pampi написа:DANS написа:pampi написа:DANS написа:pampi написа:DANS написа: Позор за Европа е факта, че Гърция не спазва нищо от шенгенските и дъблинските правила но е в зоната "Шенген", за гърчолята Шенген и Дъблин са само географски понятия, България спазва всичко на 100%, но лицемерно не се допуска до Шенген. Това трябва да се промени, като Гърция скоропостижно се изхвърли от Шенгена!
Руските прислужници Сърбия и Гърция набутаха на Европа милиони ислямисти, през тях минаха и терористите от Париж! Чак сега Европа се усети каква е реалността, видя се, че като Македония затвори границата и потока от мигранти секна.
Днес Камерън видя със собствените си очи най-добре охраняваната външна граница на ЕС! Видя и призна фактите!
Е браву!![]()
За пореден път изби рибата! А за любимеца си Ердоганчо ............................
Кога съм казал нещо добро за Ердоганя, за да ми е "любимец", не МАНИПУЛИРАЙ!!
Вие, БЕЗРОДНИЦИТЕ, ПУТИНОИДИТЕ, ВИЕ се кефехте на Турски поток, вие се кефехте, когато Путин от АНАДОЛА се целИваше с Ердоганя и сочеше малка България с пръст, като ни обвиняваше за всичките несгоди на имперска Русия!
Доскоро путиноидите се кефехте на това![]()
и хвалехте този, този дето щеше да ни наказва нас БЪЛГАРИТЕ с "Турски поток"!
и ходи да лапа турски "паток"
Ердоган=Путин, Путин=Ердоган, и двамата са алфа-самци, които имаха до скоро отделни полянки и затова се обичаха страстно, сега полянките им се застъпват и затова си събарят пясъчните замъчета!
България има интерес Ердоган и Путин да не се обичат, днес имаме шанс да извлечем максимума от ситуацията, например руски газ до Варна, газов хъб в БГ, азерски газ през Турция и т.н...............
Не мога да се ориентирам в следната дилема: адски тъп ли си или си луд за връзване...![]()
Бълваш лъжа след лъжа и пишеш нелогични тъпотии. Изпърво: ти мразиш Путиноидите, защото са предатели и безродници, но си отявлен русофил и искаш руски газ и нефт, което предполага икономическо обвързване с Раша.
Извторо: Ти си отявлен демократ и европеец, но мразиш всички съседи на България, като почнем от Гърция, Сърбия и Турция та чак до Албания.
Изтрето: Всичките ти повествования говорят само за едно, че си емоционалнообременна личност, на която все другите са и виновни за окаяното дередже, която мрази всички и всичко с изключение на господаря си. Ти имаш психика на добре дресирано псе, а не на свободен човек.
С една дума, трябва ти професионална помощ и колкото по-бързо я потърсиш, толкова по-добре за теб. Искрено те съжалявам, оздравявай по-бързо.
Ооо неразумний, освен да ползваш епитети и да манипулираш, ти друго не можеш, това е жалко!
Аз съм прагматичен български патриот, реалист, който не обича чуждофилите и предателите.
Никакъв патриот не си ти! Това, че мразиш другите народи, не означава, че обичаш своя и че си родолюбец. Това, че мразиш означава само едно, че си слаба, изплашена, емоционалнообременена душа, изгубила вярата в Бог.
Къде прочете че "мразя", това че не обичам предателите(а държавите Гърция и Сърбия в момента предават цяла Европа с политиката си спрямо емигрантите, путиноидите също са национални предатели и т.н. ...) не означава че мразя, къде видя, че поставям цели народи под един знаменател?! Oтношението ми е аргументирано и е въз основа на принципите ми.
Манипулациите ти са жалки и недостойни!