Звезда такъв бой ще яде от Лудогорец, че свят ще им се завие, те и Партизан 2 години се правиха на велики, а от 4 мача с Лудогорец имат 0 победи.
Звезда са същите тъпунгери.
Стяуа и те голям го вадиха, а после се прибраха в Букурещ наакани

Доколкото помня, и на Стяуа публиката в Букурещ беше страхотна, и кво от тва?
В момента Лудогорец е супер сработен колектив, с дълга резервна скамейка, с класни за нашите геогр.ширини футболисти и спокойно могат да се надиграват с отбори от средна европейска класа.
Звезда изобщо не е непреодолим отбор.
А да не говорим каква трагедия е сръбското първенство, че един Валери Божинов им стана звездата

Сърбите винаги са дразнели с огромното си самочувствие и нулево покритие.
Да, вярно, че вчера спечелиха световната волейболна лига, нещо, което ние не успяхме да направим, вярно, че Новак Джокович и Ана Иванович(а и не само те), са сред лидерите в световния тенис, добри са и на баскетбол, добри БЯХА и на футбол(на клубно ниво), но в момента са гола вода.
Виж, младежкият им национален отбор стана световен шампион миналата година и това говори, че до 1-2 години ще имат много силен национален отбор, но КЛУБОВЕТЕ им са ...СЛАБИ!
Някой спомня ли си в последните 10-15 год сръбски клуб да е направил нещо запомнящо се в ЕКТ?
Аз - НЕ!
Така, че хайде да не се правят на велики, същите комплексирани тъпанари са като нас, и в момента Звезда с АБСОЛЮТНО нищо чисто игрово не превъзхожда Лудогорец.
Дори напротив, аз не виждам как сръбските дървари ще спрат тези бързи и комбинативни бразилци, с които се е напълнил Лудогорец, а да не забравяме и Кешеру, Препелица и т.н.
Онзи ден гледах резервите на Л-ц, ми то дори резервите им са играчи, за които повечето клубове в Бг и Сърбия само могат да мечтаят.
Според мен Звезда ще продължи традицията на Партизан - 0 победи срещу Лудогорец.
Пожелавам успех на Левски, Берое и Лудогорец в ЕКТ, защото после на жребия искам да пише Bulgaria и да виждам българското знаме срещу отборите, а не сръбско, словенско, черногорско или финландско.
Докато не се обединим, нищо добро не ни очаква като нация!
Тук в А група може да се караме, да сме опоненти, да се борим за победа, но в ЕКТ трябва да сме БЪЛГАРИ!
Не ми пука ни за Младост, ни за Марибор, ни за ХИК, ни за Звезда, ни за Гьотеборг, ни за Абърдийн!
ИСКАМ СИЛНО БЪЛГАРСКО ПРЕДСТАВЯНЕ В ЕВРОПА!
Държава, в която пациентите бият лекарите, не е държава.