Нощен кошмар над Пловдив

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Tzar_Kiro
Контакти:

Re: Нощен кошмар над Пловдив

Мнениеот Tzar_Kiro » 23 юли 2015 13:52

stefani написа:Абе samatoranaga ти руски ли искаш да летят над Европейски натовски град? :lol: Я иди и чуй какво става над Крим бе :lol:

Истинска класа!!!Пример за истински демократ,антикомунист и патриот!!!

Защо въобще някой трябва да лети над койтои да е град!!!Зная че е твърде сложно за теб,но все пак си задай този въпрос!!!

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 23 юли 2015 13:58

Blue1914 написа:Я кажи какво предлагаш бе, умник? Да спрем пенсията на баба ти и лекарствата на болните ли? И да оставим училища само в областните центрове? За да харчим милиарди за армия? Армия, която така или иначе ще бъде безпомощна срещу по-големите военни сили? Или да си я караме "независими" и необвързани с НАТО? Като украинците, дето руснаците пуснаха няколоко хиляди души с военна техника в страната и им разказаха играта ли? Или като македонците навремето, дето една дружина албански шумкари ги тормозеха толкова време? Само да мрънкате и да тролите можете! И да си взимате надниците!

Направо се чудя как така Швеция с великата им 30 хилядна армия, нечленуваща в нато още не е завладяна от някой, сигурно Финландия я пази, а не чакай...
Честно казано не знам коя е тая военна сила, която е хвърлила око на България, ако можеш да ни разясниш?
Ако руснаците бяха пуснали няколко хиляди човека с военна техника, отдавна щяха да са влезли в Киев и измислената от Ленин държава нямаше да я има.
Вярно е, че в България армия няма, ама пък чак да я сравняваш с Македония...
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 23 юли 2015 14:00

stefani написа:Абе samatoranaga ти руски ли искаш да летят над Европейски натовски град? :lol: Я иди и чуй какво става над Крим бе :lol:

Аз пък си мислех, че Пловдив все още е български? :?
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
keanu1936
Контакти:

Мнениеот keanu1936 » 23 юли 2015 14:01

dafquezz написа:
Тони написа:Българският роб и гъза си дава на американец, а докъто го праскат вика : "ми ти кво искаш, руснак ли да е". Нищо, че руснаците отдавна нямат нищо общо с нас.

Деня в който руския тумор спре да има общо с нас е денят, в който ще станем нормална държава. Но това на потомък на активни борци срещу несъществуващ фашизъм няма как да го обясниш.

много евроатлантици с промити мозъчета има затова сме на тоя хал

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 23 юли 2015 14:08

Ок ясно всеки който има различно мнение е червен тумор платен рубладжия и т.н. А вие как ще докажете че не сте платени драскачи на фондация Америка за България или както я наричат Америка за унищожението на България... М? То да се хвърлят обвинения е лесно!

Потребителски аватар
dafquezz
Контакти:

Мнениеот dafquezz » 23 юли 2015 14:29

runnersa написа:Ок ясно всеки който има различно мнение е червен тумор платен рубладжия и т.н. А вие как ще докажете че не сте платени драскачи на фондация Америка за България или както я наричат Америка за унищожението на България... М? То да се хвърлят обвинения е лесно!

На всеки трезвомислещ човек е ясно, че сме най-великата нация в света, и съответно най-голямата пречка за световната доминация на САЩ. Затова всичките им ресурси са насочени към възможно най-бързото ни унищожение!

Потребителски аватар
drakon
Контакти:

Мнениеот drakon » 23 юли 2015 14:33

scb написа:Най-лошото на демокрацията е че дава право на всякакви изрезки да говорят свободно. Най-доброто за такива го е измислил Пиночет - на стадиона, по една супа на ден и там свободно да си протестират колко искат. Най-големите празнодумци и мрънкачи са винаги ляво ориентирани. Дали от педерастия или от нещо друго, но са леваци отвсякъде.

[offtopic]Не е по-темата затова спри да се излагаш прочети сега кой президент на Чили ще се изненадаш много :lol:[/offtopic]

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 23 юли 2015 14:36

dafquezz написа:
runnersa написа:Ок ясно всеки който има различно мнение е червен тумор платен рубладжия и т.н. А вие как ще докажете че не сте платени драскачи на фондация Америка за България или както я наричат Америка за унищожението на България... М? То да се хвърлят обвинения е лесно!

На всеки трезвомислещ човек е ясно, че сме най-великата нация в света, и съответно най-голямата пречка за световната доминация на САЩ. Затова всичките им ресурси са насочени към възможно най-бързото ни унищожение!

Така е известна в общественото пространство не знам защо а и ми писна всеки който иска да си изкаже мнението и то е негативно за такива като тебе задължително да е долна измет а другите да се подразбира че са борци за Свобода, Световен мир, Човешки права и т.н. Малко кофти за хорицата дето просто искат да си изкажат мнението нали? Че сигурно има и от двете страни дето им се плаща от някви знайни и незнайни кръгове сигурно има ама това сатанизиране на едните и обожествяване на другите дразни!!!
http://pik.bg/%D1%81%D0%BA%D0%B0%D0%BD% ... 76299.html

Потребителски аватар
dafquezz
Контакти:

Мнениеот dafquezz » 23 юли 2015 14:47

runnersa написа:Така е известна в общественото пространство не знам защо а и ми писна всеки който иска да си изкаже мнението и то е негативно за такива като тебе задължително да е долна измет а другите да се подразбира че са борци за Свобода, Световен мир, Човешки права и т.н. Малко кофти за хорицата дето просто искат да си изкажат мнението нали? Че сигурно има и от двете страни дето им се плаща от някви знайни и незнайни кръгове сигурно има ама това сатанизиране на едните и обожествяване на другите дразни!!!

Аз сатанизирам едните, без да обожествявам другите, защото са ми безразлични, а и аз на тях. А първите си прав, че няма нужда да ги сатанизирам, те тази работа я вършат достатъчно добре сами.

Потребителски аватар
scb
Контакти:

Мнениеот scb » 23 юли 2015 14:53

drakon написа:
scb написа:Най-лошото на демокрацията е че дава право на всякакви изрезки да говорят свободно. Най-доброто за такива го е измислил Пиночет - на стадиона, по една супа на ден и там свободно да си протестират колко искат. Най-големите празнодумци и мрънкачи са винаги ляво ориентирани. Дали от педерастия или от нещо друго, но са леваци отвсякъде.

[offtopic]Не е по-темата затова спри да се излагаш прочети сега кой президент на Чили ще се изненадаш много :lol:[/offtopic]

Няма какво да се изненадам, след Пиночет и социалистите там са станали хора! А не като нашите промити мозъци - 50 години комунистическо робство направо е затрило нацията ни и още 100 години не можем се оправим.

Върни се в “Свободна зона”