Радвам се, че може с тебе да се общува на човешки език - ще приема рогатите като синоним на прасетата - понякога и без това не може.
Напълно съм съгласен, че това, което иска един нормален привърженик на ЦСКА, на Левски или на който и да е отбор, е истината. От истинския ЦСКА и Левски никой няма да се откаже. Според мене не толкова играта на отборите ни и разни агитки отказаха нормалните хора от стадионите, а фактът, че футболът не е нещо друго в сравнение с държавата ни, както успяваха да ни убеждават преди промените. И затова на стадионите се чувствахме и хора, и свободни, защото зад отборите ни стояха тези, които упрляваха открито. Властта им бяхме преглътнали, тя правеше всичко възможно да не ни приседне този залък, внушила ни беше по-силно от всяка религия, че соца е безсмъртен и ние ходехме на стадионите да си облекчим душите и да се порадваме на това, което обичаме, без да ни проверяват със списъци при партийните секретари.
Сега не ходим, защото ни "управляват" едни, които са публични лъжци и даже не се напъват да ни убедят, че те ни управляват, а че само "работят" по волята на други, които цинично наричат избиратели, електорат и в изблик на нечувана наглост - народ. А ни управляват тези, които с бухалките ни отказаха не само да мечтаем, а и ни отнеха последната радост - любимите отбори. Но нашето овчедушие няма край, затова избиваме комплекси , като се ругаем един друг, забравяйки, че всички сме с една - трагична- участ.
Пожелавам ви, червени привърженици, да възкръсне вашето ЦСКА и да играе с нашия Левски така, като е било преди. Дали някой тук ще го доживее - не знам ... не че няма да играят - ще играят скоро, но няма да възкръснем- нито ЦСКА, нито Левски. Другите не ме интересуват - само че те, като регионални наши клонинги, не са с по-различна съдба във времето.
I кръг: ЦСКА - Струмска слава 3:0
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Странджата
- Контакти:
Re: Тео
Странджата написа:Радвам се, че може с тебе да се общува на човешки език - ще приема рогатите като синоним на прасетата - понякога и без това не може.
Напълно съм съгласен, че това, което иска един нормален привърженик на ЦСКА, на Левски или на който и да е отбор, е истината. От истинския ЦСКА и Левски никой няма да се откаже. Според мене не толкова играта на отборите ни и разни агитки отказаха нормалните хора от стадионите, а фактът, че футболът не е нещо друго в сравнение с държавата ни, както успяваха да ни убеждават преди промените. И затова на стадионите се чувствахме и хора, и свободни, защото зад отборите ни стояха тези, които упрляваха открито. Властта им бяхме преглътнали, тя правеше всичко възможно да не ни приседне този залък, внушила ни беше по-силно от всяка религия, че соца е безсмъртен и ние ходехме на стадионите да си облекчим душите и да се порадваме на това, което обичаме, без да ни проверяват със списъци при партийните секретари.
Сега не ходим, защото ни "управляват" едни, които са публични лъжци и даже не се напъват да ни убедят, че те ни управляват, а че само "работят" по волята на други, които цинично наричат избиратели, електорат и в изблик на нечувана наглост - народ. А ни управляват тези, които с бухалките ни отказаха не само да мечтаем, а и ни отнеха последната радост - любимите отбори. Но нашето овчедушие няма край, затова избиваме комплекси , като се ругаем един друг, забравяйки, че всички сме с една - трагична- участ.
Пожелавам ви, червени привърженици, да възкръсне вашето ЦСКА и да играе с нашия Левски така, като е било преди. Дали някой тук ще го доживее - не знам ... не че няма да играят - ще играят скоро, но няма да възкръснем- нито ЦСКА, нито Левски. Другите не ме интересуват - само че те, като регионални наши клонинги, не са с по-различна съдба във времето.
Само нещо малко си се объркал!Черно море и футбола във Варна няма как да е клонинг на този на ЦСКА и ЛЕвски.Няма да ти обяснявам защо.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България
- Странджата
- Контакти:
Re: I кръг: ЦСКА - Струмска слава (Радомир)
Клонинг да се разбира в контекста на написаното - че те повтарят на регионално ниво случващото се с Левски и ЦСКА, а не че имат "родословна" връзка. Макар че в по-новата си история техните отци не са по-различни от нашите.
Извинявам се за провокативния израз и за последното изречение - това, което съм написал, трябваше да напиша по друг начин, но всеки греши ...
Извинявам се за провокативния израз и за последното изречение - това, което съм написал, трябваше да напиша по друг начин, но всеки греши ...
http://gong.bg/bg-football/v-grupa/comm ... iia-340094
Прекрасен материал!
В него има две изненади, два нови момента!
Първият-че срещу ЦСКА/не се уточнява кое/– има заговор ,а те са изрядни, а вторият , че ЩЕ платят /някога/.
Прекрасен материал!
В него има две изненади, два нови момента!
Първият-че срещу ЦСКА/не се уточнява кое/– има заговор ,а те са изрядни, а вторият , че ЩЕ платят /някога/.

-
- Контакти:
Наистина ли няма един нормален ЦСКА-р-Всички ли повярваха ,че Гришата толкова много обича ЦСКА-то, че идва плаща едни 20-30 милиона на Лупи и на Титан и всичко е по мед и масло-от чиста свята любов по ЦСКА!!!Това ни чака и нас и Левски и повечето клубове в А-група-просто някак си за вас не ми е гадно-Ние си пълним базата всеки мач-няма мач да не е на фул-макс-Левски не са ми приятни,но доказаха със 100 годишнината че могат да напълнят националния-това 4е срещу Монтана са отишли 1000 2000 няма зна4ение те доказаха 4е могат-а вие сърца червни сърца милиони каде сте-вие сте по скоро бъбреци червени,дванайсетопръсници милиони -заслужавате си всички-нестига 4е освен глоби за клуба,с нищо добро не сте допренесли за ЦСКА
В голяма степен вие сте виновни за ЦСКА-защо не потрощихте къщата на Лупи,а на БФС ?Намалете наркотиците и алкохола-повишете образованието между вас-и нещата ще се получат!!! Успех и дано дойде някой свестен наистина да му пука за вас-без силен ЦСКА и Левски няма национален отбор,а съм българин малко или много и нас това ни бърка какво става със вас-успех и до 3 4 години да се върнете кадето ви е мястото!!!

Айййййййййййй Канарииииииииииииииииииии
- damyanov1963
Очертава се много напрегнат и тежък мач. Нека по-добрият да победи!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
- CSKA_1948_
- Контакти:
След тия проблеми като нищо може да врътнем някой равен или направо да си паднем... Майката си е ебало.
А бе то вече на всеки му писна ще има ли мач или не сега пише, че ще има а след 2-3 часа не ги знам какво ще измислят...
Цяло лято едно и също...
Не стига, че сме във В група ами и там не ни дават да играем...
Да вземем един бой да им хвърлим най-добре ...

Цяло лято едно и също...
Не стига, че сме във В група ами и там не ни дават да играем...

Да вземем един бой да им хвърлим най-добре ...
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!
бах мааму - на маймуни ви направиха, не е истина