Мнениеот lyubomir_v » 20 авг 2016 19:11
С риск да бъда малко по-краен, ще кажа че днес Клоп също ме разочарова. Грешен избор на състав, изключително слаба тактика (не си ли научи урока от миналата година от Уотфорд, Палас и други подобни?). Слаба мотивация - също. Аз нямам обяснение за изключително мудната, бавна игра, многото грешки, особено в средата на терена. Добре, цяло лято защо дремахме и не взехме алтернатива на Морено? Ок, поне остави Брад Смит, а ние започваме сезона с някакви мъки на бевия бек, слагаме там Милнър, който сам каза че там не може да играе (явно и не иска). Коутиньо също се мъчи на лявото крило. Фирмино е в изключително слаба форма, видя се още срещу Арсенал, но пак е титуляр. Лалана - тоже. Абе остави ги тия Бърнли, да разиграват те топката, те не са технични и ще се стъписат, ще сгрешат, хвани ги на контра, щом си излязъл с един нападател. А като ще разиграваш ти и ще водиш играта, тогава ги натикай в тяхната половина, пресирай ги, аз днес такова нещо като Геген-пресинг не видях.
Също така - закъснели смени. Защо сменяш нападател за нападател, след като губиш с 0-2? Пусни втори нападател. Смени халф, пусни Груич или Джан, но по-рано не в 78 мин. Натисни ги мамка им, това де не са Реал Мадрид бе, Бърнли са, мамка им.
За защитата какво да кажем. Аз голяма промяна не виждам. Дефанзивен халф също не виждам. Сигурно там е разковничето, незнам. Продължаваме да изглеждаме жалки в защита. Два кръга - пет допуснати гола. Статистика за Чемпиъншип.
Слаб две му пиша днес на Клопи. Давам му следния съвет - по-малко медийни изяви, повече резултати на терена.
Последна промяна от
lyubomir_v на 20 авг 2016 19:14, променено общо 1 път.