Случайност? Не мисля!!1

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ss1914
Контакти:

Re: Случаеност? Не мисла!!1

Мнениеот ss1914 » 26 юли 2015 20:56

Drunken_Master написа:
Blue1914 написа:
vratar4eto написа:
Drunken_Master написа:Чудя се как все на Лудогорец и на Левски се случват такива работи...
И как все техните фенове казват "на черното - бяло"... Кое е дузпа ? Ако за това се дава дузпа,ще има поне по 3-4 на мач.Махайте си сините очила !
"Ония зализания" пак е започнал да задвижва "другият начин"...То без него,Левски никога няма да станат шампиони...

Май ти трябва да свалиш очилата. Когато играеш с ръка в наказателното поле е дузпа. Предният кръг свириха срещу "Левски" такава. Сега играч на Литекс се помисли за вратар и няма. Още повече, че в слуая топката влиза и е директен червен картон. А да ти напомням ли, че в първия мач разбиха носа на единия Цонев в полето на "Ботев"? Това някак мина между капките.
Това ли е задвижването на "другите начини"? Явно някой ги е задвижил, но очевидно този някой не е от Герена.

Не се ядосвай, братле! Всеки, който не е пълен олигофрен е пределно наясно, че имаше грешки и в двете посоки.

Не се ядосвай на комплексарчетата, забавлявай се с тях! 8-) Имаме 6-7 футболиста в отбора, не приличаме на нищо, но това не пречи на селянчетата от всички краища на страната все пак да се оправдават със съдията за евентуални БЪДЕЩИ неуспехи срещу нас. 8-) 8-) 8-) Левскар да си, братко, е чест! 8-)

АХАХАХХА ЖАЛКАААААААААР !
Вие от колко години ни се заканвате,бе ?

Абе ръпон, като е неумишлена играта с ръка при дузпата, защо даде игра с ръка на Махмудов, като в неговия случай, дори му беше залепена за тялото, така му прекъсна сам срещу вратаря положение?????
Последна промяна от ss1914 на 26 юли 2015 21:00, променено общо 1 път.
Българио, за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх .

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Re: Случайност? Не мисля!!1

Мнениеот Drunken_Master » 26 юли 2015 20:57

Синьо сърце написа:Грешки имаше поравно в двете посоки, но не те са причина за резултата. Левски пропиля две чисти положения при 1-0, които решаваха мача. Ако си ги бяхме вкарали, нямаше сега да четем упражненията на всякакви неграмотници и шушлеци, сами сме си виновни!

Правилно ! Съдиите буквално ви подкосиха краката...Мача отиваше на 6-7:0...
Според мен трябва задължително да подадете контестация,но при това анти-синьо БФС незнам какъв ще бъде успеха...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Re: Случаеност? Не мисла!!1

Мнениеот Drunken_Master » 26 юли 2015 21:00

ss1914 написа:
Drunken_Master написа:
Blue1914 написа:
vratar4eto написа:
Drunken_Master написа:Чудя се как все на Лудогорец и на Левски се случват такива работи...
И как все техните фенове казват "на черното - бяло"... Кое е дузпа ? Ако за това се дава дузпа,ще има поне по 3-4 на мач.Махайте си сините очила !
"Ония зализания" пак е започнал да задвижва "другият начин"...То без него,Левски никога няма да станат шампиони...

Май ти трябва да свалиш очилата. Когато играеш с ръка в наказателното поле е дузпа. Предният кръг свириха срещу "Левски" такава. Сега играч на Литекс се помисли за вратар и няма. Още повече, че в слуая топката влиза и е директен червен картон. А да ти напомням ли, че в първия мач разбиха носа на единия Цонев в полето на "Ботев"? Това някак мина между капките.
Това ли е задвижването на "другите начини"? Явно някой ги е задвижил, но очевидно този някой не е от Герена.

Не се ядосвай, братле! Всеки, който не е пълен олигофрен е пределно наясно, че имаше грешки и в двете посоки.

Не се ядосвай на комплексарчетата, забавлявай се с тях! 8-) Имаме 6-7 футболиста в отбора, не приличаме на нищо, но това не пречи на селянчетата от всички краища на страната все пак да се оправдават със съдията за евентуални БЪДЕЩИ неуспехи срещу нас. 8-) 8-) 8-) Левскар да си, братко, е чест! 8-)

АХАХАХХА ЖАЛКАААААААААР !
Вие от колко години ни се заканвате,бе ?

Абе ръпон, като е неумишлена играта с ръка при дузпата, защо даде игра с ръка на Махмудов, като в неговия случай, дори му беше залепена за тялото, така му прекъсна сам срещу вратаря положениете?????

Какво ми вадите от 30 стомни вода,бе ? Ти тъп ли си или се правиш ? Нямаше ли гол срещу вас ? От камерата на уникално лош ъгъл от 20-на метра се вижда кристално,че топката е вътре във вратата.Какво остава за рефера,който е сложен точно за това и стои на 3 метра оттам ?
И за какви дузпи говорите...Не искам да се повтарям,но ви написах...Абсолютно неумишлено !
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
ss1914
Контакти:

Мнениеот ss1914 » 26 юли 2015 21:02

Като едното е неумишлено, това не прави ли и другото такова. Пак казвам, че ръката на играча на Литекс беше в неестествено положение, а на махмудов беше прилепена пред тялото? Или ти куха лейко, гледаш само това, което ти е кеф?
Българио, за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх .

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 26 юли 2015 21:03

ss1914 написа:Като едното е неумишлено, това не прави ли и другото такова. Пак казвам, че ръката на играча на Литекс беше в неестествено положение, а на махмудов беше прилепена пред тялото? Или ти куха лейко, гледаш само това, което ти е кеф?

Какво си говориш...вие сте най-ощетения отбор,барабар с ония от Делиормана...
Изображение

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 26 юли 2015 21:07

Drunken_Master написа:
Синьо сърце написа:Грешки имаше поравно в двете посоки, но не те са причина за резултата. Левски пропиля две чисти положения при 1-0, които решаваха мача. Ако си ги бяхме вкарали, нямаше сега да четем упражненията на всякакви неграмотници и шушлеци, сами сме си виновни!

Правилно ! Съдиите буквално ви подкосиха краката...Мача отиваше на 6-7:0...
Според мен трябва задължително да подадете контестация,но при това анти-синьо БФС незнам какъв ще бъде успеха...

Никой не го бърка какво е според теб. Контестации ще подаваш у вас срещу ненавреме дадените ти парички за кафиенци и орязаните такива за дискутечка. За съдии не говорят от щабовете на двата отбора, макар това да беше поредното добро синьо-оранжево дерби, окендзано от съдиите. А при всички случаи Люпко и СС разбират от футбол доста повече от такива като тебе. Посвали бибето и не се вдъхновавай толкова...
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 26 юли 2015 21:32

Някой видя ли каква дузпа дадоха за Локо Пд? ;)
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 26 юли 2015 21:32

ss1914 написа:
Drunken_Master написа:
ss1914 написа:Като едното е неумишлено, това не прави ли и другото такова. Пак казвам, че ръката на играча на Литекс беше в неестествено положение, а на махмудов беше прилепена пред тялото? Или ти куха лейко, гледаш само това, което ти е кеф?

Какво си говориш...вие сте най-ощетения отбор,барабар с ония от Делиормана...

Капут, ти ревеш, аз ти давам факти и сменяш темата, аре еби се, не ми се спори с безмозъчен олигофрен :)

Ела ми го кажи това 1 на 1 и ще си обираш зъбите от земята с изпочупените си пръсти...
Изображение

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 26 юли 2015 21:34

Съдията искаше да подпре отбора на Лудогорец, а не на Левски правете разликата. И аз не харесвам сините но истината е че от миналия сезон в повечето им мачове съдиите си свирят 50-50 .

Затова и смятам , че грешката от вчера се направи в полза на един друг отбор който днес същите тези съдии добутаха до победа във Варна. Общо взето вместо Литекс да са с 6 точки, а Лудогорец с 1, стана Литекс с 4 Лудогорец с 3 . Къде са 5 точки разлика, къде е една точка разлика ;)

Dog
Контакти:

Мнениеот Dog » 26 юли 2015 21:38

Мастър ли си , какъв си, давай го по-скромно, жалки ми комплексарю ! Още дълго ще целуваш синия шнур ! :mrgreen:

Върни се в “Литекс”