това е най-доброто, което може да им се случи.
А иначе в група:
Лестър/ЦСКА от първа урна.
Порто/Леверкузен от втора.
И всеки един от трета урна без Тотнъм (Динамо Киев, Олимпик Лион, ПСВ Айндховен, Спортинг Лисабон, Брюж, Селтик)
Лудогорец спокойно може и да е първи. Например Лестър, Порто, Брюж, Лудогорец или ЦСКА, Леверкузен, ПСВ Айндховен, Лудогорец. В такива групи футболът на пролет е минимум гарантиран.
От трета урна най-лошият съперник е Тотнъм, нямат особен престиж, но пък са много силни и точки от тях едва ли могат да се вземат повече от 1. Групи с Реал, Ман. Сити, Тотнъм или Ювеннус, Атлетико, Тотнъм биха били най-неприятния жребии.
-
- Контакти:
Стига със сметките. Каквото сабя покаже. Важното е да дойдат големи отбори - за да може да се радват хората.
Beyonddeath написа:Стига със сметките. Каквото сабя покаже. Важното е да дойдат големи отбори - за да може да се радват хората.
Аз пък викам да дойдат отбори в най-лоша форма и с възможно най-ниска класа.